Top - Kerstmarkten - België
Kerstmarkten X 09-12-2016 tot 10-01-2017 X

109 Activiteiten (1-18)

of

33ste Kerstmarkt en Kerststallententoonstelling Brasschaat-Driehoek

Als één van eerste gemeenten in Vlaanderen heeft Brasschaat de kerstmarkt geïntroduceerd. Al wordt deze kerstmarkt slechts 1 weekend op een jaar gehouden...

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Brasschaat

Sfeervolle Kerstmarkt

Sfeervolle Gezellige Kerstmarkt in een bosrijke omgeving aan taverne Restaurant Het Vossenhol te Averbode. Deze gezellige kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 10 december van 14.00 tot 21.

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Averbode Gratis

Kerstmarkt

Kom een gezellige kerstsfeer beleven, met tal van handgemaakte producten eet en drank mogelijkheden https:/www.facebook.

Zaterdag 10 december - Heist-Op-Den-Berg Gratis

Kerstmarkt - niet de grootste, wel de gezelligste.

Dankzij de grote verscheidenheid aan kraampjes is er voor iedereen iets. Geniet van de gezellige sfeer en van een gratis drankje dat elke bezoeker krijgt.

Zaterdag 10 december - Edegem Gratis

Kerst- en geschenkenbeurs

Heel de maand december kan je in De Peerle kerstartikels en geschenken kopen voor feesten in december: kerstkaarten, kerstbeelden en kerststallen, abdij-geschenkpakketten, kaligrafie...

Vandaag van 10u tot 12u - Van 1e tot 31 december - M D W D V Za - Mechelen Gratis

Kerstmarkt en 2dehands boekenmarkt

Natuurpunt Limburg organiseert in samenwerking met Koe-Vert voor een tweede keer een gezellige kerstmarkt op het domein Kiewit.

Zondag 11 december - Hasselt Gratis

Ambachtelijke kerstmarkt

- 58 kraampjes rond de kerk van Wakkerzeel - verkoop van uitsluitend zelfgemaakte producten: juwelen, geschenken in hout, beton, keramiek,. ..

Zaterdag 10 december - Haacht Gratis

Handmade In Belgium Kerstmarkt

Op 11 december kan je in Cultuurcentrum Hasselt opnieuw terecht voor de Handmade In Belgium Markt. Ook deze keer zullen de vele eigentijdse en stijlvolle webwinkels, labels...

Zondag 11 december - Hasselt

Kerst-kunstmarkt

Zoek je een origineel geschenk kom naar onze jaarlijkse kerstmarkt met oude ambachten, keramiek, glaskunst, klantklossen, messenmaker.

Zondag 11 december - Aarschot Gratis

Kerstmarkt

Graag nodigen we jullie uit op onze gezellige kerstmarkt die doorgaat op 11 december wie ook wil staan met een standje kan zich inschrijven voor 3/12/2016 met vriendelijke groeten het...

Zondag 11 december - Brugge Gratis

Indoor Kerstshopping te Merchtem

Lifestyle * Geschenken * Tupperware * Decoratie * Hondenmode * Patisserie * Streekbier degustatie * Upperdare * Juwelen * Cosmetica * Cupcakes * Feelgood Goodiebag voor de eerste 50 klanten Op de...

Zondag 11 december - Merchtem Gratis

Kerstmarkt - Outdoor - Met Music for Life actie

Kom kennis maken met de lr Health & Beauty collectie aangevuld met originele kerst-geschenken. Zonder stress je cadeautjes uitkiezen .

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Lommel Gratis

Kerstmarkt Ieper

Feeërieke verlichting, gezellige sfeer, tal chalets en een overdekte ijspiste... dus voor elk wat wils in de gezellige kerstperiode .

Vandaag van 15u tot 22u - Van 3 december 2016 tot 8 januari 2017 - D W D V Za Zo - Ieper Gratis

Eerste editie Indoor Kerstmarkt Bocholt

De eerste grote indoor kerstmarkt in Bocholt. In de rijhal De Damburg. Bezoek onze +60 kraampjes in een heel gezellige kerstsfeer.

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Bocholt

Multiculturele Kerstmarkt

De multiculturele kerstmarkt is ondertussen een traditie in Turnhout. Een 30 tal standhouders, voornamelijk uit de socio-culturele sector, bieden exclusieve artikelen voor ieders beurs aan.

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Turnhout Gratis

Winterpret

Van 25 November Tot 1 Januari Klopt Het Hart Van Brussel op Het Ritme Van Winterpret. van 25 november tot 1 januari vormt het centrum van Brussel het prachtige decor voor Winterpret...

Vandaag van 11u tot 22u - Van 25 november 2016 tot 1e januari 2017 - M D W D V Za - Brussel Gratis

Kerstmarkt

Op 10 december 2016 van 17u tot 23u kan je opnieuw terecht op de jaarlijkse kerstmarkt op het Mariakerkeplein. Sfeer, gezelligheid, kraampjes, drankjes, hapjes...

Zaterdag 10 december - Mariakerke Gratis

Heymisse Kerst

De gezelligste overdekte kerstmarkt van de Rupelstreek Eet een hapje bij één van onze vele foodstands en spoel door met een jeneverke .

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Hemiksem Gratis