A la Une - Boeken Beurzen - België
Home> Ontspanning> Boeken Beurzen (28-05-2016 tot 28-06-2016)

8 Activiteiten

Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Boeken op het gezelligste pleintje van de Stad

Tweedehandsboeken en Curiosa, je kan ook je materiaal aanbieden en daar zal onmiddelijk iemand een schatting van maken, wie weet heb je nog wel schatten onder Uw bezittingen, is het niks, pech .

Vandaag van 11u tot 17u - Zaterdag 28 mei - Antwerpen

Boekenmarkt: Boeken op het pleintje

Geniet van een openlucht boekenmarkt met zowel professionele als niet-professionele verkopers. Deze zeer bekende boekenmarkt vindt plaats elke vierde zaterdag van 11 tot 17 uur.

Vandaag van 11u tot 17u - Zaterdag 28 mei - Antwerpen Gratis

Boekenverkoop

De bibliotheek van Sint-Katelijne-Waver organiseert van 26-29 mei 2016 een boekenverkoop naar aanleiding van een afvoeractie en sluit van de cd-afdeling. Contact 015315146

Vandaag van 10u tot 16u - Van 26 tot 29 mei - Sint-Katelijne-Waver

Boekencircus Roeselare

Duizenden boeken reizen als een circus door het land. Kinder- & jeugdboeken zijn de sterren van ons circus maar uit voor grotere lezers is er veel te zien. Gek veel nieuwe boeken voor hele prijzen.

Van woensdag 1e tot zondag 5 juni - Roeselare Voordeel Wattedoen.beGratis

Boekensalon

Op zondag 5 juni heeft de zesde editie van het boekensalon plaats. In deze antiquarische en tweedehands boekenmarkt zal je alle soorten boeken kunnen vinden die je maar kan denken.

Zondag 5 juni - Oostende Kinderen 3+

Boekenverkoop

De bibliotheek van Hechtel organiseert een grote boekenverkoop van 7 mei tot 4 juni om plaats te maken voor nieuwe aanwinsten. Verkrijg parels van boeken voor een spotprijs.

Van 7 mei tot 2 juni - W D Zo - Hechtel-Eksel Gratis

Boekenmarkt: Boeken op het pleintje

Geniet van een openlucht boekenmarkt met zowel professionele als niet-professionele verkopers. Deze zeer bekende boekenmarkt vindt plaats elke vierde zaterdag van 11 tot 17 uur.

Zaterdag 25 juni - Antwerpen Gratis

Boekenmarkt, Oude documenten, Affiches, Cartografie, Kunst enz.

Boekenmarkt elke 1ste Zaterdag van de maand in de Vliegtuighal van het Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis, Jubelpark 3, 1000 Brussel van 9u tot 14u.

Vandaag van 9u tot 14u - Brussel GratisKinderen 7+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres