Ontspanning X Boeken Beurzen X 28-09-2016 tot 28-10-2016 X

10 Activiteiten

of

Strip-platen-cd-dvd Beurs

Aarschot grote strip- platen cd en dvd beurs 400 lopende. meters, gratis parking 500 auto's 9oktober 2016 stadsfeestzaal Aarschot 3200 Demervallei 14

Zondag 9 oktober - Aarschot Kinderen 7+

Striptweedaagse Hasselt

Het eerste weekend van oktober is het weer zo ver. De 26ste editie van de striptweedaagse is een feit. Op deze gezellige beurs met meer dan 200m aan stripverhalen, is er voor iedereen wat wils.

Van zaterdag 1e tot zondag 2 oktober - Hasselt Gratis

BoekeGent

Beurs van tweedehandsboeken, grafiek en antiquariaat. Romans, biografieën, historische en wetenschappelijke boeken in het nederlands, frans, engels, duits, italiaans en spaans.

Van zaterdag 8 tot zondag 9 oktober - Gent GratisKinderen 6+

Boekencircus Antwerpen

Duizenden boeken reizen als een circus door Vlaanderen en vullen nu de 12de verdieping van de Antwerp Tower in het centrum van de Stad. Kinder- en jeugdboeken zijn de sterren van ons circus.

Vandaag van 10u tot 18u - Van 9 september tot 5 oktober - M D W D V Za Zo - Antwerpen 1 Gratis

Boekenmarkt, Oude documenten, Affiches, Cartografie, Kunst enz.

Boekenmarkt elke 1ste Zaterdag van de maand in de Vliegtuighal van het Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis, Jubelpark 3, 1000 Brussel van 9u tot 14u.

Zaterdag 8 oktober - Brussel GratisKinderen 7+

Papierbeurs

Postkaarten, filatelie, thematische filatelie, champagnedeksels, oude boeken en dokumenten, fakturen, wijnetiketten...etc... bar: drank en sandwiches. openbare toiletten.

Zaterdag 8 oktober - Moeskroen Kinderen 6+

Vers Geperst

Graag nodigen we u uit om een kijkje te komen nemen op de voorstelling van de nieuwe uitgaven van het Davidsfonds en een babbeltje te slaan.

Zondag 2 oktober - Genk Gratis

Vers Geperst

Ontdek alle nieuwe boeken en Cd's van het Davidsfonds. Kom kennismaken met de Koolskampse afdeling. Wie op deze dag (of vooraf) zijn lidmaatschap hernieuwt of nieuw lid wordt...

Zondag 9 oktober - Koolskamp GratisKinderen 3+

Vers geperst

Dit jaar gaat Vers geperst, een activiteit van Davidsfonds Kuurne, door in de zaal van de Middenstand.We verwelkomen je er graag met een uitgebreid pakket aan boeken die je kan inkijken.

Van zaterdag 1e tot zondag 2 oktober - Kuurne Gratis

Boekenmarkt Ieperman

U bent van harte welkom op Boekenmarkt Ieperman. Hier kan u terecht voor nieuwe en tweedehands boeken over onderwerpen zoals cultuur, geschiedenis, etnografie, kunst, mythologie, filosofie...

Zaterdag 8 oktober - Wilrijk GratisZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres