Workshops X Vechtsporten, Krijgskunsten X 28-03-2017 tot 28-05-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

12 Activiteiten

of

Shinson Hapkido internationale jeugdstage

Shinson Hapkido internationale jeugdstage. Plaats? Herzebösch, Lagerstraße 36, 4750 Elsenborn Info en contact: 080 64 26 24 of Website: http:/www.shinsonhapkido.

Van vrijdag 28 tot zondag 30 april - Elk type publiek - Butgenbach video

Nô theater stage en Aiki-ken (origineel aikido, zwaard )

14h00-16h00: Noh theater Basics: 16h30-18h30: Aiki-ken en Aiki (Origin van aikido en zwaard). Masato Matsuura, de oprichter van de school sayu - de twee spiralen...

Van 12 februari tot 12 juni - Zo - Vanaf 11 jaar - Ukkel video Kinderen 11+

Gratis Karate Initiatie bij Karate Club Tenkai Lokeren

De gratis initiatieles is bedoeld om je te laten kennismaken met karate. Iedereen vanaf het 1ste leerjaar mag deelnemen in gewone sportkledij op blote voeten.

Van 8 januari tot 30 juni - V Zo - Vanaf 6 jaar - Lokeren GratisKinderen 6+

Kenpo Karate

Kenpo karate is een Amerikaans verdedigingssysteem voor jong en oud. Kids beginners: 18u30-19u30 Kids gevorderd: 19u-20u Volwassenen v/a 14j: 20u-22u Lidgeld per jaar: Kids =...

Van 5 september 2016 tot 28 juni 2017 - M W - Vanaf 6 jaar - Zemst Kinderen 6+

Abada Capoeira Antwerpen : lessen voor volwassenen/adults

Capoeira is een ideale multisport. Capoeira is een dynamische, energieke sport die de kracht, lenigheid, coördinatie en conditie van de Capoeira-speler verbetert.

Van 1e april 2014 tot 20 juni 2018 - Za - Vanaf 16 jaar - Antwerpen video

Self-defence een combinatie van Hapkido, kickboksen en taekwondo.

Self-defence: privé of in groep. Wil je aan zelfverdediging doen, meer zelfvertrouwen en kracht ontwikkelen in groep of prive kan ook .

M W D Za - Vanaf 7 jaar - Dilsen-Stokkem Kinderen 7+

Devotion Krav Maga Training Center

Krav Maga De meest realistische zelfverdediging gecombineerd met opbouw van de fysieke conditie. Voor zowel mannen als vrouwen.

M D - Vanaf 16 jaar - Izegem

Shotokan karatetrainingen

Heb je interesse om op een gezonde en sportieve manier kennis te maken met krijgskunst. Kom zeker eens een kijkje nemen of meetrainen bij Karateclub Shuhari in Antwerpen.

W V - Vanaf 16 jaar - Antwerpen video Gratis

Tai- Chi de innerlijke 'qi' energie als zelfverdediging en healing.

Ik bracht het Taijiquan Chen naar Europa, en leerde het In Chenjiagou of de geboorteplaats waar het Tai-Chi ontstond en de Chen Style de basis is waar de Yang, Sun, en Wu stijlen zijn uit ontstaan.

V - Vanaf 4 jaar - Gentbrugge video Kinderen 4+

Cursus Self-Defense

Realistisch en effectief self-defense en close combat systeem gebaseerd op Ju-Jitsu, Kenpo, Krav Maga, Pencak-Silat en Kali Eskrima. Geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitheid.

D Zo - Vanaf 16 jaar - Jette

Capoeira training

Capoeira is een Braziliaanse vechtsport. Gevechtstechnieken worden getraind in een spel vol acrobatie, dans en muziek. De training is voor beginners en gevorderden.

M W V - Vanaf 12 jaar - Antwerpen 6 Kinderen 12+

Vechtkunst Wing Flow System

Ontdek deze fascinerende vechtkunst ontwikkelt door Sifu Mark Stas. Beleef zelf waarom hij in de Hall of Fame uitgenodigd en opgenomen werd in 2016.

M - van 17 tot 65 jaar - Sint-Pieters-LeeuwZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres