Workshops X Vechtsporten, Krijgskunsten X 19-01-2017 tot 19-03-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

13 Activiteiten

of

Gratis Karate Initiatie bij Karate Club Tenkai Lokeren

De gratis initiatieles is bedoeld om je te laten kennismaken met karate. Iedereen vanaf het 1ste leerjaar mag deelnemen in gewone sportkledij op blote voeten.

Van 8 januari tot 30 juni - V Zo - Vanaf 6 jaar - Lokeren GratisKinderen 6+

Stage Brasilian Jiu Jitsu door Evert Deweer (Black Belt Bjj 1st degree)

Stage Brasilina Jiu Jitsu door Evert Deweer van Yaware Academy. Plaats : Maison de village de Neufvilles Route de Montignies 2 - 7063 Neufvilles Vlak bij het voetbalterrijn in Neufvilles.

Donderdag 2 februari - van 14 tot 65 jaar - Neufvilles

Dim Mak/kyusho jitsu weekend

Weekend Dim Mak training met aandacht voor de belangrijkste aspekten zoals ligging van de drukpunten, hoe ze activeren (Fa jin), restoring...

Zaterdag 4 februari - van 18 tot 65 jaar - Lommel Voordeel Wattedoen.be

Dim Mak/kyusho jitsu weekend

Weekend Dim Mak training met aandacht voor de belangrijkste aspekten zoals ligging van de drukpunten, hoe ze activeren (Fa jin), restoring...

Zondag 5 februari - van 18 tot 65 jaar - Lommel Voordeel Wattedoen.be

Introductie Wing Tai

Introduktie Wing Tai tegen Brussel! Ontdek deze fascinerende vechtkunst voor de eerste keer in 1600 Sint-Pieters-Leeuw! Enkel deelname is mogelijk, vanaf 17 jaar. Een voorinschrijving is verplicht.

Maandag 6 februari - van 17 tot 65 jaar - Sint-Pieters-Leeuw Gratis

Nationaal Stage Shaolin Kung Fu

Nationaal Stage Shaolin Kung Fu Zondag 19/03/2017 van 10u tot 17u Mogelijkheid om te eten in het Chinese restaurant tijdens de pauze van 12u tot 14u.

Zondag 19 maart - Vanaf 7 jaar - Lessen Kinderen 7+

Kenpo Karate

Kenpo karate is een Amerikaans verdedigingssysteem voor jong en oud. Kids beginners: 18u30-19u30 Kids gevorderd: 19u-20u Volwassenen v/a 14j: 20u-22u Lidgeld per jaar: Kids =...

Van 5 september 2016 tot 28 juni 2017 - M W - Vanaf 6 jaar - Zemst Kinderen 6+

Abada Capoeira Antwerpen : lessen voor volwassenen/adults

Capoeira is een ideale multisport. Capoeira is een dynamische, energieke sport die de kracht, lenigheid, coördinatie en conditie van de Capoeira-speler verbetert.

Van 1e april 2014 tot 20 juni 2018 - Za - Vanaf 16 jaar - Antwerpen video

Self-defence een combinatie van Hapkido, kickboksen en taekwondo.

Self-defence: privé of in groep. Wil je aan zelfverdediging doen, meer zelfvertrouwen en kracht ontwikkelen in groep of prive kan ook .

M W D Za - Vanaf 7 jaar - Dilsen-Stokkem Kinderen 7+

Devotion Krav Maga Trainingcentrum

Krav Maga De meest realistische zelfverdediging gecombineerd met opbouw van de fysieke conditie. Voor zowel mannen als vrouwen.

M D - Vanaf 16 jaar - Izegem

Shotokan karatetrainingen

Heb je interesse om op een gezonde en sportieve manier kennis te maken met krijgskunst. Kom zeker eens een kijkje nemen of meetrainen bij Karateclub Shuhari in Antwerpen.

W V - Vanaf 16 jaar - Antwerpen video Gratis

Tai- Chi de innerlijke 'qi' energie als zelfverdediging en healing.

Ik bracht het Taijiquan Chen naar Europa, en leerde het In Chenjiagou of de geboorteplaats waar het Tai-Chi ontstond en de Chen Style de basis is waar de Yang, Sun, en Wu stijlen zijn uit ontstaan.

V - Vanaf 4 jaar - Gentbrugge video Kinderen 4+

Cursus Self-Defense

Realistisch en effectief self-defense en close combat systeem gebaseerd op Ju-Jitsu, Kenpo, Krav Maga, Pencak-Silat en Kali Eskrima. Geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitheid.

D Zo - Vanaf 16 jaar - JetteZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres