Workshops X Kooklessen X 26-02-2017 tot 26-04-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

37 Activiteiten (1-18)

of

Infosessie Dagen Zonder Vlees

Op dinsdag 28 februari organiseert Eva Gent een infosessie in het kader van 'dagen zonder Vlees'. Tijdens deze infosessie wordt informatie gegeven omtrent plantaardige voeding...

Dinsdag 28 februari - van 18 tot 65 jaar - Gent

Thermomix Initiatie Kookworkshop15

De beste manier om kennis te maken met de Thermomix is deelnemen aan een kookworkshop waarbij u het toestel zelf kan bedienen en het gebruiksgemak ervan ondervinden.

Woensdag 1e maart - Vanaf 18 jaar - Berchem

Ayurvedisch vegetarisch koken

Ayurvedisch vegetarisch koken: we leren onze eigen panir (kaas) maken, we bereiden een evenwichtige hoofdmaaltijd gebaseerd op de 6 smaken, we vullen dit aan met allerlei bijgerechten.

Vrijdag 3 maart - Vanaf 18 jaar - Genk

Thermomix Initiatie Kookworkshop15

De beste manier om kennis te maken met de Thermomix is deelnemen aan een kookworkshop waarbij u het toestel zelf kan bedienen en het gebruiksgemak ervan ondervinden.

Vrijdag 3 maart - Vanaf 18 jaar - Berchem

Kookworkshop glutenvrij deel 1 :

Moeite met gluten ? Allergische reacties ? Of wil je gewoon wat minder gluten in je voeding ? Door minder gluten te eten krijg je meer energie en gaan je maag en darmen beter functioneren.

Zaterdag 4 maart - Vanaf 18 jaar - Genk

Sushi workshop met Chef Mik

Zaterdag 4 maart 2017 om 14u00 -> Op uitdrukkelijk verzoek en dankzij Mik kunnen we weer overheerlijke sushi maken bij Iedereen kookt.

Zaterdag 4 maart - Vanaf 18 jaar - Kapellen

Kookworkshop veggie, veggieburgers (EVA)

Hier leer je zelf een vegetarische burger maken onder ervaren begeleiding en krijg je handige tips rond vegetarisch koken.

Zondag 5 maart - van 14 tot 65 jaar - Dendermonde

Kookworkshop: De klok rond (Vegan)

Klaar voor de volgende stap ? Ga tijdens deze editie van Dagen Zonder Vlees eens volledig vegan. De mogelijkheden om zonder zuivel te koken zijn eindeloos.

Woensdag 8 maart - van 14 tot 65 jaar - Gent

Funcooking Asperges kookworkshop met Barry

U wordt onthaald met cava en dips en, onder mijn begeleiding, bereiden we samen de overheerlijke gerechten die we, achteraf tesamen kunnen genieten.

Donderdag 9 maart - Vanaf 18 jaar - Kapellen

Koken bij Mas-O-Mar: Indisch (vegetarisch)

Op 9 maart gaan we met Femmalicius Averbode nog eens koken bij Mas-O-Mar. Iedereen die al eens deelnam aan één van deze workshops is het er over eens: het is de moeite .

Donderdag 9 maart - Elk type publiek - Westmeerbeek

Kiemen & voorjaarskruiden

Op het einde van de winter voelen we ons soms wat lusteloos en staat ons energieniveau op een laag pitje. Juist op dit moment biedt de natuur ons reinigende voorjaarskruiden om ons lichaam een nieuwe...

Donderdag 9 maart - Elk type publiek - Otegem

Suikervrij

Dat we teveel suiker eten weten we al langer. Maar, dat het vaak verborgen zit in voeding waar we het niet van verwachten daar zijn we ons niet altijd van bewust.

Zaterdag 11 maart - Vanaf 18 jaar - Genk

Kookworkshop: Feestelijke ijstaarten

Het maken van ijs hoort sinds ver vervlogen tijden tot het beroep van de banketbakker. Geen wonder dat dit inspiratie gaf voor feestelijke ijstaarten.

Zondag 12 maart - Vanaf 5 jaar - Evere Kinderen 5+

Ontdek Thee met al je Zintuigen: DegusTHEEr

Kom onze thee degusTHEEren Hoe zet je het perfecte kopje thee ? Of wat is dat "Het Perfecte Kopje Thee ?

Zondag 12 maart - Vanaf 18 jaar - Aarschot

Slow food in koken voor elke dag

Slow food in Koken voor elke dag dinsdag 24 januari, 21 februari en 21 maart 2017 telkens van 19 u tot 22 u In de parochiezaal van Christus-Koning Rerum-Novarumplein 10...

Dinsdag 21 maart - Vanaf 16 jaar - Gent

Italiaanse kookworkshop met Chef Gert Van Landuyt

Italiaanse Kookworkshop met Chef Gert. We maken samen met de Chef; Risotto a la Milanese, Bocconcini di maiale al prosciotto profumati al balsamico, gnocchi di patate et insalata di pompelmo rosa...

Woensdag 22 maart - Vanaf 18 jaar - Kapellen

Thermomix Initiatie Kookworkshop15

De beste manier om kennis te maken met de Thermomix is deelnemen aan een kookworkshop waarbij u het toestel zelf kan bedienen en het gebruiksgemak ervan ondervinden.

Donderdag 23 maart - Vanaf 18 jaar - Berchem

Kruidige Chocolade

Geen gewone pralines ! Maar, lekkere chocospoons, truffels en studentenhaver met een vleugje kruiden.

Zaterdag 25 maart - Vanaf 18 jaar - GenkZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres