Workshops X Dansstage/ Salsa, tango X 25-02-2017 tot 25-04-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

42 Activiteiten (1-18)

of

Workshop Argentijnse Tango

Argentijnse Tango is een stijl in muziek, dans en poëzie. Uit de Argentijnse Tango is de ballroomtango ontstaan. Wereldwijd wordt de Argentijnse Tango in toenemende mate gedanst.

Van 22 februari tot 29 maart - W - Vanaf 16 jaar - Wevelgem

Salsa voor beginners (Cuban style)

Dansschool De Smet-Camby organiseert een nieuwe cursus Salsa voor beginners. De cursus start op vrijdag 17 februari van 19u tot 20u. Je kan zowel inschrijven met als zonder vaste danspartner.

Van 17 februari tot 12 mei - V - van 16 tot 65 jaar - Herent

Salsa dansen maakt u gelukkig

Zwoele ritmes, verleidelijke dansbewegingen... zal u dit jaar terug van op uw stoel naar die spetterende party kijken ?

Van dinsdag 7 maart tot dinsdag 2 mei - D - Vanaf 14 jaar - Marke

Cubaanse Salsa Lessen

Leer Cubaanse Salsa Lessen Devotion Dans Center nodigt dansdocent Lazaro Noriega terug uit om de originele cubaanse salsa aan te leren.

Van woensdag 8 maart tot woensdag 3 mei - W - Elk type publiek - Rumbeke

Argentijnse tango voor beginners

Dansschool De Smet-Camby organiseert een nieuwe cursus Argentijnse tango voor beginners. De 10-lessenreeks start op maandag 13 februari van 19u30 tot 20u30. Inschrijven kan je doen op www.

Van 13 februari tot 15 mei - M - van 16 tot 65 jaar - Herent

Salsa voor absolute beginners Bootcamp in 1 namiddag

Leer in 1 namiddag de Salsa beginners Je kan individueel of per koppel inschrijven. Danspartner is niet verplicht maar wel een voordeel.

Zondag 12 maart - Vanaf 14 jaar - Putte

Argentijnse tango: Introductieworkshop

Introductieworkshop: maak kennis met de basis van de Argentijnse Tango. Deze workshop is bedoeld voor enthousiaste beginners die willen weten wat tango echt is .

Van vrijdag 17 tot zaterdag 18 maart - Vanaf 18 jaar - Gent

Argentijnse Tango voor Gevorderden

Lessenreeks Argentijnse Tango voor gevorderden gegeven door Daniel Howett. Deze lessenreeks voor gevorderden is bedoeld voor dansers met ervaring of voor dansers die reeds de lessenreeks...

Van vrijdag 17 maart tot vrijdag 2 juni - V - Elk type publiek - Rumbeke

Argentijnse Tango voor Beginners

Lessenreeks Argentijnse Tango voor gevorderden gegeven door Daniel Howett. Vanaf vrijdag 17 maart het ideale instapmoment voor Tango liefhebbers.

Van vrijdag 17 maart tot vrijdag 2 juni - V - Elk type publiek - Rumbeke

Argentijnse tango: initiatie

Voor de absolute beginner, geen danservaring vereist ! Breng zelf een danspartner mee. Tango, zoals hij gedanst wordt in de salons van Buenos Aires.

Zaterdag 25 maart - Vanaf 16 jaar - Gent video

Leer Salsa in 1 namiddag voor all levels

Niveau: beginners + - vereiste kennis: goede basis, crossbody lead, rechts draaien. Je kan individueel of per koppel inschrijven. Danspartner is niet verplicht maar wel een voordeel.

Zondag 26 maart - van 18 tot 65 jaar - Putte

Argentijnse tango - cursus half-gevorderd 1

Je hebt ongeveer 2 jaar les gevolgd. Argentijnse tango, zoals hij nu nog gedanst wordt in de salons van Buenos Aires. Volgens de traditie, op de unieke muziek uit de jaren '30-'50.

Van 26 januari tot 30 maart - D - Vanaf 16 jaar - Gent video

Argentijnse tango - cursus half-gevorderd 2

Je hebt 2,5 jaar les gevolgd. Argentijnse tango, zoals hij nu nog gedanst wordt in de salons van Buenos Aires. Volgens de traditie, op de unieke muziek uit de jaren '30-'50. Rustige opbouw.

Van 26 januari tot 30 maart - D - Vanaf 16 jaar - Gent video

Argentijnse tango - cursus beginners 2

Argentijnse tango, zoals hij nu nog gedanst wordt in de salons van Buenos Aires. Volgens de traditie, op de unieke muziek uit de jaren '30-'50. Rustige opbouw. Breng zelf een danspartner mee.

Van 25 januari tot 29 maart - W - Vanaf 16 jaar - Gent video

Argentijnse tango - cursus beginners 3

Je hebt al 2 beginnerscursussen gevolgd, en kent de codes van het salon. Argentijnse tango, zoals hij nu nog gedanst wordt in de salons van Buenos Aires.

Van 25 januari tot 29 maart - W - Vanaf 16 jaar - Gent video

Lessenreek Argentijnse Tango

De Argentijnse tango staat bekend om zijn sensuele blikken en flitsende benen, maar gaat voornamelijk om de connectie tussen twee mensen, elkaar aanvoelen en samen iets moois creëren.

Van 25 januari tot 24 mei - W - Vanaf 16 jaar - Berchem

Argentijnse tango - cursus absolute beginners

Voor absolute beginners, er is geen danservaring vereist ! Argentijnse tango, zoals hij nu nog gedanst wordt in de salons van Buenos Aires.

Van 24 januari tot 28 maart - D - Vanaf 16 jaar - Gent video

Argentijnse tango - cursus gevorderd

Je hebt minstens 3 jaar les gevolgd. Argentijnse tango, zoals hij nu nog gedanst wordt in de salons van Buenos Aires. Volgens de traditie, op de unieke muziek uit de jaren '30-'50.

Van 24 januari tot 28 maart - D - Vanaf 16 jaar - Gent videoZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres