30e Nationale Zee-Honden-Wandeling

 
De jaarlijkse Zee-Honden-Wandeling is voor elke hondenliefhebber een gekend evenement. De wandeling door de duinbossen, de concessie en langs het strand is voor elke hond en baasje steeds een activiteit om naar uit te kijken.
In 199rd de wandeling voor de allereerste keer georganiseerd waarbij heel wat aandacht besteed werd aan netheid en een positief beeld van honden en hun baasjes. Toen reeds kregen alle deelnemers (meer dan 500) gratis poepzakjes mee en werd er nauwlettend toegezien op het vermijden van (zwerf)vuil.
Ondertussen komen jaarlijks gemiddeld meer dan wandelaars uit het ganse land met of zonder hun hond(en) mee genieten van de prachtige wandeling in De Haan. Dankzij meer dan 80 gemotiveerde vrijwilligers en de gekende vlekkeloze organisatie belooft deze 30e speciale editie alvast een topper te worden met randanimatie, verrassingen voor hond en baas en milieuvriendelijke drank- en eetstandjes langs het parcours (7, 11 of 15 km). Start en aankomst in Sport- en Recreatiecentrum Haneveld.
Deelname: € 5,00 per persoon
Voorinschrijving mogelijk voor groepen vanaf 10 personen ()
Start: Tussen 09h00 en 15h00.
Sporthal de Haan - Nieuwe Steenweg, 74 - 84e Haan
afstanden: 7 - 11 en 15 km
Info:
Sporthal Haneveld
Nieuwe Steenweg 74
8420 De Haan
Reserveren is niet nodig
5,00 EUR
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!