Ontsnap aan de stad

 
Voor beginnende detectives: Lost Story: Waar is Maca gebleven?

Wat een tragedie, het emblematische karakter van onze stad is verdwenen! Kun je je voorstellen over wie we het hebben?
Natuurlijk, onze Maca. Inspecteur in de zee, deze missie is voor jou. Help ons hem te vinden.
Je krijgt een waardige vergoeding. Een kist vol schatten wacht op je bij VisitWavre ... als je de Macacl vindt!

Voor avonturiers: liefde op het eerste gezicht op de stad Maca

Waver, een charmant stadje in Waals-Brabant waar de tijd kalm en vredig is. Sommigen gaan winkelen, eten wat en weer anderen maken een wandeling. De dag kondigt goed aan. Plots valt er een lichtflits op de top van de H tel de Ville. Alles staat even stil, dan is niets meer hetzelfde. De Wavrianen staren wezenloos voor zich uit en komen weer bij bewustzijn, maar een verschrikkelijk geheugenverlies is de Maca-bevolking binnengevallen. Wie zijn zij ? Waar komen ze vandaan? De stad Maca is het slachtoffer van een kwade spreuk. We hebben je nodig om door het verleden van de stad te graven, de tijdperken te bekijken, de geschiedenis samen te voegen om de Maca's te redden en hen te helpen herinneringen te vinden. Trek minimaal 3 uur uit om de uitdaging aan te gaan!

Toegankelijkheid
Mensen van alle leeftijden kunnen deelnemen, maar we raden het spel niet aan voor kinderen onder de 6 jaar, aangezien puzzels niet direct beschikbaar zijn voor de jongsten. Tel tussen de 3 en 6 actieve deelnemers voor een betere ervaring. Kinderwagens zijn geen probleem, maar spelen is moeilijk voor niet-begeleide RMC's vanwege de route en de afgelegde afstand.

Boekingsvoorwaarden
Escape the City is het hele jaar door beschikbaar, alleen op reservering. De game speelt zich idealiter in de ochtend of vroege middag af. Het is ook mogelijk om het materiaal op vrijdagavond te lenen en op maandag terug te brengen voor wie zich door de week niet kan vrijmaken.

3 per deelnemer vanaf 6 jaar. Voor het uitlenen van de apparatuur is een borg van 50 contant en een kopie van een identiteitskaart vereist.

Reserveer via of op 010 230 352
Visitwavre
Rue de Nivelles, 1
1300 Waver
- Reserveren is verplicht
3
Vanaf 6 jaar

Maandag: van 9:00 tot 17:00
Dinsdag: van 9:00 tot 17:00
Woensdag: van 9:00 tot 17:00
Donderdag: van 9:00 tot 17:00
Vrijdag: van 9:00 tot 17:00
Zaterdag: van 9:00 tot 17:00

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!