Plopsa coo

Het park is gelegen in een volledig groene omgeving, in het hart van de Belgische Ardennen en aan de voet van de beroemde watervallen van Coo.
De Plopsa-groep nam het Telecoo-park over en hernoemde het in 2005. Op 1 april 2006 opent het park zijn deuren als toeristische site. Bezoekers kregen gratis toegang tot het park en bepaalde activiteiten. De andere attracties waren verschuldigd. Op 1 juli 2006 verandert de naam 'T l coo' in 'Plopsa Coo'.
Plopsa Coo heeft een ruim aanbod aan attracties die leuk zijn en perfect passen in de natuurlijke omgeving van de regio. Avonturiers kunnen zich vermaken in het beroemde labyrint, op de Bob Luge, de Halvar Coaster of Karting. Sinds 2011 kunnen bezoekers ook een ritje maken op Vicky The Ride, een ongelooflijk spannende th matis coaster van Vic the Viking. De achtbaan is de eerste in zijn soort die in een van de Plopsa-parken wordt geplaatst. Vic neemt je mee in zijn drakkar en volgt een kronkelend pad om zijn eigen as. Durf jij aan boord van deze longships te gaan en zo een waanzinnig avontuur te beleven?
Naast Vicky The Ride is de Mega Mindy Flyer een ander hoogtepunt van het park. Deze attractie stelt je in staat om tot 65 m hoogte te vliegen en daardoor te genieten van een adembenemend uitzicht. Als je niet durft, kun je een ritje maken op de V los Volants, Octopus of de Carrousel.
Benieuwd naar het uitzonderlijke landschap dat Plopsa Coo omringt? Neem dan de kabelbaan voor een uitzicht over de Amblve-vallei of verken het dierenpark in het treintje.
Plopsa Coo is de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen van 2 tot 14 jaar.
Waar :
Plopsa Coo
Grand Coo 4
4970 Stavelot
Tarief :
24 euro
Publiek :
Elk type publiek

Zaterdag: van 10:00 tot 18:00
Zondag: van 10:00 tot 18:00
Geschatte uren van 1e september tot 8 november. Bezoek de website van de activiteit voor meer informatie.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Coo Adventure - Outdoor-activiteiten
(Stavelot)
Begeleide stadstour
(Stavelot)
Rondleidingen
(Stavelot)
Stav'read
(Stavelot)
Picknick rit
(Van 12 september tot 31 december - Stoumont)