The Hooch Escapes

Ontspanning The Hooch Escapes
Het was rond het jaar 1900 dat Mr. Hoetsch bekend was omwille van zijn experimentele drankjes en elixirs. Hij woonde boven zijn eigen winkel "De Kleyne Engel" op de Grote Markt te Sint-Truiden waar hij een selectie van zijn meest bijzondere brouwsels verkocht. De mensen in de omgeving kenden Mr. Hoetsch als een vriendelijke maar mysterieuze man die hun altijd kon verrassen op lekkere smaken en ongewone smaakcombinaties. Tijd voor een gezin had Mr. Hoetsch niet, zijn tijd ging op aan het brouwen. Tussen al zijn kleine creaties door werkte Mr. Hoetsch aan wat zijn levenswerk moest worden: een ultiem drankje. Jaren is hij bezig geweest met opzoekingswerk, proeven, kruiden plukken, formules... maar het noodlot heeft verhinderd dat Mr. Hoetsch ooit zijn eigen levenswerk heeft kunnen brouwen.

Op zijn ziektebed heeft Mr. Hoetsch tegen de pastoor verteld dat hij zijn formules en aanwijzingen als puzzelstukken in het huis heeft verstopt en zijn laatste wens was dat iemand het drankje zou brouwen en proeven. De dokter schreef zijn koortsige gebrabbel af als raaskal en zodoende is de wens van Mr. Hoetsch nooit verwezenlijkt.

Lukt het jou en jouw gezelschap om in de originele woning van Mr. Hoetsch alle puzzelstukjes terug te vinden en zo de formule terug te vinden ? Degene die als eerste zijn levenswerk kan brouwen, krijgt een fles van zijn ultieme drankje mee naar huis ! Bezoek drie originele kamers en ontdek hoe hij leefde als excentriekeling en vooral hoe hij werkte aan zijn creaties.
Hooch Sint-Truiden
Grote Markt, 21
3800 Sint-Truiden
- Reserveren is verplicht
vanaf 30 euro
Vanaf 18 jaar

Maandag: van 11:00 tot 22:00
Dinsdag: van 11:00 tot 22:00
Woensdag: van 11:00 tot 22:00
Donderdag: van 11:00 tot 22:00
Vrijdag: van 11:00 tot 22:00
Zaterdag: van 11:00 tot 22:00
Zondag: van 11:00 tot 22:00

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Lock us escape room
(Sint-Truiden)
Zwemmen bij subtropisch zwemparadijs Lago Sint-Truiden Bloesembad
(Sint-Truiden)
Les Couleurs de Montmartre
( 15 augustus - Sint-Truiden)
Fietsen in het Land van Loon
( 15 augustus - Alken)
Klusdagen Kasteel van Heers
(Van 12 juni tot 11 december - Heers)