BB Glow Mesotherapie behandeling

2020 Antwerpen 2
Porseleinen huid met bb Glow (Nieuw)

Wil je graag je gezicht verwennen met een egalere teint? Dat kan met deze nieuwste techniek.
De Bb Glow is een verjongende gezichtsbehandeling die wordt uitvoerd met een dermaPen van nano-naaldjes. De behandeling is veilig, en volledig pijnloos. Bovendien heb je geen herstelperiode nodig. Je ziet direct een langdurig resultaat.

Wat is bb Glow?
BB Glow, de laatste trend op het gebied van huidverbetering. De techniek is een combinatie van dermabrasie en microneedling. Er worden speciale serums in de huid aangebracht met een microneedling pen (nano-naaldjes) die de huid voeden en ze een natuurlijke “porseleinen”, glanzende en frisse teint geven. We werken met zeer kwaliteitsvolle serums die hyaluronzuur en antioxidanten bevatten.

Voordelen: Deze behandeling verhelpt ongelijkmatige huidstructuur, grote poriën, acne littekens, fijne lijntjes, roodheden, pigmentvlekken en donkere kringen rond de ogen. Het zorgt voor helderheid en hydratatie ter verbetering van een doffe, vermoeide en uitgedroogde huid.

Sessies: Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen aangewezen. Gemiddeld blijft het effect van de bb glow 6 tot 9 maanden. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd en met alle huidtypen.

Prijs
Kennismakingsaanbod: 1 sessie van 90'= €75 ipv €90 of 3 sessies van 90' €200 ipv €270 - ([om een e-mail te verzenden: klik hieronder]) — em Corpo Zen Massage & Beauty.
Prijs : 75 €
Zoekertje nr : 1977167
Laatste inlog : 18.09.2022
Lid sinds : 14.09.2016
Gezien : 2152 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!