Betaalbare bijles Frans, ervaren lkr. Limburg

3700 Tongeren
Altijd al problemen gehad met Frans? Kom dan gerust eens langs voor een gratis proefles. (vrijblijvend /ouders mee welkom!). Frans geven en leerlingen helpen is al tientallen jaren mijn passie en schenkt zowel mijn leerlingen als mij veel voldoening. Na een hele loopbaan als gedreven leerkracht Frans in het middelbaar weet ik precies welke problemen je kan hebben en hoe ik je hierbij het best kan helpen. Zelfs leerkrachten in opleiding behaalden hun diploma dankzij intensieve hulp, aanmoediging en vriendschappelijke samenwerking.
Durf de stap te zetten en je zal meteen zien hoe ik werk en hoe ook jij het kan leren mits de motivatie en juiste aanpak! Gedaan met de angst voor deze lessen op school, veel meer zelfvertrouwen, met plezier je les leren en goede resultaten, daar gaan we samen voor. Mijn aanpak is volledig gebaseerd op hoe het vroeger aangeleerd werd samen met tonnen tips en hulpmiddelen!
Word jij ook één van mijn studenten die nu zeggen ' Was ik maar eerder gekomen'?
Ook welkom tijdens de vakanties om je bij te werken zodat je de basis onder de knie krijgt en zo sterker staat voor de komende jaren. Hoe eerder je de problemen aanpakt hoe beter voor je verdere schoolloopbaan!
Ondanks mijn leeftijd en jarenlange ervaring werk ik aan een schappelijke prijs omdat ik vind dat het voor iedereen financieel haalbaar moet blijven. (Prijs mogelijk overeen te komen)
Degelijke opvolging en flexibele uren.
Voor een vast uur tijdens het schooljaar tijdig contact opnemen want de plaatsen zijn beperkt.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! Tot binnenkort?
Prijs : 20 €
Zoekertje nr : 1975904
Laatste inlog : 21.08.2022
Lid sinds : 08.09.2019
Gezien : 1142 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!