Bijles bedrijfsbeheer & cost-accounting

2000 Antwerpen
Wij zijn een professioneel bijleskantoor actief in Antwerpen dat zich specifiek richt op KdG-studenten bedrijfsmanagement. Ons kantoor is reeds 10 jaar actief en werkt enkel met ervaren bijlesgevers met minstens 5 jaar ervaring in het bijlesgeven. Heb jezelf of heeft je zoon/dochter nood aan extra begeleiding ter voorbereiding op het examen van jan. 2023 dan ben je aan het juiste adres.

Zo organiseren wij in dec. 2022 en jan. 2023 specifiek voor studenten financie- en verzekeringswezen (FVE), Logistiek management (LOM), Marketing (MAR) en Rechtspraktijk (REP) individuele bijlessen voor:

- Boekhouden
- Ratio-analyse
- Cost-accounting
- Financiële technieken

Voor de studenten kmo-management worden er lessen voor het buisvak cost-accounting en budgettering ingericht. Dit vak wordt in het 2de jaar gegeven.

We werken rechtstreeks met de student, dus zonder tussenpersonen en administratieve kosten.Dit maakt dat we snel kunnen inspelen op bijlesvragen. Tijdens de bijlessen worden ook examenvragen uit het verleden besproken. Informeer nog vandaag naar de uurtarieven en de beschikbare bijlesplaatsen. Bijlessen via skype of Zoom behoren ook tot de mogelijkheden.
Prijs : 40 €
Zoekertje nr : 1998568
Laatste inlog : 27.11.2022
Lid sinds : 17.09.2018
Gezien : 724 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!