Bijles Chemie, Wiskunde en Fysica voor middelbare scholieren

1030 Schaarbeek
Beste ouders en studenten,

Bent u op zoek naar professionele bijles in Chemie, Wiskunde en Fysica voor uw middelbare schoolstudent? Ik, André Ndirembako, ben een afgestudeerde Master in de Chemie aan de Universiteit Brussel. Na enkele jaren te werken in de sector heb ik mijn eigen startup opgericht. Mijn passie voor wetenschap is nooit verdwenen en daarom bied ik mijn expertise aan om uw kind te ondersteunen en hun begrip van deze vakken te versterken. Daarbij geef ik hen graag inkijk op de wereld van startups en ondernemen (indien ze daar interesse in hebben).

Met mijn passie voor wetenschap en mijn academische achtergrond ben ik toegewijd om studenten te helpen hun academische doelen te bereiken. Samen zullen we werken aan het opbouwen van begrip, zelfvertrouwen en studievaardigheden. Ik spreek ook Frans maar mijn lessen geef ik in het Nederlands.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of om een bijles afspraak te regelen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan het succes van uw kind! Meestal geef ik les bij mij thuis in Schaerbeek maar dit kan ook op verplaatsing (verplaatsingskosten: 1 euro/kilometer.) of via video call.

Met vriendelijke groeten,
Prijs : 40 €
Zoekertje nr : 2037644
Gezien : 185 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!