Bijles wiskunde en statistiek op elk niveau

3500 Hasselt
Als afgestudeerd burgerlijk ingenieur geef ik bijna 30 jaar wiskunde onderwijs aan leerlingen van de derde graad uit het middelbaar onderwijs. Hierdoor heb ik een ruime ervaring opgedaan om leerlingen op een adequate manier te begeleiden. Daarnaast heb ik ook verschillende jaren als repetitor gewerkt voor een bijlesbureau. In deze hoedanigheid begeleidde ik hoofdzakelijk studenten uit de faculteiten bedrijfseconomische - en industriële wetenschappen te Hasselt. Van deze studierichtingen heb ik een volledige uitwerking van al de oefeningen gezien in de colleges wiskunde en statistiek.

In principe kunnen leerlingen bij mij terecht voor bijles wiskunde of statistiek voor elk niveau van het basis - tot het universitair onderwijs (prijs is overeen te komen).Tenslotte coach ik ook leerlingen die mee willen doen aan de toelatingsproef geneeskunde of aan de toelatingswedstrijd van de Koninklijke Militaire School.

Ik streef ernaar om elke leerling positief te stimuleren, omdat ik ervan overtuigd ben dat hierdoor zijn of haar slaagkansen het grootste zijn. De individuele bijlessen vinden plaats bij de leerling thuis of bij de student op kot in de ruime omgeving rond Hasselt. Indien je nog bijkomende vragen hebt, kun je me contacteren via het nummer: 0497653606 of via email : ([om een e-mail te verzenden: klik hieronder])
Prijs : 30 €
Zoekertje nr : 2022379
Gezien : 108 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!