Frans voor kinderen en volwassenen ervaren leerkracht


Je word geconfronteerd met een werk- of andere situatie waarbij de kennis van Frans een belangrijke troef is? Je moet in zakelijk Frans kunnen meepraten? Basis, intermediair of gevorderd Frans zowel voor vrije tijd als voor professionele doeleinden. Wij werken samen, interactief en u leert de taal van Voltaire snel en doelgericht. Op uw eigen ritme en zonder stress.
Geschikt zowel voor particulieren als kmo's.
Opfrissing en steun voor schoolgaanden.
Professioneel : Basis Frans of bijwerken van bestaande kennis. Geschreven en/of gesproken. Opmaken mails, contracten, telefoon beantwoorden,
in verkoop of dienst na verkoop situaties de juiste termen voor argumentatie, tegen argumentatie en in het algemeen een verkoopgesprek voeren
De lessen worden op maat opgemaakt op basis van uw noden en belangstellingen. Interactief of klassiek zoals het u het beste past. Geen extra kosten.
Ik geef eveneens les aan schoolgaanden (6-25j)
Over mij : Ik heb 30 j ervaring in de internationale dienstverlening sector en ben nu sinds een 10-tal jaar vol enthousiasme overgegaan naar het lesgeven zowel in het volwassen onderwijs als individueel met kinderen en studenten.
Zoekertje nr : 1859598
Laatste inlog : 20.07.2020
Lid sinds : 02.08.2012
Gezien : 1022 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!