Gitaarles Zottegem


Ik geef sinds vele jaren individuele gitaarlessen. Deze geef ik aan leerlingen van alle leeftijden. Ik ben afgestudeed aan het Conservatorium van Amsterdam en kreeg mijn Masters op de prestigieuze Manhattan School of Music in New York. De lessen zijn gericht op alle niveaus, van absolute beginners tot professionele gitaristen. Ik ben gespecialiseerd in muzikale stijlen: Jazz, Rock, Blues en Bossa Nova.

De student is diegene die beslist wat de aandachtspunten zijn: het leren van liedjes met akkoorden, riffs, bepaalde technieken, gitaarsoloís naspelen, Muziektheorie, ritmische training, improvisatie, Techniek en snelheid etc.

Voor diegenen die willen begrijpen hoe de fundamentele mechanismen van de muziek werken, geef ik ook les muziektheorie. We kunnen samen de geleerde liedjes analyseren of kunnen de theorie toepassen op eigen nummers.

De klassen zijn ook geschikt voor studenten die een zeer duidelijk doel hebben dat ze willen bereiken, of een specifiek onderwerp hebben waar ze zich in willen verdiepen. Bijvoorbeeld :

Begeleiding: Voor diegenen die verschillende manieren willen leren om de nummers van je favoriete artiesten te begeleiden of een nieuwe aanpak willen gebruiken in eigen composities.

Stijlkennis: De specifieke eigenschappen van een bepaalde stijl onder de loep nemen en die uitdiepen en ze leren herkenbaar maken.

U kunt luisteren naar mijn muziek en meer te weten komen over mij op mijn website: www.albertvilamusic.com

De lessen gaan steeds door bij mij thuis in een rustige omgeving en zijn ook mogelijk in het Engels en ook in Spaans.

De prijs bedraagt 15 euro per half uur, 30 per uur.

Hopelijk tot binnenkort!

Muzikale groeten
Zoekertje nr : 1980622
Gezien : 155 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!