Gitaarlessen Ekeren

2180 Ekeren
Hallo!

mijn naam is Jappe en ik ben een 31-jarige man met een enorme passie voor muziek en lesgeven.

Na mijn studies aan de jazz/popsoul studio in Antwerpen, begon ik les te geven in de regio. Al snel merkte ik dat heel veel mensen die al jarenlang gitaar speelde (soms 20 tot 30 jaar) nog steeds een fundamentele basis missen. Deze basis is van essentieel belang om het instrument te begrijpen. De gitaar is een logisch instrument, als je enkele stappen volgt om de "bigger picture" te zien.

Ik heb vijftien jaar ervaring en op verschillende podia gestaan, oa Straatfeesten, Permeke Festival, Easywood Festival, Antwerp Tower en op het Mas in Antwerpen. Ook heb ik mogen studeren met enkele topgitaristen van BelgiŽ en Nederland zoals Frank Peeters, Ruben Machtelinckx, Peter Verbraecken, Koen Wauters en Paolo Loveri. De genres waar ik veel ervaring in heb zijn: Blues, country, funk, jazz, klassiek, pop, rock. Zowel fingerstyle als traditioneel met de plectrum.

Eerste les is gratis en volledig vrijblijvend. Hoe meer je komt, hoe goedkoper het wordt. Prijzen zijn te vinden op mijn website http://www.jappegovaerts.be
Prijs : 25 €
Zoekertje nr : 2035352
Gezien : 408 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!