Kindercoach Laloen

2110 Wijnegem
Wat als het even niet meer gaat met je kind?

Als ouder wil je dat je kind zich goed in zijn of haar vel voelt, stevig in de schoenen staat en vrolijk door het leven huppelt.
Meestal is dat ook zo, maar jammer genoeg is dat niet altijd het geval.
Af en toe is er wel eens een mindere periode en ja dat kennen we allemaal al wel eens. Maar soms geraken we er niet doorheen en wordt dit probleem alleen maar groter en groter en zien we niet direct een duidelijke aanleiding.
Dit is het moment om aan de slag te gaan.

STERKTES En talenten
als we al op jonge leeftijd aan de slag gaan dan heeft je zoon of dochter later al een grote stap voor. Hij of zij zal dan beter weten hoe om te gaan met tegenslag, weet dan beter hoe het faalangstmonster in de hoek kan gezet worden. Ze weten dan vooral al goed wat hun sterktes en talenten zijn.
Heeft je zoon of dochter het wat moeilijk om contacten te leggen, wordt het gepest, is hij of zij onzeker of bang om te falen, of zit het gewoon niet goed in zijn vel dan kunnen we samen bij Laloen er wat aan doen.

VERTROUWEN
Bij Laloen werken we op een laagdrempelige, rustige, veilige en creatieve manier. We zijn er voor kinderen van 5 tot 18 jaar.
We creëren een veilige cocon, waar rust en openheid belangrijk is. We nemen de tijd die nodig is en volgen het tempo van het kind.

HOE Gaan we te werk?
tijdens het traject zullen we inzetten op het ontdekken van de talenten en de sterktes, het leren omgaan, verwoorden en aanvaarden van gevoelens.
We gaan opzoek naar manieren om weer in zichzelf te geloven, het zelfvertrouwen een boost te geven en dat mogelijke faalangstmonster op zijn plaats te zetten.
We zoeken en maken tools die ons hierbij kunnen helpen. Die kunnen mee naar huis en indien nodig ook op school ingezet worden.
Voor meer info kan je steeds een kijkje nemen op de site https://laloen.be/ of stuur een mailtje naar ([om een e-mail te verzenden: klik hieronder])
Prijs : 50 €
Zoekertje nr : 2009328
Laatste inlog : 13.10.2022
Lid sinds : 19.10.2019
Gezien : 285 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!