Kindergrime op jouw feest

2160 Wommelgem
Ben je op zoek naar een kindergrimeur om jouw feestje extra aandacht te geven? Bij ons kan je gemakkelijk en snel een geschikte kindergrime boeken, met een aantal extra voordelen.

Ons bestand bevat nagenoeg alle grimeurs in Vlaanderen, welke enerzijds kindvriendelijk zijn ingesteld, en anderzijds een hoog niveau weten te bereiken met hun kunsten (een kwaliteit die wij trouwens steeds proberen na te streven).

Dankzij dit uitgebreid bestand aan grime, kunnen wij jou steeds een grimeur in de buurt aanleveren. Dit heeft voor jou als extra voordeel dat je reeds veel zal besparen op vervoerskosten. Onze kindergrime heeft dus steeds de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Je kan bij ons volledig gratis, en geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor kindergrime. Je hebt hierbij dus geen enkele aankoopverplichting!

Kindergrime is op ieder feest enorm populair bij de kinderen. Ze kunnen kiezen wat voor “nieuw snoetje” ze wensen. Dit kan een kleurrijk diertje zijn, maar ook 1 van hun superhelden (of heldinnen). Je kan er best rekening met houden dat er op 1 uurtje ongeveer 10 kinderen geschminkt kunnen worden (volledig). Hoeft de kindergrime niet over heel het gezichtje te zijn? Dan kunnen er tot 15 kinderen per uur geschminkt worden.

Optioneel kan de grime ook uitgebreid worden met glitter tattoo’s. Het is de nieuwste rage bij de kinderen, en zeer populair aan het worden.

Al onze producten zijn veilig, en eenvoudig afwasbaar. Heb je interesse in onze diensten? Bezoek dan zeker eens onze kindergrime website: http://www.kindergrimeren.be
Zoekertje nr : 1442287
Laatste inlog : 22.11.2023
Lid sinds : 09.12.2012
Gezien : 6268 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!