Linux bijles

3000 Leuven
Ik bied bijles aan voor universiteitsstudenten en volwassenen die zich willen verdiepen in Linux besturingssysteem. Of u nu een beginner bent of al enige ervaring heeft, ik kan u helpen uw vaardigheden te verbeteren en uw kennis van Linux te vergroten.

Als afgestudeerde burgerlijke ingenieur en een passie voor open source software, heb ik uitgebreide ervaring met Linux en de bijbehorende tools en applicaties. Ik zal u begeleiden bij het begrijpen van de basisprincipes van Linux, het gebruik van de opdrachtregelinterface en het beheersen van meer geavanceerde concepten zoals netwerken, beveiliging en systeembeheer.

Mijn lessen zijn afgestemd op uw niveau en specifieke leerdoelen, en ik zal mijn best doen om ervoor te zorgen dat u de kennis en vaardigheden opdoet die u nodig heeft.

Als u geïnteresseerd bent in bijles voor Linux en wilt werken met een ervaren en deskundige tutor, neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om u te helpen uw Linux-vaardigheden te verbeteren en uw doelen te bereiken. Ik ben enkel beschikbaar voor online lessen.

Met vriendelijke groet,
Matko
Prijs : 35 €
Zoekertje nr : 2028214
Laatste inlog : 06.03.2023
Lid sinds : 18.02.2017
Gezien : 62 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!