Overige Brussel

Kooklessen

Kooklessen
Kooklessen Goedendag, Als u wilt leren koken, kan ik er komen om u lekkere en gezonde maaltijden te helpen leren. Talen: Vietnamees, Nederlands, FranÁais, English, Deutsch, EspaŮol. 2 avis

BeŽdigd Vertaler en Docent SpaansSchaerbeek

BeŽdigd Vertaler en Docent Spaans
BeŽdigd Vertaler Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans. Geregistreerd bij het ministerie van Justitie. Deskundige en betrouwbare service.

Huiswerkbegeleiding gezochtSint-Pieters-Woluwe

Ik ben op zoek naar iemand die op maandag bij ons thuis komt in Sint Pieters Woluwe van 16h tot 17h30 en het huiswerk kan begeleiden en de geziene leerstof kan herhalen met mijn dochter in het 4de...

Editing/ ProofreadingBruxelles

Editing/ Proofreading
I am a native American English speaking editor, journalist, and proofreader from Florida specializing in editing, proofreading, and text correction for a wide range of professionals &...
 1 € 

Elien geeft bijles - cours privť en NLBruxelles

Zit je in het middelbaar en heb je moeilijkheden met bepaalde vakken? Heb je een zoon/dochter die wel eens extra uitleg kan gebruiken? Aarzel zeker niet om me dan te contacteren.

AltvioolBrussel

Altviool
Speel je altviool en wil je graag nieuwe stukken leren op je eigen tempo? Of een auditie voorbereiden.
 35 € 

Life Coach : meer energie, vervulling en geluk in...Laken

Life Coach : meer energie, vervulling en geluk in...
Dit zijn persoonlijke sessies waarbij we stap voor stap je leven upgraden en terug in evenwicht en harmonie brengen. Dit via verschillende tools.

Lessen Photoshop of AutocadBrussel

Hoi! Ik ben net afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur-Architect, wat betekent dat ik keigoed ben in werken met Photoshop en AutoCAD (voor de geÔnteresseerden ook Rhino, Grashopper,.
 30 € 

Gemotiveerde tutor voor Humane WetenschappenBrussel

Ik ben Elizabet, 27 jaar en in het bezit van enerzijds een diploma master Psychologie en anderzijds een diploma Specifieke lerarenopleiding psychologie en pedagogische wetenschappen.
 27 € 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!