Pianoles met Natalia / Pianolessen in Erpe-Mere


Pianoles met Natalia biedt u het gevarieerde en indrukwekkende programma aan. Bent u klaar om de uitdaging aan te gaan om piano te leren spelen!

Aangezien deze corona crisis al lang duurt en meest waarschijnlijk nog langer zal duren, bied ik online Pianolessen aan.
Deze heeft heel goede resultaten en vooruitgang en je kan van de piano meer en meer genieten.
Ik geef online lessen via Skype of Viber. We gebruiken de camera's. Het Is eenvoudig en leuk. Eigelijk geen verschil tussen de methode, het programa en de houding van de lessen. Enige verschil is dat deze online gaat en niet fysiek.Ik, als professioneel klassiek geschoolde pianiste leer je: noten leren lezen/spelen, toonladders, arpeggio, akkoorden, improvisatie oefeningen en veel meer.

Hou je van piano? Wil je de techniek van je piano spel verbeteren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. De lessen gaan door bij mij thuis in Erpe-Mere (Burst).

Bij Pianoles met Natalia leert u werken aan de klank en frasering van kleine motieven. Naast deze leert u ook
de notenwaarden, de muzikale termen voor dynamiek en de plaats van de noten op de notenbalken. U leert ook zelfstandig piano spelen..

Ik ben professioneel klassiek geschoold. Ik speel solo (zelfstandig) op de piano, muzieknummers in verschillende genres. (waaronder bijvoorbeeld, filmmuziek en of klassieke muziek).

Voor meer info kunt u de website bezoeken: www.componata.be
Zoekertje nr : 1980226
Laatste inlog : 17.06.2020
Lid sinds : 09.11.2019
Gezien : 517 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!