Pianoles met Natalia / Pianolessen in Erpe-Mere

9420 Burst
Pianoles met Natalia biedt je het gevarieerde en indrukwekkende programma aan. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan om piano te leren spelen! Hou je van piano? Wil je de techniek van je piano spel verbeteren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij.
De eerste fase bestaat uit de algemene, vormende en verkennende stadia. Deze fase wordt dan ook door de meeste studenten afgemaakt. Pianolessen worden gericht op de dynamiek van de ontwikkeling van de aangeboren muziekcapaciteiten en hun transformatie in de muzikale uitvoeringscapaciteiten.
De eerste twee maanden leren de
studenten op gehoor eenvoudige eenstemmige liedjes te spelen. Naast de kennis van
de notenwaarden, de muzikale termen voor dynamiek en de plaats van de noten op
de notenbalken, leren mijn studenten ook zelfstandig piano spelen. Dus bij mijn pianolessen worden praktijk en theorie samen gemengd.
In de volgende fase werkt mijn student aan de klank en frasering van kleine motieven.
In deze fase wordt aandacht besteed aan korte tweestemmige canons, ritme en dynamische nuancering. De stukken komen uit boeken van Artobolewskaja, Nikolajev en een speciale bundel ‘Fortepiano. Het boek die ik vaak gebruik is: de Russische Klavierschule.
In de laatste fase wordt de speelervaring uitgebreid met de tweestemmige pianominiaturen met een duidelijk karakter en sonatines met korte melodische figuren en herhalende ritmische patronen (Sonatine in F van Diabelli).
Live online Pianolessen
Ben je op zoek naar online pianoles in deze corona crisis?
Blijkt piano toch meer jouw ding te zijn?
Online pianoles houdt (meestal) in dat je pianoles volgt door middel van videolessen via Skype, Viber of Messenger.. Ik heb mijn lessen van tevoren voorbereid en heb deze op een heldere en gestructureerde manier voor je klaargezet, zodat je stapsgewijs de piano leert te beheersen.
Voor meer info: http://www.componata.be

Voor meer info: http://www.componata.be
Prijs : 45 €
Zoekertje nr : 1980226
Laatste inlog : 23.10.2023
Lid sinds : 09.11.2019
Gezien : 3150 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!