Pianolessen in gent en destelbergen bij Mezzos vzw

9050 Ledeberg
Hallo, dag pianoliefhebbers Ik geef pianolessen bij mij thuis in Gent.

Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty en speel in een ensemble ‘Mezzo & Co’.

Wil jij je droom om pianist te worden waar maken? Kom eens langs in mijn muziekstudio: ‘Mezzo instituut voor piano en cello’. Ik geef pianoles aan mensen van alle leeftijden en niveaus.

Beginnende pianisten leren stapsgewijs hun muzikale talenten te ontwikkelen, gevorderden scherpen hun skills aan door nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Bij mij krijgt u aangename en afwisselende pianolessen, steeds aangepast aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Kinderen vanaf 5 jaar maken op een speelse manier kennis met het instrument en leren aan de hand van eenvoudige liedjes en klapspelletjes hun eerste stukjes spelen.

Leerlingen die al een beetje ouder zijn, maken kennis met de geheime taal van de muziek en leren al doende de notenleer die ze bij de stukjes nodig hebben

Volwassenen zijn natuurlijk ook welkom, met of zonder voorkennis van notenleer.

Mail voor een afspraak ([om een e-mail te verzenden: klik hieronder])

Iedere muzikant heeft een eigen leertraject en kan profiteren van ensemblespel,misschien als onderdeel van een duo, kwartet of grote orkestrale groep als de student dit wil. Bij Mezzo weten we ook dat elk van onze studenten een sterk individualistische leerstijl heeft, dat ze reageren op verschillende instructiestijlen en studietempo’s. Daarom heeft elk van onze studenten directe toegang tot eigen tijd met hun kerninstructeur, zodat niemand wordt achtergelaten of niet het volle potentieel bereikt.
Prijs : 40 €
Zoekertje nr : 1996277
Laatste inlog : 24.10.2022
Lid sinds : 28.07.2015
Gezien : 731 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!