Plasma Lift Anti-aging behandeling

2020 Antwerpen 2
De Plasma lift is de nieuwste en volledige geheel methode voor huidverstrakking in de schoonheidsbranche die voor elk huidtype geschikt is. Deze revolutionaire techniek zorgt voor een zeer efficiënte lifting van boven- en onderoogleden, kraaienpootjes, onder- en bovenlip, verminderen van rimpels en overtollige huidrandjes terug strak maken.
Door middel van een plasma pen wordt de huid puntsgewijs behandeld. Deze plasma energie die via het uiteinde van de pen op de huid terecht komt, zorgt ervoor dat de behandelde gezichtszone direct verdampt en samentrekt. Als gevolg ontstaat er een liftend effect. De resultaten zijn uitermate spectaculair en meteen gedeeltelijk-zichtbaar.

Het grote voordeel van deze techniek is het niet-invasieve karakter en de relatief korte herstelperiode (van 7 tot 10 dagen). Bovendien het is ook nog zeer betaalbaar en effectief en dat (in de meeste gevallen) in slechts één behandeling naargelang de conditie van uw huidconditie en uw levenstijl.

Direct na de plasma behandeling kan zwelling van 3 tot 7 (oogleden) dagen ontstaan. De behandelde huid kan een aantal weken wat roder lijken. Op het behandelde gebied ontstaan kleine korstjes die mag je niet verwijderen om littekentjes te vermijden. Ze vallen er na enkele dagen tot een week vanzelf af. Eronder ontstaat nieuwe, jonge huid.

Het resultaat is zeer natuurlijk en meteen zichtbaar. In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing plaats en aanmaak van collageen en elastine. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. De meeste behandelingen hebben na 1 à 2 keer het gewenste resultaat (met een tussentijd van 12 weken) De behandeling is niet pijnloos, maar zeer verdraagzaam. Het resultaat blijft gedurende 3 tot 7 jaar.
Prijs : 90 €
Zoekertje nr : 1978404
Laatste inlog : 25.09.2023
Lid sinds : 13.10.2019
Gezien : 2397 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!