Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Bijles Frans - GeraardsbergenIdegem

Duwtje nodig in de rug? Op zoek naar bijles Frans? Als leerkracht en studiecoach help ik je graag uit de nood! Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing.
 25 € 

Bijles Frans regio LeuvenHeverlee

Moeite met grammatica of met woordjes studeren? Op zoek naar extra hulp voor Frans? Ik help graag met persoonlijke begeleiding. Bijles is mogelijk bij mij thuis in Heverlee of bij jou.
 25 € 

Bijles nederlands, frans, engels en/of duits...Tongerlo

Bijles Nederlands, Frans, Engels en/of Duits nodig in de regio Bree? Heeft u wat extra ondersteuning nodig, dan help ik u graag verder. De bijles kan aan huis gebeuren of bij mij thuis in Bree.
 20 € 

Frans in TurnhoutTurnhout

Frans in Turnhout
La prof de Français Mevrouw Schellekens vind je nu bij talentroef op Campus Blairon. Eenmalige sessie Paniek-Frans of weerkerende ondersteuning.
 35 € 

Bijles Frans nodigTurnhout

Bijles Frans nodig
Ben je op zoek naar bijlessen Frans? Of heb je liever een opfrissing van je Frans voor privé of beroepsdoeleinden? TalenTroef is een gloednieuw talencentrum in Turnhout.
 35 € 

Bijles/persoonlijke begeleiding FransNijlen

Bijles/persoonlijke begeleiding Frans
Moeite met Frans? Onduidelijke grammatica en moeilijke vocabulaire? Ik help je graag met persoonlijke begeleiding op maat.
 25 € 

Bijlessen Frans te OpwijkOpwijk

Als licentiaat Romaanse talen (Frans-Italiaans) geef ik graag les aan kinderen, tieners en volwassenen.
 28 € 

Bijles Frans nodig regio MerchtemBrussegem

Problemen met Frans? Geen paniek. Je bent niet de enige. Grammatica en spelling onder de knie krijgen, je woordenschat vergroten, je vlotjes leren uitdrukken, je toetsen voorbereiden, ik help je...
 22 € 

Bijles Frans te RoeselareRoeselare

Bijles Frans te Roeselare
Licentiate Frans/Spaans met veel ervaring in het geven van bijles Frans aan kinderen/jongeren t.e.m. 6e middelbaar. Locatie: Roeselare Ook taalkampen in de schoolvakanties vanaf het 1e leerjaar.

Bijles FransNijlen

Bijles Frans
Heb je moeite met Frans? Ik zorg voor persoonlijke begeleiding op maat. Ik beschik over een ruime ervaring in het geven van bijles Frans, op alle niveaus.
 25 € 

Bijles Frans grammaticacoachingAartselaar

Ben je voor je zoon/dochter op zoek naar een enthousiaste en geduldige juf die hem/haar extra kan ondersteunen bij het instuderen van de Franse grammatica.

Bijles FransDendermonde

Is de Franse taal jouw struikelblok? Dan ben ik graag je ezelsbruggetje! Ik ben niet alleen leraar Frans, maar ook in Frankrijk geboren.
 15 € 

Bijles Frans lager - middelbaar -volwassenenKerniel

Ik ben licentiaat in de economische wetenschappen en heb mijn diploma aan de universiteit van Luik behaald, ik ben in het Frans opgegroeid. Ik heb Franse les gegeven in Tongeren en in de Kempen.
 20 € 

Bijles FransNinove

Hulp nodig bij de Franse taal. Leerkracht met twintig jaar ervaring kan je helpen. Enkel voor leerlingen lager onderwijs of leerlingen van het eerste of tweede jaar van het middelbaar onderwijs.
 20 € 

Initiatie Frans voor kinderenMechelen

Hallo! Ik geef initiatie les Frans voor kinderen. Het kind zal in contact met het Frans komen door liedjes zingen en naar verhaaltjes luisteren, een spelletje spelen, ook af en toe iets bakken of...
 15 € 

Frans: bijles, hulp bij taken .Oud-Turnhout

Af en toe beroep doen op wat extra begeleiding of hulp doet wonderen. Samen zorgen we ervoor dat je zorgeloos de eerstvolgende toetsen en examens Frans tegemoet gaat.
 25 € 

Speellessen Frans voor kinderenMalines

Speellessen Frans voor kinderen
In groepjes van 10 à 12 kinderen, van 5 - 10 jaar. Bekijkt u zeker onze website: Alle kinderen zijn verzekerd, ondernemingsnummer 0679.665.
 8 € 

Bijles Frans/Engels/wisk/fysica regio...Sint-Truiden

Ik ben een derdejaarsstudente Sociologie (KU Leuven) en ik geef bijles studiemethode, Nederlands, Frans, Engels, wiskunde, geschiedenis en fysica.
 18 € 

Verhuur bouwdrogersAssebroek

Verhuur bouwdrogers
Verhuur Dryfast bouwdrogers: df200, df400 en df800. Eveneens ventilatoren en kachels te huur. Voor het snel en veilig uitdrogen van pleisterwerk en chape. Ook perfect om waterschade te bestrijden.

Bijles Frans of LatijnGenk

Problemen met Franse grammatica, Franse woordenschat of met Latijnse grammatica en/of teksten? Ik ben een enthousiaste en ervaren leraar die hierbij helpen kan.

(bij)les FransKortrijk

Bachelor Frans met jarenlange ervaring geeft (bij)les Frans (kennis en of vaardigheden) aan scholieren bij hen thuis in Kortrijk.
 17 € 

Bijles fransBrussel

Hallo! Ik ben Nicolas, een jonge student te brussel die zijn frans heeft leren ontwikkelen in de stad zelf. Zelf ben ik een spontane jongen die het belang van taal hoog in het vaandel draagt.
 20 € 

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Kinrooi

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...
Bonjour! Ik ben een enthousiaste leerkracht Frans van 33 jaar en heb enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met leerstoornissen).
 20 € 

Ervaren leraar geeft resultaatsgericht bijles...Borgerhout

Ik geef al enkele jaren bijles Frans aan humaniora studenten en hoge school en dit zowel op een doelgerichte, efficiente manier als ook marktconform qua prijs.
 25 € 

  • Bijlessen
  • Talen - Frans
  • : 25 Volgende >>

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!