Frans spreken en schrijven, dat kanSaint-Gilles

Frans spreken en schrijven, dat kan
Franstalige linguist met 20 j ervaring geeft privélessen bij U in Brussel of bij mij Dynamisch en geduldig. Examenvoorbereiding, vlot spreken, grammatica, spelling.
 22 € 1 avis

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Bijles fransBrussel

Hallo! Ik ben Nicolas, een jonge student te brussel die zijn frans heeft leren ontwikkelen in de stad zelf. Zelf ben ik een spontane jongen die het belang van taal hoog in het vaandel draagt.
 20 € 

Bijles Frans / Gewone remediëringSaint-Josse-Ten-Noode

Beste, Ik studeer Educatieve Wetenschappen (Master) en geef hiernaast ook bijles Frans of gewone remediëring. De lessen kunnen bij mij thuis of ergens anders plaatsvinden.

Privélessen Frans-Nederlands/ studiebegeleiding/...Molenbeek-Saint-Jean

Privélessen Frans-Nederlands/ studiebegeleiding/...
Hallo! Ik ben Corentin en ik geef privélessen Frans en Nederlands aan iedereen die het kan gebruiken.
 25 € 

Bijles Frans in BrusselBruxelles

Als perfect tweetalige Frans/Nederlands en met een diploma Leerkracht Lager Onderwijs op zak, help ik je heel graag verder in jouw traject om de Franse taal te beheersen.
 20 € 

Herexamen/VT Frans ExamencommissieJette

Hallo! Ik heb een doctoraat in de Franse Taalkunde en geef reeds 15jaar met veel enthousiasme bijlessen Frans en Latijn. Momenteel geef ik les in het 5de en 6de jaar Middelbaar.
 30 € 

Vertaling van Nederlands naar Frans en vice versaBruxelles

Vertaling van Nederlands naar Frans en vice versa
Zoekt u naar een vertaler ? Ik ben tweetalig Nederlands-Frans, en heb reeds vele gevarieerde vertaalervaringen achter de rug.

Bijles Frans Engels Nederlands DuitsBrussel

Universitair met +20 jaar ervaring geeft bijles Frans Engels Nederlands (ook Nt2) alle niveaus alle leeftijden aan huis 7/7 provincie Brabant info : 0465/884252 ..
 20 € 

Frans tegen nederlandsEtterbeek

Ik zoek iemand die nederlands spreekt voor mijn zoon (7 jaar - 2 leerjaar in een nederlandse school) : spelen in nederlands, lezen met hem,.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!