Talen - Overige Brussel

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking
Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,... 2 avis

Chinese lessonUccle

Lessons For all the levels and your progress is promised with Mr. Wang, a language teacher with 15 years teaching experiences.
 25 € 8 avis

Byles Frans - Engels - Nederlands / AnderstaligenBrussel

Bijles Frans Engels Nederlands / Anderstaligen alle niveaus, alle leeftijden aan huis 7/7 - provincie Brabant Gratis info 0465/884252...
 20 € 

Vertalingen / Translations & CopywritingLaken

U kan bij mij terecht voor vertalingen vanuit het Frans, Engels en Russisch naar het Nederlands. Ik ben gespecialiseerd in: - commerciële teksten (voor websites, bedrijfsbrochures,.
 50 € 

Bijles Latijn en GrieksEtterbeek

Hulp nodig bij Latijn of Grieks (middelbaar of bachelor) in regio Brussel.
 25 € 

Leer Kroatisch/Servisch/BosnischElsene

Aangezien België in het centrum van Europa liegt en is daarboven ook een drietalig land, is een groot deel van de bevolking meertalig.
 20 € 

Bijlessen Hindi / PunjabiBrussel

Heb je zin om Hindi (4de meest gesproken taal in de wereld) of Punjabi (10de meest gesproken) te leren.
 20 € 

I can teach Korean language.Schaarbeek

Hi, My name is Cho. I am from south-korea (SEOUL) If anyone is interested in Korean culture and language, I will be glad to help you.
 25 € 

Bijles en studiebegeleiding in Brussel.Uccle

Ik ben leerling in het laatste jaar aan het Sint-Jan Berchmanscollege te Brussel. Daar zit ik in de optie Latijn-Moderne Talen.
 15 € 

Vakondersteuning thuis (drietalig)Brussel

Ik ben momenteel studente op Sint-Jan-Berchmanscollege in Latijn-Moderne Talen (laatste jaar). Ik ben perfect drietalig (Frans, Nederlands en Spaans) en spreek vloeiend Engels.
 15 € 

Swahili - KiswahiliBrussel

Ik ben afkomstig van Tanzania en ik wil graag swahili les geven aan mensen die graag willen swahili praten of mensen die van plan zijn om naar oost afrika te gan reisen en will de taal van de mensen...
 35 € 

Bijles en leerhulp in BrusselWoluwe-Saint-Pierre

Ik ben leerling aan het Sint-Jan Berchmanscollege in Brussel. Daar zit ik in het laatste jaar in de richting Latijn - Moderne Talen.
 15 € 

Cursus Russisch beginners en gevorderden/ Russian...Brussel

Cursus Russisch beginners en gevorderden/ Russian...
Russisch leren: ontzettend moeilijk of toch te doen? Het eenvoudige antwoord is: Russisch is best moeilijk te leren. Maar eigenlijk geldt dat voor bijna iedere taal. Wilt u graag russisch leren.
 25 € 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!