Top - Wandeltochten - België
Ontspanning X Wandeltochten X 19-01-2017 tot 19-02-2017 X

24 Activiteiten (1-18)

of

Wandelen met smaak

Culinaire wandeling Deze heerlijke tocht is ondertussen een ware klassieker ! Via mooie bos- en wandelpaden ga je langs het wandelnetwerk 'kempense Heuvelrug' naar drie verschillende brasseries.

Vandaag van 12u tot 23u - Van 1e oktober 2016 tot 30 april 2017 - M D V Za Zo - Kasterlee

Memorial Stan Van Camp - Olympic-Stappers

Memorial Stan Van Camp sint Job in 't Goor ( Brecht) zondag 29 Januari 2017 4 – 7 – 10 – 13 – 16 – 20 – 24 – en 30 km Elk jaar de laatste zondag van januari laten wij u...

Zondag 29 januari - Sint-Job-in-'t-Goor Kinderen 5+

Valentijntocht

Wandeltocht om en door de Baliebrugge, met een uitsprong richting Veldegem en Torhout, met landelijke vergezichten met parcours door het Plaisiersbos.

Zondag 12 februari - Ruddervoorde

Natuurlijk ! Wandelen: workshops natuurbeleving. Verwonderen en genieten

In winter Kijk als een fotograaf, luister als een componist, proef als een chef-kok, tast als een masseuse en ruik als een parfumontwerper. Je bent zo stil als een monnik en speels als een kind.

Zaterdag 21 januari - Wambeek

Wilde zwanenwandeling

De wilde zwanen zijn een jaarlijkse vaste waarde in het Schulensbroek. De gasten komen uit het verre Noorden om onze graslanden als voedselplaats te gebruiken en het meer als slaapplaats...

Zondag 5 februari - Linkhout

Pilarenbijters

Tijdens deze vertelwandeling dwalen we met een groepje mensen door de straatjes van oud Anwerpen, en houden her en der halt om kennis te maken met korte verhalen uit de gewijde geschiedenis 't stad.

Zaterdag 21 januari - Antwerpen Kinderen 8+

Zuidermysteries

Al ronddwalend op het Antwerpse Zuid maken we kennis met personages van diverse pluimage. Artiesten, krijgsheren en ondernemende dames...

Zaterdag 18 februari - Antwerpen Kinderen 8+

Wintertocht

Een prachtige grensoverschrijdende tocht door noord Limburg en Nederland. Langs de in onbruik geraakte Ijzeren Rijn naar het Rhurgebied...

Zaterdag 21 januari - Hamont-Achel

Katogentocht

Een magische nachtwandeling door de Schiplakense bossen. Uitzonderlijk zijn de privébossen toegankelijk voor deze wandeling. Onderweg krijg je een drankje en bij aankomst warme soep.

Zaterdag 21 januari - Hever Kinderen 5+

Wandeling: een vissersdorp op kindermaat…

Een vissersdorp op kindermaat…. Garry garnaal is vanaf nu te zien op het scherm. Niet in de filmzaal of op de buis, maar wel op het kleine schermpje van een handpc-GPS.

Vandaag om 10u - Van 14 februari 2011 tot 15 februari 2030 - W D V - Boekhoute

Natuurlijk ! Wandelen: workshops natuurbeleving. Verwonderen en genieten

In liefde Kijk als een fotograaf, luister als een componist, proef als een chef-kok, tast als een masseuse en ruik als een parfumontwerper. Je bent zo stil als een monnik en speels als een kind.

Zaterdag 18 februari - Wambeek

LekkerAvontuurlijk

Als je een activiteit voor durvers zoekt, dan is deze culinaire gps-zoektocht zeker iets om samen met familie, vrienden of collega's te doen.

Vandaag van 12u tot 23u - Van 1e oktober 2016 tot 30 april 2017 - D V Za Zo - Kasterlee

Winterwandeling "De Nuchten"

De Nuchten is een natuurgebied gelegen aan de oevers van de Dender in Idegem en Zandbergen beiden deelgemeenten van Geraardsbergen.

Zondag 22 januari - Idegem Kinderen 6+

Meditatieve stille wandelingen

Elk seizoen maken we een stille wandeling in een stukje ongerepte natuur : Bourgoyen - Ossemeersen te Gent. Als je meditatief wandelt, valt dat doel weg. Het wandelen zelf is het doel...

Zondag 5 februari - Gent

Wandelzoektochten 2016

3 Gratis foto wandelzoektochten in Ravels. Formulieren op te halen bij het infokantoor Kloosterstraat 4 2380 Ravels of downloaden van www.ravels.

Van 1e januari tot 31 maart - W Za Zo - Ravels GratisKinderen 6+

Midweekwandeling

Vanuit de start meteen door de bossen en veldwegeltjes van de Binnen- en buitenheide van Achel en de Turfheide tussen Achel en de Grote Heide van Neerpelt.

Dinsdag 14 februari - Hamont-Achel

Marche du Pourchau (Wandeltocht)

In verband met St Antoine en Antoniades, organiseert de Club van Verdigym Heuvels Flobecq Ht003 zijn traditioneel „Verloop van Pourchau'.

Zaterdag 21 januari - Vloesberg

Op stap in Bosland: Grote Nete, Grote Pracht

De Grote Nete is een rivier die ten noordoosten van Hechtel ontspringt door de samenvloeiing van greppels, grachten en sloten.

Zondag 5 februari - Hechtel-Eksel GratisZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres