Top - Wandeltochten - België
Ontspanning X Wandeltochten X 30-03-2017 tot 30-04-2017 X

32 Activiteiten (1-18)

of

Dagvertelling Kabouterberg

Ben je tussen 3 en 7 jaar, zet dan je rode pinnenmuts op en ga samen met de vertelster op zoek naar het kabouterhuisje. Onderweg kan je luisteren naar boeiende verhalen en liedjes zingen.

Van zaterdag 1e tot zondag 16 april - Zo - Kasterlee Kinderen 3+

Wandelen met smaak

Culinaire wandeling Deze heerlijke tocht is ondertussen een ware klassieker ! Via mooie bos- en wandelpaden ga je langs het wandelnetwerk 'kempense Heuvelrug' naar drie verschillende brasseries.

Vandaag van 12u tot 23u - Van 1e oktober 2016 tot 30 april 2017 - M D V Za Zo - Kasterlee

LekkerAvontuurlijk

Als je een activiteit voor durvers zoekt, dan is deze culinaire gps-zoektocht zeker iets om samen met familie, vrienden of collega's te doen.

Vandaag van 12u tot 23u - Van 1e oktober 2016 tot 30 april 2017 - D V Za Zo - Kasterlee

11de lentewandelzoektocht centrum Gent 'op zoek in de Papegaaiwijk'

Wist je dat zowel de componist als de toondichter van de 'vlaamse Leeuw' Gentenaars zijn ? Weet je waar de Gentse Floraliën zijn ontstaan ?

Vandaag van 11u tot 22u - Van 4 maart tot 19 juni - W D V Za Zo - Gent

Kruidenwandeling in de Maasvallei

Op dinsdag 25 maken wij een natuurwandeling langsheen onze eigenste Maas onder leiding van een gepassioneerde herboriste …..

Dinsdag 25 april - Maaseik

Wandelzoektochten 2016

3 Gratis foto wandelzoektochten in Ravels. Formulieren op te halen bij het infokantoor Kloosterstraat 4 2380 Ravels of downloaden van www.ravels.

Van 1e januari tot 31 maart - W Za Zo - Ravels GratisKinderen 6+

Happy hour Beers and Stories

Leuven Biermaand Studentenbier, universiteitsbier, begijnenbier, brouwersscholen...

Zaterdag 22 april - Leuven

Vertelwandeling Prille lente Mythische en magische bomen

Vertelwandeling mythische en magische bomen De aarde ontwaakt... Wie is die lieflijke berkenvrouw ? Ontdek het innerlijk vuur van lijsterbes en het verhaal van de mysterieuze man-met-de-liefdsvlek.

Zondag 2 april - Zelem Kinderen 8+

Sprookjes

Hou je ook zo van sprookjes en wil je de "Tovenaar van Oz", "Sneeuwwitje", "Alice in Wonderland", "Belle en het Beest", "De Kleine Zeemeermin" en Anna...

Zondag 9 april - Wachtebeke

Wandeling: een vissersdorp op kindermaat…

Een vissersdorp op kindermaat…. Garry garnaal is vanaf nu te zien op het scherm. Niet in de filmzaal of op de buis, maar wel op het kleine schermpje van een handpc-GPS.

Vandaag om 10u - Van 14 februari 2011 tot 15 februari 2030 - W D V - Boekhoute

Eureka Bilzen Lentetocht Eigenbilzen

Zaterdagwandeling 15/04/17. Afstanden 4-7-11-20-27 km, met een rustpauze. Vertrekken tussen 7u-15u. Vlakbij de Nederlandse grens (Maastricht) situeert zich het prachtige dorp Eigenbilzen.

Zaterdag 15 april - Eigenbilzen

Op stap in Bosland: Marcheren in de Hechtelse heide

Het militair domein in Hechtel is een van de grootste resterende heidegebieden in Limburg. Deze wandeling is een absolute buitenkans om dit afgesloten gebied te betreden en kennis te maken met de...

Maandag 17 april - Hechtel-Eksel Gratis

Loop basècloises Picardes

Zondag 30 april, 2017 Loop basècloises Picardes Ter gelegenheid van de uitdaging van Picardes georganiseerd door de basècloise Wheels...

Zondag 30 april - Basècles

Bloesemwandeling in de Getevallei

De Getervallei vormt de geografische grens tussen Haspengouw en Hageland. Het is een verbazend groene streek met vochtige graslanden, bossen, poelen en akkers.

Zondag 23 april - Oplinter Senioren

Flora & Aqua

Op nauwelijks een kwartiertje rijden van Antwerpen en weggedoken in de Kempense bossen ligt Grobbendonk bij de samenvloeiing van de Kleine Nete en Aa...een paradijs voor wandelaars.

Zondag 30 april - Grobbendonk GratisKinderen 6+

Happy hour Beers and Stories

Leuven Biermaand Studentenbier, universiteitsbier, begijnenbier, brouwersscholen...

Zaterdag 29 april - Leuven

'vroege vogels'- wandeling in en rond 'bos ter Rijst ' met gids

Vroege vogelwandeling in en rond "Bos ter Rijst " met natuurgids, vogelkenner en stevig ontbijt. we wandelen langs verharde en onverharde wegen ongeveer 2u, 5km.

Zondag 23 april - Schorisse Kinderen 4+

3e Kleiputtentocht

Wandelingen doorheen de vroegere kleiputten, naargelang de gekozen afstand, van Boom, Terhagen en Rumst. Nu is de ongerepte natuur de baas in deze putten.

Zondag 9 april - BoomZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres