Avondvragen

Ontspanning Avondvragen
Aan de rand van het bordspel wil deze groep je in de schoenen van geïmproviseerde onderzoekers plaatsen als onderdeel van een enquêteavond! Het is een vorm van een spel met gesloten deuren waarbij elke speler een deelnemer aan de plot speelt.

Het hele onderzoek wordt uitgevoerd door te discussiëren, door het ware van het valse te zingen, door gebruik te maken van aanwijzingen die met regelmatige tussenpozen worden onthuld ... D ductie, logica en plezier zijn de sleutelwoorden!

De enquêteavonden worden op zaterdagavond georganiseerd. Afhankelijk van het perceel en het aantal beschikbare plaatsen worden er maandelijks meerdere sessies georganiseerd. Inschrijvingen gaan eerst open en worden gesloten zodra het maximale aantal spelers is bereikt.

Vind hier elke maand alle details over het perceel, de data en het aantal beschikbare plaatsen.

Om u te registreren, is niets eenvoudiger: stuur een e-mail naar met duidelijke vermelding van de voornaam van elke persoon die u registreert en de nodige e-mailadressen. Een week voor de avond van de enquête ontvang je per e-mail drie bestanden met de plot, de cast en je personage.

/ De enquête-avonden kunnen ook op privé-bestelling worden georganiseerd, direct bij u thuis of op een plek naar keuze!

10 Rue Des Grands Carmes
1000 Brussel
16.50
Vanaf 15 jaar

Zaterdag: van 19:00 tot 23:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!