BeerWalk Antwerpen - Stadswandeling & Bierproeverij

Ontspanning BeerWalk Antwerpen - Stadswandeling & Bierproeverij
Ontdek de Scheldestad en leer bier proeven tijdens een drie uur durende stadswandeling met gids in Antwerpen die je de vele historische bezienswaardigheden in het centrum van deze veelzijdige stad laat zien. Prijs inclusief vijf bierdegustaties en een officieel BeerWalk proefglas als aandenken.

Laat je verrassen door verborgen bier- en brouwverhalen tijdens een historische wandeling in het centrum van Antwerpen. Deze bierwandeling gaat hand in hand met een bierproeverij waardoor u de stad en haar biergeschiedenis op een heel andere manier zal ontdekken. Degusteer onderweg vijf heerlijke speciaalbieren die een stukje verleden met zich meedragen. Tijdens de wandeling wordt ook regelmatig stilgestaan bij historische plaatsen en figuren uit de Antwerpse geschiedenis. Het Brouwershuis en Gilbert Van Schoonbeeke, een sleutelfiguur in de 16e eeuwse bier- en brouwbusiness, mogen hier niet ontbreken.

Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Antwerpen.
De Konincklijke Snor
Adriaan Brouwerstraat 33
2000 Antwerpen
Reserveren is verplicht
€39
Vanaf 18 jaar
Eykens Koen (27/05/2020)

Vrijdag: van 14:00 tot 17:00 en 19:00 tot 22:00
Zaterdag: van 14:00 tot 17:00 en 19:00 tot 22:00
Zondag: van 14:00 tot 17:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!