BeerWalk Brugge - Stadswandeling & Bierproeverij

Ontspanning BeerWalk Brugge - Stadswandeling & Bierproeverij
Historische bierwandeling in Brugge. Ontdek het charmante stadscentrum en leer bier proeven tijdens een drie uur durende stadswandeling met gids in Brugge die je de verborgen cafés en vergeten brouwerijen laat zien. Prijs inclusief vijf degustaties van speciaalbieren en een officieel BeerWalk proefglas als aandenken.

Start aan het Bruges Beer Museum en proef van het Brugse verleden tijdens een interactieve wandeling met bierproeverij in het historische centrum van de stad. Laat je verrassen door bijzondere verhalen op unieke bier- en/of brouwlocaties van de Brugse geschiedenis, die al voor het jaar 1000 begon met de Heren van Gruuthuse. Deze unieke wandeltocht is inclusief bierdegustatie van vijf speciaalbieren die allen gelinkt zijn aan deze Middeleeuwse stad en haar smakelijke biergeschiedenis.

Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Brugge.
Bruges Beer Museum
Breidelstraat 3
8000 Brugge
Reserveren is verplicht
€39
Vanaf 18 jaar
Eykens Koen (27/05/2020)

Vrijdag: van 14:00 tot 17:00 en 19:00 tot 22:00
Zaterdag: van 14:00 tot 17:00 en 19:00 tot 22:00
Zondag: van 14:00 tot 17:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Escape Room Mission Michelangelo
(Brugge)
Ontdek Brugge
(Brugge)
Cortex Escape Room
(Brugge)
Boudewijn Seapark
(Sint-Michiels)
Boudewijn Seapark
(Sint-Michiels)