Maak plaats voor boeken - De ontmoetingsplek voor leesliefhebbers

 
Ontspanning Maak plaats voor boeken - ontmoetingsplek voor leesliefhebbers
De 17e editie van Place aux livres, het niet te missen evenement voor literatuurliefhebbers.

De 20 tweedehandsboekverkopers zien je graag terug om hun nieuwste vondsten te ontdekken. Ze zijn elke 1e en 3e zaterdag van de maand aanwezig, van 4 mei tot 21 september 2024, tussen 10.00 en 17.00 uur. De edities van 15 juni en 6 juli vinden uitzonderlijk plaats op de Place de la Cathedrale.

Dit prachtige plein nodigt uit om van kraampje naar kraampje te flaneren op zoek naar oude of tweedehands boeken tegen lage prijzen. Dit evenement biedt iedereen de mogelijkheid om met een stapel boeken te vertrekken zonder veel geld uit te geven.

U heeft keuze te over uit een grote verscheidenheid aan boeken voor alle smaken en alle leeftijden: van oude en zeldzame boeken tot romans en thrillers, inclusief thematische boeken, strips, verzameldocumenten en kinderboeken.

Dit evenement is de ideale gelegenheid om bibliofielen buiten de gebruikelijke gespecialiseerde rommelmarkten te ontmoeten en nieuwe leesideeŽn te ontdekken, of gewoon om uw liefde voor boeken te delen. Geniet ook met uw gezin van de activiteiten en spelletjes georganiseerd door de vzw "Li ge Gestion centre-ville" in het kader van "Place Making".

U profiteert van de banken op het plein om een moment van ontspanning en lezen door te brengen. De sfeer is gemoedelijk, met bezoekers van alle leeftijden en achtergronden.

Het valt niet te ontkennen dat het boek nog een mooie toekomst voor zich heeft!
20


4000 Luik
Gratis
Elk type publiek

Zaterdag: van 10:00 tot 17:00

Van 4 mei tot 21 september

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!