Ontsteek een vonk van nieuwsgierigheid met Science is Wonderful

 
Op 25-26 april 2024 vindt Science is Wonderful ! plaats in "The Egg" in Brussel en wordt georganiseerd door de Europese Commissie. Science is Wonderful ! staat klaar om leerlingen van basisscholen en middelbare scholen een eenmalig kijkje achter de schermen te bieden in de wondere wereld van wetenschap en onderzoek.

Elk jaar biedt Science is Wonderful ! meer dan 4000 leerlingen van basisscholen en middelbare scholen de kans om een ontdekkingsreis te maken waarbij wetenschap tot leven komt door middel van adembenemende "hands-on" experimenten, boeiende games, wetenschapsvoorstellingen en een waaier aan activiteiten die ontworpen zijn om hun nieuwsgierigheid te prikkelen. Dit jaar kondigen we met trots de deelname aan van meer dan 100 vooraanstaande wetenschappers uit alle hoeken van Europa. Ze staan te popelen om met uw leerlingen te communiceren, hun vragen te beantwoorden en de wonderen van de wetenschap te delen.

Registratie voor deze unieke kans is nu geopend ! Hoewel registratie verplicht is voor schoolklassen, worden gezinnen en individuen ook aangemoedigd om spontaan deel te nemen - iedereen is welkom ! Wees er snel bij, plaatsen worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Mis deze buitengewone viering van de wetenschap niet !

En het beste ten slot? Deelname is helemaal Gratis en om het u gemakkelijk te maken, bieden we de mogelijkheid om een gratis lunch of buspendel te regelen (beperkte beschikbaarheid).

Kom langs voor een spectaculaire ontdekkingsreis door de wonderen van de wetenschap !
The Egg
Barastraat 175
1070 Anderlecht
Gratis
van 7 tot 18 jaar
VO Europe (23/02/2024)

donderdag van de maand


Donderdag: van 9:00 tot 17:30
Vrijdag: van 9:00 tot 16:00

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Wees mijn gids
(Brussel)
Giants
(Van 20 oktober 2023 tot 25 augustus 2024 - Brussel)
Be my guide
(brussel)
Belexpo
(Brussel)
ULB Natuurkundig Experimentarium
(Elsene)