Schelderondvaart van Temse naar Antwerpen en terug

 
Combineer een culturele daguitstap met een heerlijke rondvaart op de machtige Schelde. Vertrekkend vanuit Temse varen we eerst onder de indrukwekkende oude Scheldebrug die ooit ontworpen is door architect Eifel (bekend van de toren in Parijs). Genietend van een hapje en een drankje varen we eerst langs Buitenland, een gehucht van Bornem waar in vroeger tijden de begoede Antwerpenaren hun buitenverblijf hadden. Eens stroomopwaarts varen we door langs Rupelmonde, de geboorteplaats van Mercator. Zo laveren we gestaag langshet nieuwe gecontroleerde overstromingsgebied van de Kruibeekse polders tot we in de verte de Lieve Vrouwen toren zien opdoemen aan de skyline van Antwerpen. Aanmeren in Antwerpen is steeds een unieke ervaring, de lichtjes van de schelde zijn bekend tot in Nederland en de stad die bekend staat als mode metropool en diamantstad oefent nog steeds een grote aantrekkingskracht uit op elke bezoeker.

Wie wil kan ontschepen aan het Steenplein voor een culturele ontdekkingstocht. Hou er wel rekening mee dat men dan op eigen kracht terug moet - want ons schip maakt na een kleine halte rechtsomkeer richting thuishaven Temse.

TIP : Je kan bij deze tocht ook fietsen van Temse naar Antwerpen en terugkomen met de boot of vertrekken met de fiets vanuit Antwerpen naar Temse en terugvaren.

*Al onze boottochten zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Contacteer ons voor de laatste info.
Rivertours
Wilfordkaai 14
9140 Temse
- Reserveren is verplicht
Volwassene: €12/ticket | Kind 3-11 jaar: €9/ticket | -3 jaar: gratis
Elk type publiek
Sofie De Prijcker (13/03/2024)

Zondag: van 14:00 tot 17:45

14 juli

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Doeboekje voor kinderen
(Hingene)
Recreatiepark De Ster
(Sint-Niklaas)
Indoor funpark
(Bornem)
Groeikamp met paard en spel
(Van 15 tot 19 juli - Kruibeke)
Fotowandelzoektocht 9de Op Zoek naar Wase Raapjes
(Van 10 mei tot 31 augustus - Sint-Niklaas)