Indoortempel: Fast Tag, Lasergame, Bowling, Binnenspeeltuin

 
Adventure Valley opent zijn gloednieuwe indoorpark ! Ontdek onze nieuwe activiteiten zoals Lasergame, Bowling, Kidzone en Fast Tag, een unieke attractie in BelgiŽ. Activiteiten die alle leden van het gezin, ongeacht hun leeftijd, versteld zullen doen staan !

🔥 Fast Tag : Een 1000m≤ grote speelruimte, verdeeld in 3 arena's. Verzamel punten door zo veel mogelijk tags te tagen terwijl je mentale vaardigheden en fysieke conditie op de proef worden gesteld ! Een onvergetelijk moment om met uw familie en/of vrienden te delen !

🎪 Kidzone : Een specifieke activiteit voor kinderen nodig ? Laat ze de Kidzone ontdekken ! Een binnenspeeltuin waar ze kunnen klimmen en kruipen als echte avonturiers.

🔫 Laser Game : Laat je onderdompelen in het prachtige Jurassic-tijdperk en doe mee aan dit legendarische spel waar actie en avontuur op het programma staan. Verdien punten door je tegenstanders te raken met je laser en bescherm jezelf tegen hun schoten !

🎳 Bowling : Nodig familie of vrienden uit en daag elkaar uit in de sport waar fysieke kracht en precisie van uiterst belang zijn. Reserveer ťťn van onze 10 bowlingbanen en wordt de beste bowler van de bende !

🍕 Gezellig bijpraten met vrienden over een bordje tapas en een frisse pint ? Maak kennis met La Fabrique, onze gloednieuwe bar en restaurant. Geniet van een drankje terwijl de kinderen ravotten in de nieuwe binnenspeeltuin. De toegang voor de ouders of begeleiders is gratis. Op het menu: pasta, pizza,. .. er is voor elk wat wils ! La Fabrique is ook een leuke bar om iets te drinken, of om een hapje te eten bij de bowling.

Rue de Rome 1
6940 Durbuy
Reserveren is aangeraden
vanaf 10Ä/persoon
Elk type publiek
La Petite Merveille (21/06/2021)

Maandag: van 9:00 tot 20:00
Dinsdag: van 9:00 tot 20:00
Woensdag: van 9:00 tot 20:00
Donderdag: van 9:00 tot 20:00
Vrijdag: van 9:00 tot 20:00
Zaterdag: van 9:00 tot 20:00
Zondag: van 9:00 tot 20:00

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Wildtrails: Adventure, lasergame, kajak, rafting, speleo, ...
(Rendeux)
Lasergame Star Wars
(Marche-en-Famenne)
Lasergame
(Chapon-Seraing)
Lasergame
(Chapon-Seraing)
LaserGame Evolution Awans
(Awans)