Ml 'Unplugged'

 
Marc Librecht was al eens te gast in Het Mysterie. Hij speelt met zijn band vooral aan weerszijden van de Frans- Belgische grens. Bij ons doet zijn naam misschien niet direct een belletje rinkelen maar in muziekmiddens des te meer. Begonnen met interesse voor klassieke muziek kreeg hij een openbaring toen hij "Red House" van Jimmy Hendrix hoorde. Gitaar wordt een prioriteit en hij richt "Marble Each" op waarmee hij 11 jaar lang op grote schaal optreed en professionele bands als The Scorpions, Manfred Mann, Trust en Alain Bashung mag begeleiden.
Gedurende vele jaren evolueerde dit alles en startte hij verschillende projecten. Met zijn groep Tex speelde hij het voorprogramma van ondermeer Lynyrd Skynyrd en Alvin Lee van Ten Years After.
IN 1999 is hij muzikaal verzadigd en slechts nog op aanvraag speelt hij kleine soloconcertjes en met enkele muzikale vrienden met de Marc Librecht Band.
In brengt hij nog eens een cd uit, Legends of the forest.
De vorige keer kwam hij samen met percusionist Marco Epis naar het Het Mysterie maar nu dus met vriend/bassist Luc Dewerte waarmee ze een zeer eclectisch en gevarieerd programma brengen met eigen tracks en gepersonaliseerde covers die al zijn muzikale invloeden weerspiegelen.
In de tuin komen meegenieten kan door te reserveren rechtstreeks in Het Mysterie of Marc Dewilde gsm . Zoals steeds is het een "freegift" concert ism Carline's Echo met een gift naar eigen appreciatie en vermogen tussen 15 en ro per persoon all in voor drank, hapje en muziek.
Vanaf 10 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Marke Boem Boem goes down under
(Van 12 2023 tot 14 juli 2023 - Marke)
Legends of Rock Tribute Festival - Open Air No1 Tributes Ac/dc, Metallica e.v.a
( 13 juli - Avelgem)
Hoeverock in het Park
(Van 2 juli tot 20 augustus - Olsene)
Taylor Swift komt naar Popcorn Café
(Van 15 maart tot 1e september - Mechelen)
Ruth Mc Kenny Solo
( 14 juli - Westerlo)