Workshops X Creatieve Workshops X 20-01-2017 tot 20-03-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

253 Activiteiten (1-18)

of

Basiscursus Vedic Art

Intuïtief schilderen volgens de principes van Vedic Art: ontdek hoe je kan creëren in kunst en leven. Het resultaat is niet het doel, maar wel het proces. Gewoon ontspannen, genieten en ontdekken.

Vrijdag 20 januari - Vanaf 18 jaar - Heusden-Zolder

Flessen pimpen

We maken van simpele flessen leuke huisdecoratie ! Met kaarsen of bloemen erbij maakt dit het plaatje compleet. Ik zorg voor de flessen, jullie voor het amusement.

Vrijdag 20 januari - van 14 tot 65 jaar - Beernem

Creatief met Klei

Creatief met Klei is een cursus voor iedereen, met of zonder ervaring. We maken kennis met verschillende basistechnieken waarbij iedereen volgens eigen mogelijkheden boetseert.

Vrijdag 20 januari - Vanaf 15 jaar - Emblem

Schildercursus 'vedic Art'

Schilderen in volle vrijheid, niets moet, alles kan, geen oordeel, geen goed of fout... Durven schilderen, spelen met kleur, ritme, beweging... Dan ontstaat de creatie vanzelf...

Van vrijdag 20 januari tot vrijdag 17 februari - V - Vanaf 18 jaar - Koningshooikt

Workshop cyanotypie op textiel

Cyanotypie is een drukproces waarmee men een donkerblauwe fotografische afdruk verkrijgt. Deze eendaagse workshop zal de deelnemers introduceren in het creëren van cyanotypie afdrukken op glasplaten.

Zaterdag 21 januari - Vanaf 18 jaar - Gent

Workshop meubels patineren-céruseren-whitewashen

Gooi je oude meubelen niet weg, geef ze een 2de leven .

Zaterdag 21 januari - Vanaf 18 jaar - Neigem

Krijtverf Meubelen restylen

Iedereen kan aan de slag met de Abbondanza krijtverf. Jong en oud ! Snel, eenvoudig en Zonder schuren ! Iedereen heeft wel ergens een meubeltje staan dat aan vernieuwing toe is .

Zaterdag 21 januari - Vanaf 18 jaar - Heist-op-den-Berg

Schildercursus 'vedic Art'

Schilderen in volle vrijheid, niets moet, alles kan, geen oordeel, geen goed of fout... Durven schilderen, spelen met kleur, ritme, beweging... Dan ontstaat de creatie vanzelf...

Van zaterdag 21 januari tot zaterdag 25 februari - Za - Vanaf 18 jaar - Mortsel

Sneeuwbol maken én gepersonaliseerd schilderij

We maken een sneeuwbol of een kleifeetje, én een klein schilderij, bvb voor Valentijn, voor uw kindje, de keuken,. .. Ik maak de tekening op het doek, jullie schilderen, ik werk af .

Zondag 22 januari - Vanaf 18 jaar - Edegem Voordeel Wattedoen.be

Creatieve workshop - Beeldhouw een schilderij

Hoe maak je een schilderij zonder penselen, of zelfs zonder kleuren? Gebruik het doek als basismateriaal en vind nieuwe technieken uit.

Zondag 22 januari - Vanaf 6 jaar - Elsene Kinderen 6+

Vedic Art: schildercursus (basisreeks)

Vedic art laat je de vreugde van het scheppen ervaren via het proces van schilderen en creëren. Je geniet van het scheppen vanuit je hart, vanuit je ziel.

Zondag 22 januari - Vanaf 18 jaar - Kortenberg

Workshop Zendala

Je hoeft helemaal niet te kunnen tekenen om deel te nemen aan deze workshop Ken je droedels, de tekeningetjes die je onbewust maakt tijdens een vergadering of een telefoongesprek ?

Zondag 22 januari - Vanaf 16 jaar - Buggenhout

Schildercursus 'vedic Art'

Schilderen in volle vrijheid, niets moet, alles kan, geen oordeel, geen goed of fout... Durven schilderen, spelen met kleur, ritme, beweging... Dan ontstaat de creatie vanzelf...

Van 18 januari tot 22 februari - W - Vanaf 18 jaar - Kalmthout

Verhalen schrijven - basis

In deze cursus gaan we heel gericht te werk. We laten de 1001 regels en voorschriften voor wat ze zijn, en houden ons bezig met wat écht belangrijk is bij het schrijven van verhalen.

Van 18 januari tot 22 maart - W - Vanaf 18 jaar - Gent Voordeel Wattedoen.be

Techniekacademie

Zit je in het vijfde of zesde leerjaar in Wielsbeke ? Ben je graag creatief bezig ? Wil je mensen helpen en de wereld verbeteren ?

Van 18 januari tot 3 mei - W - Vanaf 12 jaar - Sint-Baafs-Vijve Kinderen 12+

Cursus : Variaties op het Humanistisch Cursief

In deze cursus van 15 lessen gaan we terug naar de basis van het Humanistisch Cursief, maar al snel zullen we in dit cursief allerlei variaties aanbrengen.

Maandag 23 januari - Vanaf 16 jaar - Noorderwijk

Workshop Omslagdoek haken in prachtige Merino wol

We gaan een mooie omslagdoek haken in een super kwaliteit Merino wol. Een mooie warme omslagdoek om zelf te dragen of om als geschenk te geven aan een heel speciaal iemand :-) We werken met...

Maandag 23 januari - Vanaf 16 jaar - Herentals

Workshop Keramiek: Er is dat land...

Workshop klei in het kader van dag van de poëzie. Je brengt een gedicht of tekst mee die je zelf mooi vindt en dan zoeken we er de elementen uit die we naar voor brengen in je creatie.

Maandag 23 januari - Vanaf 18 jaar - BeernemZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres