Bota By Night : Pride Party

 
Op 18 mei staat Bota By Night - het niet te missen nachtevenement van de Botanique - in het teken van Pride. De Lgbtqia+ gemeenschap is een drijvende kracht achter veel van de concerten die in onze zalen plaatsvinden. Deze artiesten, fans en queer collega's maken van de Botanique een rijkere en creatievere omgeving.

Deze avond willen we hen bedanken en de diversiteit van onze gemeenschap vieren met een programma in twee zalen, met gedurfde artiesten van over de hele wereld en uit onze lokale scene.

In de Orangerie dans je op de beats van de Argentijnse producer en dj Tayhana (bekend van haar werk met onder andere Rosalía), de Oegandese enfant terrible Nsasi, de Zuid-Afrikaanse rave-prinses River Moon (aka Saint Deepthroat), Jonas Alexander en iced lattina, terwijl de Frans-Russische Jenys haar gedurfde pop ten gehore brengt.

Het feest gaat verder in La Rotonde, waar het Mexicaanse cyber neo-perreo trio de dansvloer zal rocken naast het New Yorkse hyperpop duo Frost Children en de Brusselse Le Talu en Viva Los Dj's.
Le Botanique
Rue Royale, 236
1210 Sint-Joost-ten-Node
- Reserveren is aangeraden
PREVENTE €15 - DAY OF SHOW €18
Vanaf 9 jaar

Zaterdag: van 22:00 tot 23:59

18 mei

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Kontakt Group presents : Birth of Bea - Beatrix (EP Release)
( 23 mei - Sint-Joost-ten-Node)
Claire rousay
( 26 mei - Sint-Joost-ten-Node)
Ultra Sunn - Qual - Sydney Valette
( 1e juni - Sint-Joost-ten-Node)