Privé zwemlesZwijnaarde

Beste, wij zijn op zoek naar een professionele zwemleerkracht voor onze 2 zoontjes van 7 en 10 jaar oud. Plaats en uur liefst bespreekbaar. Regio Gent.

Privé zwemlessen BruggeSint-Andries

Ik ben Karlien De Waele, 20 jaar oud. Ik zit in mijn 3e jaar lo-bewegingsrecreatie in Vives. Zelf doe ik al 7 jaar intensief aan triatlon en daarvoor heb ik 8 jaar competitiezwemmen gedaan.

Zwemlessen kessl-loKessel-Lo

Beste, Ik ben een lief, aardig meisje met veel geduld en begrip. Ik geef al vele jaren zwemles aan kinderen vanaf 3 jaar zowel watergewening als echt leren zwemmen.

Privé zwemleerkracht gezochtMaldegem

Ik zoek een zwemleerkracht die mijn 2 dochters (4j en 5j) privé les zou willen geven.

Privé zwemles voor kinderen te Kessel-Lo (Leuven)Kessel-Lo

Privé zwemles voor kinderen te Kessel-Lo (Leuven)
Beste ouder(s), Als gediplomeerde en enthousiaste zweminstructeur leer ik uw kind graag zwemmen. De lessen kunnen starten rond de leeftijd van 5 jaar.
 15 € 

Op een leuke manier leren zwemmen in Oostende of...Oostende

Vakantie op het oog of zeker zijn dat uw kind kan zwemmen? Wees gerust, ik ben een enthousiaste zwemjuf en geef privézwemles in Oostende of Middelkerke.

Prive zwemlessen per 2 of individueelVilvoorde

Al heel mijn leven ben ik gepassioneerd bezig met zwemmen. Ik ben op 3 jarige leeftijd begonnen met de zwemschool en heb mijn zwem carrière verder gezet in de competitiegroep.
 15 € 

Privé zwemlessenLaakdal

Ik geef zwemles aan kinderen vanaf 5 jaar te Westerlo. Ik ben in het bezit van een Initiator zwemmen, Hoge redder en leerkracht L.O.

Prive zwemles BruggeBrugge

Prive zwemles Brugge
Bent u op zoek naar een privé zwemleraar? Wij bieden privé zwemles aan voor kindjes vanaf 5 jaar. Ik vraag 15 euro/ halfuur. Een lesje duurt 30 minuten.
 15 € 

Privé zwemlessenHam

Privé zwemlessen
Privé zwemlessen voor kinderen in het zwembad de merel te Leopoldsburg. Lessen gaan elk weekend door op zaterdag en zondag en zijn 1 op 1.

Privézwemles voor kinderen en volwassenen (Leuven)Kessel-Lo

Privézwemles voor kinderen en volwassenen (Leuven)
Beste ouder(s), Ik ben een gediplomeerd zweminstructeur en hoger redder. Ik geef al 6 jaar les aan leuvense zwemcluben en als privélesgever in zwembad van kessel-lo.
 15 € 

ZwemlesTienen

Ik ben Laura, 20 jaar en studente in mijn laatste jaar lager onderwijs. Zelf heb ik ongeveer 10 jaar competitie gezwommen.
 10 € 

Privé zwemlesDeinze

Beste ouders Zoek je iemand die jouw kind leert zwemmen? Dan ben je bij het juiste adress. Ik ben zwemjuf die graag kinderen leert zwemmen.

Privé Zwemlessen Kim De PauwBeveren-Waas

Vanaf januari 2018 start ik op met privé zwemlessen, dat wil dus zeggen enkel indivdueel. Dit doe ik om de kwalteit van de lessen hoog te houden.
 250 € 

Watergewenning 1.5jarigeMachelen

Voor mijn zoontje ben ik op zoek naar iemand die baby-peuterzwemmen geeft in regio Vilvoorde-Zaventem. Dit zou zijn vanaf januari en liefst op zaterdag voormiddag, elke week of 1week op 2.
 10 € 

Watergewenning of zwemles (individueel)Borchtlombeek

Watergewenning of zwemles (individueel)
Watergewenning of zwemles voor peuters, kleuters, kinderen of volwassen. Eén les duurt 30 min en kost 12,50.
 12 € 

Privé zwemlessen Brugge/OostkampBrugge

Privé zwemlessen Brugge/Oostkamp
=> Op zoek naar privé zwemles? Ik ben leerkracht L.O. en geef reeds 5 jaar zwemles zowel aan kinderen (vanaf 4,5 jaar) als aan volwassenen.
 15 € 

Prive zwemlessen MechelenMechelen

Hallo mijn naam is Serge, Ik geef privé zwemles aan kinderen in het zwembad van Mechelen Twee kindjes samen komen leren zwemen 12 € per kind ( groepslessen max 3 kindjes per les) 0498/370837...
 15 € 

Privé zwemlessen OostkampOostkamp

Op zoek naar privézwemles voor uw kind? Mijn naam is Joren Van Eenoo en vanaf heden kunt u bij mij terecht voor privé-zwemlessen voor uw kind.
 15 € 

Privé zwemlessen te MechelenMechelen

Zwemlessen voor kinderen vanaf 4 tot 18 jaar in zwembad Geerdegemvaart te Mechelen.Kleine groepjes van 1 tot 3 kinderen. Zowel voor beginners als gevorderden.
 12 € 

Zwemles Kessel-LoKessel-Lo

Hallo, Ik geef privélessen aan kinderen die al wat watergewend zijn en willen beginnen leren zwemmen. Zelf beschik ik over een initiator diploma en geef ik ook les in een Leuvense zwemclub.
 15 € 

Privé zwemles Halle, Iiedekerke of Ninovelennik

Wie kan mijn 2 zoontjes privé zwemles geven? De oudste is 7 e kan zwemmen maar zijn techniek kan beter.

Privézwemles Sint-TruidenSint-Truiden

Ik geef vanuit mijn ervaring als leerkracht lo in het Buitengewoon Onderwijs en als gediplomeerd Hoger Redder, privé zwemles aan kinderen vanaf vijf jaar, in het zwembad Sint-Pieter van Sint-Truiden.
 20 € 

PrivézwemlesOostende

Leren zwemmen? Geen probleem! Ik geef privézwemles in de omgeving van Middelkerke. De lessen duren telkens 30 min (2 x per week geeft de beste resultaten).
 15 € 

Privé zwemles AsseAsse

Prive zwemles ( per 2 kindjes ) in het zwembad van Asse ( Vlaams Brabant ) Vanaf 4 jaar tot.
 12 € 

  • Bijlessen
  • Sport/Zwemlessen
  • : 25 Volgende >>

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!