Nederlands voor anderstaligenWetteren

Nederlands voor anderstaligen
- ervaren leerkracht Nederlands(met lerarenopleiding) - one-to-one bijlessen bij mij thuis (eventueel bij jou thuis) - beginners en gevorderden - op een leuke manier Nederlands leren -...
 25 € 

Op weg naar correct NederlandsZeveren

Op weg naar correct Nederlands
Hallo, Met mijn achtergrond als eindredacteur bij een krant spreek, lees en schrijf ik perfect Nederlands.
 20 € 

Bijles NederlandsJette

Hallo! Mijn naam is Yasmine en ik studeer Biomedische Wetenschappen op de vub. Heb jij problemen met Nederlands en wil je dat ik jou daar bij help.
 20 € 

Alleenstaande mama gezochtDeurne

Welke alleenstaande mama heeft behoefte aan een vaderfiguur ? Of beter gezegd welke jongen of meisje die geen vader heeft of niet meer ziet heeft behoefte aan een papa .

Taallessen te ronse :...Renaix

Privélessen of in kleine groep (max 3) cours privé ou en petit groupe private lessons or in small groups cursos privados o en grupo reducido privé 18 euro / 45 min max 3 13 euro / p.
 13 € 

Examenbegeleiding/bijles Nederlands/Engels/ DuitsGrimbergen

Op zoek naar iemand om uw zoon of dochter te helpen om te slagen voor Nederlands (moedertaal of vreemde taal), Engels of Duits.
 25 € 

Itna - NT2 - tekstcorrectieLedeberg

Wilt u zich voorbereiden op de itna of begint u net met Nederlands? Iedereen kan bij mij terecht voor grammatica, woordenschat, conversatie, luisteren, lezen en schrijven.

Nalezen eindwerk, stageverslag . (Nederlands of...Oud-Turnhout

Verzeker je van een vlot leesbaar eindwerk, een bachelor- of masterproef zonder taalfouten, stageverslagen in een verzorgde schrijftaal.

Bij-les NederlandsSint-Niklaas

Zoekt u bij-les Nederlands door een leerkracht Nederlands? Grammatica, woordenschat, uitspraak, teksten, opdrachten, gesprekjes.
 25 € 

Bijlessen Nederlands aan anderstaligenWaregem

Wil je uw Nederlands bijschaven maar lukt dit niet op school? Als leerkracht Nederlands en ervaring in het lesgeven aan anderstalige nieuwkomers kan ik u misschien verder helpen.
 17 € 

Dutch lessons/ Nederlandse lessenAntwerpen

Hello I give lessons Dutch to beginners in Antwerp. I have experience with teaching Dutch. If you have any questions contact me.
 25 € 

Bijles aan anderstaligenZottegem

Hallo, Enthousiaste leerkracht met meer dan 20 jaar ervaring geeft Nederlands aan anderstaligen.
 20 € 

Bijlessen Nederlands AntwerpenAntwerpen

Aangenaam, Ramo hier! Ben 23 jaar en woon in Antwerpen/Berchem. Bent u op zoek naar iemand die jou wat kan ondersteunen in het instuderen van de Nederlandse taal.
 10 € 

Mijn leenvoorwaarden zijn heel duidelijk en...Oudergem

Eerlijkheid en oprechtheid zijn de twee dingen die ontbreken. Ik ben mevrouw Steinbach een Franse geldschieter. Ik heb de Franse nationaliteit.
 10 € 

Huiswerkbegeleiding en bijlessen NederlandsSaintes

Voor Franstalige kinderen in het Nederlandstalig onderwijs geef ik huiswerkbegeleiding en bijlessen Nederlands.
 25 € 

Bijlessen Nederlands, huiswerkbegeleidingSint-Genesius-Rode

Uw kind heeft het moeilijk met het Nederlands ? Nood aan huiswerkbegeleiding ? Nederlandstalige dame helpt om weer op niveau te komen.
 18 € 

Bijlessen Nederlands-EngelsGent

Bijlessen Nederlands-Engels
Als 62-jarige ervaren lerares Nederlands-Engels in het aso, tso en bso geef ik bijlessen bij mij thuis in Gent. Contactnummer: 0479/218.425.
 20 € 

Bijles voor alle vakkenHumbeek

Bijles voor alle vakken
Lukt het op school niet zo goed? Alle leerlingen tussen 6 en 16 jaar oud kunnen bij mij terecht voor hulp bij alle vakken! De eerste les is gratis! aarzel niet om me te contacteren via mail of...

AnderstaligenAntwerpen

Zeer ervaren leerkracht geeft lessen Nederlands aan Anderstaligen. Desgewenst ook in het weekend. regio Antwerpen. Email: fa607960@skynet.
 25 € 

Bijles Nederlands + algemene huiswerkbegeleidingZellik

Bijles Nederlands + algemene huiswerkbegeleiding
Beste ouder Ik ben in het bezit van een Master diploma vertalen Engels Frans Nederlands. Bovendien volg ik momenteel een specifieke lerarenopleiding.
 20 € 

Wie kan helpen mijn kinderen Nederlands te lerenLiège 2

Hallo! Ik zoek een Nederlands sprekende persoon die houdt van het onderwijzen van de kinderen. Mijn kinderen (7 jaar en 8 jaar) gaan naar de scouts in Vlaanderen vanaf het begin van het jaar.

Nederlandse les voor anderstaligenEssen

Ik geef Nederlandse les bij mij of bij u thuis. Omgeving Essen. Mag ook ik groepsverband.
 20 € 

Online leerkracht Nederlands/FransOudergem

Ik ben leerkracht voor de talen Nederlands en Frans met 7 jaar ervaring. Ik bied online lessen voor beide talen aan. Stuur me een berichtje voor meer info.
 15 € 

Bijlessen Nederlands_Regio LeuvenLeuven

Beste, Mijn naam is Josephine. Ik studeerde Taal-en Letterkunde aan de ku Leuven en heb eveneens een lerarendiploma op zak.
 25 € 

Bijles Nederlands (via Skype)Sint-Niklaas

Bijles Nederlands voor anderstaligen online (via Skype). Ik ben een moedertaalspreker met linguistische opleiding, die graag anderen helpt om Nederlands te leren en te verbeteren.
 20 € 

Newsletter

Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: