Bijles aan anderstaligenZottegem

Hallo, Enthousiaste leerkracht met meer dan 20 jaar ervaring geeft Nederlands aan anderstaligen.
 20 € 

Bijlessen Nederlands AntwerpenAntwerpen

Aangenaam, Ramo hier! Ben 23 jaar en woon in Antwerpen/Berchem. Bent u op zoek naar iemand die jou wat kan ondersteunen in het instuderen van de Nederlandse taal.
 10 € 

Mijn leenvoorwaarden zijn heel duidelijk en...Oudergem

Eerlijkheid en oprechtheid zijn de twee dingen die ontbreken. Ik ben mevrouw Steinbach een Franse geldschieter. Ik heb de Franse nationaliteit.
 10 € 

Huiswerkbegeleiding en bijlessen NederlandsSaintes

Voor Franstalige kinderen in het Nederlandstalig onderwijs geef ik huiswerkbegeleiding en bijlessen Nederlands.
 25 € 

Bijlessen Nederlands, huiswerkbegeleidingSint-Genesius-Rode

Uw kind heeft het moeilijk met het Nederlands ? Nood aan huiswerkbegeleiding ? Nederlandstalige dame helpt om weer op niveau te komen.
 18 € 

Bijlessen Nederlands-EngelsGent

Bijlessen Nederlands-Engels
Als 62-jarige ervaren lerares Nederlands-Engels in het aso, tso en bso geef ik bijlessen bij mij thuis in Gent. Contactnummer: 0479/218.425.
 20 € 

Bijles voor alle vakkenHumbeek

Bijles voor alle vakken
Lukt het op school niet zo goed? Alle leerlingen tussen 6 en 16 jaar oud kunnen bij mij terecht voor hulp bij alle vakken! De eerste les is gratis! aarzel niet om me te contacteren via mail of...

AnderstaligenAntwerpen

Zeer ervaren leerkracht geeft lessen Nederlands aan Anderstaligen. Desgewenst ook in het weekend. regio Antwerpen. Email: fa607960@skynet.
 25 € 

Bijles Nederlands + algemene huiswerkbegeleidingZellik

Bijles Nederlands + algemene huiswerkbegeleiding
Beste ouder Ik ben in het bezit van een Master diploma vertalen Engels Frans Nederlands. Bovendien volg ik momenteel een specifieke lerarenopleiding.
 20 € 

Wie kan helpen mijn kinderen Nederlands te lerenLiège 2

Hallo! Ik zoek een Nederlands sprekende persoon die houdt van het onderwijzen van de kinderen. Mijn kinderen (7 jaar en 8 jaar) gaan naar de scouts in Vlaanderen vanaf het begin van het jaar.

Nederlandse les voor anderstaligenEssen

Ik geef Nederlandse les bij mij of bij u thuis. Omgeving Essen. Mag ook ik groepsverband.
 20 € 

Online leerkracht Nederlands/FransOudergem

Ik ben leerkracht voor de talen Nederlands en Frans met 7 jaar ervaring. Ik bied online lessen voor beide talen aan. Stuur me een berichtje voor meer info.
 15 € 

Bijlessen Nederlands_Regio LeuvenLeuven

Beste, Mijn naam is Josephine. Ik studeerde Taal-en Letterkunde aan de ku Leuven en heb eveneens een lerarendiploma op zak.
 25 € 

Bijles Nederlands (via Skype)Sint-Niklaas

Bijles Nederlands voor anderstaligen online (via Skype). Ik ben een moedertaalspreker met linguistische opleiding, die graag anderen helpt om Nederlands te leren en te verbeteren.
 20 € 

NT2 : conversatie, itna, woordenschat voor op de...Gent

Hallo, ben je op zoek naar iemand die je kan helpen de nodige portie zelfvertrouwen en durf aan te leren om op een correcte manier Nederlands te praten, te schrijven, te lezen en te begrijpen.
 30 € 

Nederlands leren /apprendre le...

Wens je graag Nederlands te leren of je Nederlands bij te schaven aarzel niet! 1uof 2u / week afhankelijk van je niveau omgeving Kortenberg (Vlaams Brabant)...
 20 € 

Bijles nederlands voor een 6jarigeBerchem

Hallo! Ik zoek bijles nederlands voor een 6jarige poolse jongetje. Hij heeft nogal problemen met de taal en moest zijn 3de groep opnieuw doen. Ik zoek iemand bij wie ik kan terecht komen.
 15 € 

Ervaren leerkracht geeft bijles NederlandsHalle

Problemen met Nederlands of Duits? Ik ben master Germaanse talen en geef al meer dan 25 jaar les in het secundair onderwijs.
 27 € 

Bijlessen eerste leerjaar tot 1ste middelbaarStrombeek-Bever

Ik ben een gedreven student in de lerarenopleiding te erasmus in Jette. Ik zit in het 3de jaar van de opleising en heb al heel wat ervaring door stages etc.
 15 € 

Nedelands NUSint-Lambrechts-Woluwe

Wil je graag je Nederlands verbeteren? Ben je op zoek naar gepersonaliseerde lessen conversatie of wil je je zakelijke Nederlands verbeteren? Grammatica, spelling, woordenschat.
 28 € 

Thesis- en paperverbeteringenMarke

Niet zeker dat er niet hier en daar nog foutjes geslopen zijn in uw tekst.

Lerares Nederlands beschikbaar voor bijlessenSint-Andries

Ik heb tien jaar ervaring in het geven van Nederlandse les aan anderstaligen. Contacteer mij en we spreken af waar en wanneer de les zal doorgaan.
 30 € 

Nederlands

Ik ben vr Anderstaligen ik kan niet lezen en niet schrijven ik ben op zoek naar een lerares Voor bij mij thuis in antwerpen berichten op het e mail abdelkader42@hotmail.

Ik ben op zoek naar een Nederlandse leraar.Malle

We zijn een familie uit Polen. Wij zoeken iemand die ons de Nederlandse taal zal leren, (ik, mijn lieverd en mijn vader). Wij wonen en werken in Malle.

Nederlands aan kinderen van expatsLeuven

Ik ben momenteel woonachtig in Nantes, Frankrijk tot eind december. Dan verhuizen wij naar Leuven.
 25 € 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!