Nederlands

Leraar m/v gezocht om prive nederlands te geven...Oostende

Wie kan mijn vrouw helpen nederlands te leren in oostende hierbij zoeken we iemand die mijn vrouw nederlands kan aanleren, ze heeft al redelijk wat basic nederlands geleerd thuis op haar eentje...

Nederlands leren /apprendre le...

Wens je graag Nederlands te leren of je Nederlands bij te schaven aarzel niet! 1uof 2u / week afhankelijk van je niveau...
 20 € 

Bijles nederlands voor een 6jarigeBerchem

Hallo! Ik zoek bijles nederlands voor een 6jarige poolse jongetje. Hij heeft nogal problemen met de taal en moest zijn 3de groep opnieuw doen. Ik zoek iemand bij wie ik kan terecht komen.
 15 € 

Ervaren leerkracht geeft bijles NederlandsHalle

Problemen met Nederlands of Duits? Ik ben master Germaanse talen en geef al meer dan 25 jaar les in het secundair onderwijs.
 25 € 

3uur bijles NL basis onderwijs (lagere school)Elsene

Wij wonen in Brussel (Elsene) vlakbij metrostops Louiza en Naamse Poort. We zoeken iemand die per week 3 uur bijles kan geven aan onze zoon. Ideaal komt deze persoon aan huis.
 20 € 

Bijles Nederlands/Nederlands voor anderstaligenNinove

Problemen met de Nederlandse taal? Leerkracht met twintig jaar ervaring helpt je. Woonachtig te Ninove.
 20 € 

Bijlessen eerste leerjaar tot 1ste middelbaarStrombeek-Bever

Ik ben een gedreven student in de lerarenopleiding te erasmus in Jette. Ik zit in het 3de jaar van de opleising en heb al heel wat ervaring door stages etc.
 10 € 

Nedelands NUSint-Lambrechts-Woluwe

Wil je graag je Nederlands verbeteren? Ben je op zoek naar gepersonaliseerde lessen conversatie of wil je je zakelijke Nederlands verbeteren? Grammatica, spelling, woordenschat.
 28 € 

Thesis- en paperverbeteringenMarke

Niet zeker dat er niet hier en daar nog foutjes geslopen zijn in uw tekst.

Lerares Nederlands beschikbaar voor bijlessenSint-Andries

Ik heb tien jaar ervaring in het geven van Nederlandse les aan anderstaligen. Contacteer mij en we spreken af waar en wanneer de les zal doorgaan.
 30 € 

Nederlands

Ik ben vr Anderstaligen ik kan niet lezen en niet schrijven ik ben op zoek naar een lerares Voor bij mij thuis in antwerpen berichten op het e mail abdelkader42@hotmail.

Ik ben op zoek naar een Nederlandse leraar.Malle

We zijn een familie uit Polen. Wij zoeken iemand die ons de Nederlandse taal zal leren, (ik, mijn lieverd en mijn vader). Wij wonen en werken in Malle.

Nederlands aan anderstaligenMechelen

Mijn naam is Veronique en ik bied bijlessen Nederlands aan aan anderstaligen in regio Mechelen, zowel aan jongeren/ kinderen als aan volwassenen. Mijn lessen zijn bedoeld voor verschillende niveaus.
 15 € 

Bijles Nederlands voor FranstaligenOpwijk

Aangezien ik dagelijks in contact kom met Franstaligen ken ik perfect de problemen die ze ondervinden bij het aanleren van het Nederlands.
 28 € 

Nederlands aan anderstaligen omgeving Mechelen of...

Nederlands voor kinderen die hun taal wat wensen bij te schaven om beter mee te kunnen in de klas, omgeving Mechelen. Nederlands voor zakenmensen die vlotter Nederlands wensen te praten.
 20 € 

Nederlands voor anderstaligenLaeken

Nederlands voor anderstaligen
Lerares helpt kinderen en volwassenen bij hun werken en lessen Nederlands ( vanaf 9 jaar ) Wie problemen heeft met spreken kan ook conversatielessen krijgen.
 25 € 

Nederlands / Dutch / NéerlandaisHeverlee

Ik geef Nederlands bij u aan huis. Een cursus op maat, rekening houdend met uw wensen en behoeften. 15 jaar professionele ervaring. 30 euro/u en 0,3 euro / kilometer.
 30 € 

Bijles Nederlands voor Anderstaligen regio...Borgerhout

Bijles Nederlands voor Anderstaligen regio...
Bijles nt2 alle niveaus voorbereiding itna en cnavt focus op spreken, schrijven, lezen, luisteren regio Antwerpen 25 euro/uur...
 25 € 

Gezocht : Lerares Nederlands bijlesKoersel

Wij zijn op zoek naar een lerares Nederlands voor mijn echtgenote. Zij heeft reeds lessen gevolgd bij het lbc (niveau 2.

Bijles Nederlands, geschiedenis, . door ervaren...Zaventem

Bijles Nederlands, geschiedenis, . door ervaren...
Bijlessen lager en secundair onderwijs - Lessen Nederlands regio Zaventem 0488/ 171. 293 Mevr. M. Callens (er zijn nog plaatsen vrij voor de maand augustus).
 25 € 

Bijlessen Nederlands met ervaren leraresAntwerpen 5

Bijlessen Nederlands met ervaren lerares
Ik ben een gepassioneerde leerkracht die bijlessen Nederlands en pav geeft in de regio Antwerpen. Ik heb meer dan twee jaar ervaring in het onderwijzen van Nederlands en pav.
 25 € 

Nederlands leren met plezierLinkebeek

Nederlandstalig (tweetalig), universitair, dankzij de ervaring die ik de voorbije jaren opbouwde, kan ik u(kind, adolescent, volwassene)helpen om Nederlands te leren met mijn enthousiasme en...
 20 € 

Lesgever Nederlands voor anderstaligenBorgerhout

Wil je graag Nederlands leren? Heb je extra hulp nodig bij spelling of grammatica? Ik geef les aan kinderen, jongeren en volwassenen. Al 8 jaar ervaring! Omgeving Antwerpen.
 25 € 

Nederlands leren/ ervaren leerkrachtAfsnee

Bijwerken van bestaande kennis/ geschreven en/of gesproken. Bin-normen, notuleren. Voor Nederlandstaligen opfrissing grammatica en spelling..
 30 € 

Individuele lessen Nederlands voor anderstaligen...Gent

Individuele lessen Nederlands voor anderstaligen...
Hallo, Ik geef al heel wat jaren lessen Nederlands aan anderstaligen en kan je helpen om snel Nederlands bij te leren (begrijpen, spreken en schrijven op alle niveaus).
 20 € 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!