Nederlands

Bijlessen eerste leerjaar tot 1ste middelbaarStrombeek-Bever

Ik ben een gedreven student in de lerarenopleiding te erasmus in Jette. Ik zit in het 3de jaar van de opleising en heb al heel wat ervaring door stages etc.
 10 € 

Nedelands NUSint-Lambrechts-Woluwe

Wil je graag je Nederlands verbeteren? Ben je op zoek naar gepersonaliseerde lessen conversatie of wil je je zakelijke Nederlands verbeteren? Grammatica, spelling, woordenschat.
 28 € 

Thesis- en paperverbeteringenMarke

Niet zeker dat er niet hier en daar nog foutjes geslopen zijn in uw tekst.

Lerares Nederlands beschikbaar voor bijlessenSint-Andries

Ik heb tien jaar ervaring in het geven van Nederlandse les aan anderstaligen. Contacteer mij en we spreken af waar en wanneer de les zal doorgaan.
 30 € 

Nederlands

Ik ben vr Anderstaligen ik kan niet lezen en niet schrijven ik ben op zoek naar een lerares Voor bij mij thuis in antwerpen berichten op het e mail abdelkader42@hotmail.

Ik ben op zoek naar een Nederlandse leraar.Malle

We zijn een familie uit Polen. Wij zoeken iemand die ons de Nederlandse taal zal leren, (ik, mijn lieverd en mijn vader). Wij wonen en werken in Malle.

Nederlands aan anderstaligenMechelen

Mijn naam is Veronique en ik bied bijlessen Nederlands aan aan anderstaligen in regio Mechelen, zowel aan jongeren/ kinderen als aan volwassenen. Mijn lessen zijn bedoeld voor verschillende niveaus.
 15 € 

Bijles Nederlands voor FranstaligenOpwijk

Aangezien ik dagelijks in contact kom met Franstaligen ken ik perfect de problemen die ze ondervinden bij het aanleren van het Nederlands.
 28 € 

Nederlands aan anderstaligen omgeving Mechelen of...

Nederlands voor kinderen die hun taal wat wensen bij te schaven om beter mee te kunnen in de klas, omgeving Mechelen. Nederlands voor zakenmensen die vlotter Nederlands wensen te praten.
 20 € 

Nederlands voor anderstaligenLaeken

Nederlands voor anderstaligen
Lerares helpt kinderen en volwassenen bij hun werken en lessen Nederlands ( vanaf 9 jaar ) Wie problemen heeft met spreken kan ook conversatielessen krijgen.
 25 € 

Nederlands / Dutch / NéerlandaisHeverlee

Ik geef Nederlands bij u aan huis. Een cursus op maat, rekening houdend met uw wensen en behoeften. 15 jaar professionele ervaring. 30 euro/u en 0,3 euro / kilometer.
 30 € 

Bijles Nederlands voor Anderstaligen regio...Borgerhout

Bijles Nederlands voor Anderstaligen regio...
Bijles nt2 alle niveaus voorbereiding itna en cnavt focus op spreken, schrijven, lezen, luisteren regio Antwerpen 25 euro/uur...
 25 € 

Gezocht : Lerares Nederlands bijlesKoersel

Wij zijn op zoek naar een lerares Nederlands voor mijn echtgenote. Zij heeft reeds lessen gevolgd bij het lbc (niveau 2.

Bijles Nederlands/Nederlands voor anderstaligenNinove

Leerkracht met twintig jaar ervaring helpt je met het vak Nederlands. Ook voor anderstaligen. Ik kan met jou communiceren in het Frans of in het Engels.
 20 € 

Bijles Nederlands, geschiedenis, . door ervaren...Zaventem

Bijles Nederlands, geschiedenis, . door ervaren...
Bijlessen lager en secundair onderwijs - Lessen Nederlands regio Zaventem 0488/ 171. 293 Mevr. M. Callens (er zijn nog plaatsen vrij voor de maand augustus).
 25 € 

Bijlessen Nederlands met ervaren leraresAntwerpen 5

Bijlessen Nederlands met ervaren lerares
Ik ben een gepassioneerde leerkracht die bijlessen Nederlands en pav geeft in de regio Antwerpen. Ik heb meer dan twee jaar ervaring in het onderwijzen van Nederlands en pav.
 25 € 

Nederlands leren met plezierLinkebeek

Nederlandstalig (tweetalig), universitair, dankzij de ervaring die ik de voorbije jaren opbouwde, kan ik u(kind, adolescent, volwassene)helpen om Nederlands te leren met mijn enthousiasme en...
 20 € 

Lesgever Nederlands voor anderstaligenBorgerhout

Wil je graag Nederlands leren? Heb je extra hulp nodig bij spelling of grammatica? Ik geef les aan kinderen, jongeren en volwassenen. Al 8 jaar ervaring! Omgeving Antwerpen.
 25 € 

Nederlands leren/ ervaren leerkrachtAfsnee

Bijwerken van bestaande kennis/ geschreven en/of gesproken. Bin-normen, notuleren. Voor Nederlandstaligen opfrissing grammatica en spelling..
 30 € 

Individuele lessen Nederlands voor anderstaligen...Gent

Individuele lessen Nederlands voor anderstaligen...
Hallo, Ik geef al heel wat jaren lessen Nederlands aan anderstaligen en kan je helpen om snel Nederlands bij te leren (begrijpen, spreken en schrijven op alle niveaus).
 20 € 

Nederlands voor anderstaligenBrussel

Nederlands voor anderstaligen (ook Frans) alle niveaus alle leeftijden 7/7 info : 0493/623036...
 20 € 

Bijles regio VilvoordeVilvoorde

Bijles regio Vilvoorde
Beste student Beste geïnteresseerde Met een diploma Office management heb ik voornamelijk talen gestudeerd en informatica.
 15 € 

Lessen of bijlessen Nederlands, Engels, Duits.

Privélessen, bijlessen, studiehulp en vertalingen Nederlands, Engels, Duits en Portugees. Ik heb de kennis en de ervaring. Ik lever enkel kwaliteit.
 20 € 

Bijles Nederlands voor anderstaligenWilrijk

Gepensioneerde leerkracht Nederlands geeft op vrijwillige basis op donderdagnamiddag twee uur Nederlands aan anderstalige vrouwen. Plaats: centrum Wilrijk.

ConversatieDe Panne

Comment? Conversations: 20Eur/h. Niveau de conversation requis donc pas trop d'hésitation pour trouver les mots.Par qui? Trilingue, pédagogue.
 20 € 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!