Talen - Frans

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuŽle en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Bijles Frans aan huisBrugge

Hallo Weet je niet goed hoe je de woordenschat moet studeren? Krijg je de grammatica niet onder de knie? Heb je nood aan een aantal tips om je verder op weg te helpen? Ik kom je graag helpen.
 25 € 

Bijles Frans, ook intensief tijdens kerstvakantieNijlen

Moeite met woordjes of grammatica instuderen? Begrijp je de logica van de Franse taal niet goed? Zit je vast met het vertalen van teksten.
 25 € 

Bijles Frans + algemene huiswerkbegeleidingZellik

Bijles Frans + algemene huiswerkbegeleiding
Beste ouder Ik ben in het bezit van een Master diploma vertalen Engels Frans Nederlands. Bovendien volg ik momenteel een specifieke lerarenopleiding.
 20 € 

Master tolk en leerkracht middelbaar onderwijsAalst

Master tolk en leerkracht middelbaar onderwijs
Als tolk Frans - Spaans help ik je graag het Frans onder de knie te krijgen.
 25 € 

Bijles FransTorhout

Heb je het wat moeilijk om voor het vak Frans te studeren? Kennis en vaardigheden (luisteren, spreken, begrijpend lezen en schrijven) worden behandeld op een actieve manier.
 20 € 

Bijles Frans aan huisWevelgem

Bijles Frans aan huis
Lage onderwijs en secundair onderwijs We herhalen de leerstof op maat van de leerling: wekelijks, tijdens de schoolvakanties.

Frans, Latijn, Nederlands en geschiedenis.Peer

Ik ben reeds 30 jaar lerares talen Frans, Latijn, Nederlands en geschiedenis.

Extra hulp FransAartselaar

Heeft je zoon/dochter nood aan extra hulp voor de voorbereiding van de toetsen en examens Frans voor het Kerstrapport.
 25 € 

Bijles Frans gezocht voor omgev TemseTemse

Ik studeer Frans in lerarenopleiding en ik heb iemand nodig die me kan helpen met taken, stages voorbereiden. Interesse? Graag een mailtje naar misshandiri@hotmail.
 20 € 

Bijles fransSint-Amandsberg

Hallo Ben op dringend op zoek naar iemand die bijles kan geven aan mijn dochter voor Frans. Ze zit in het vijfde jaar economie Moderne talen. Wie kan er haar door helpen.

Bijlessen Frans_Regio LeuvenLeuven

Beste, Mijn naam is Josephine. Ik studeerde Taal-en Letterkunde aan de ku Leuven en heb eveneens een lerarendiploma op zak.
 25 € 

Kwalitatieve conversatielessen Frans voor je...Antwerpen

Wil je je Franstalige vaardigheden opkrikken om professioneler over te komen op de werkvloer? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen.
 40 € 

Les Frans voor alle niveaus en leeftijdenAntwerpen

Ik ben Franstalig en geef les bij mij thuis. Ik kan zowel les geven over het basis niveau van Frans als over een meer specifiek onderwerp.
 15 € 

Bijles Frans en Spaans / vertalen en reviewen...Aalst

Bijles Frans en Spaans / vertalen en reviewen...
Ik ben "Vertaalster Nederlands-Frans-Spaans" met een lerarendiploma. Ik werk studenten gedurende het hele schooljaar bij om te slagen in hun taaltesten.
 20 € 

Bijles Frans in Turnhout

Master in de romaanse filologie geeft bijles Frans aan lln van de eerste, tweede en derde graad aso, tso, kso en bso.
 17 € 

Bijles Frans - Nederlands regio Zedelgem - BruggeLoppem

Ik heb 20 jaar ruime ervaring in het geven van lessen Frans en Nederlands, ook in het geven van bijlessen. Regio Zedelgem - Brugge tel.
 20 € 

Bijles FransLeuven

Bijles Frans
Heeft je kind moeilijkheden met het vak Frans? Problemen met grammatica, spreken of luisteren? Kan hij/zij wel wat hulp gebruiken? Neem gerust contact met me op.
 25 € 

Bijles FransAntwerpen 6

Bijles Frans
Linguist met ervaring geeft privť lessen van het frans ( alle niveaus ) Voor iedereen, ook voor kinderen Secundair onderwijs, anderstalige nieuwkomers, hogeschool, conversatielessen.

Lessen Frans in KortrijkKortrijk

Moeite met Frans of gewoon zin om Frans te leren of om Frans bij te werken? Als ervaren leerkracht Frans help ik je graag vooruit. Ik geef les Frans op maat niet ver van het station in Kortrijk.
 20 € 

Bijles FransTorhout

Heb je problemen met Frans? Lukken de vaardigheden je niet zo goed? Of heb je eerder nood aan meer woordenschat en grammatica? Leservaring van 1BSO tot 6ASO en volwassenonderwijs.
 20 € 

Bijles Frans te RoeselareRoeselare

Licentiate Frans/Spaans met veel ervaring in het geven van bijles Frans aan kinderen/jongeren t.e.m. 6e middelbaar. Locatie: Roeselare Ook taalkampen in de schoolvakanties vanaf het 1e leerjaar.

Bijles Frans: ervaren lesgevers. Resultaat...Gent

Wij zijn ervaren lesgevers Frans en andere talen in jouw buurt (Gent maar ook in de rest van Vlaanderen) We bereiden ook toetsen en examens voor.

Bijles Frans LimburgHeusden-Zolder

Heb je moeilijkheden met de Franse taal? Ik help je er graag mee! Ik ben een leerkracht Frans (30 jaar) en kom je graag bijbenen in de Franse grammatica en woordenschat.
 25 € 

Bijlessen FransSint-Truiden

Ervaren leerkracht helpt je het Frans onder de knie te krijgen. Samen bereiden we toetsen en examens voor. Alle niveaus.

  • Bijlessen
  • Talen - Frans
  • : 25 Volgende >>

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!