Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Vertaler/tolk Nederlands-Frans-Spaans

Ik geef met plezier les aan particulieren. In Oostduinkerke kunt u uw Frans, Nederlands en Spaans bijschaven of aanleren.

Bijlessen Frans en DuitsMechelen

Ik ben Carolina en kom uit Oostenrijk, dus mijn moeder taal is Duits en ik heb in Oostenrijk en Frankrijk lageronderwijs gestudeerd.
 25€ € 

Bijlessen fransDendermonde

Hebje wat problemen met het frans? Geen probleem! Ik help je graag, ik ben tweetalig waardoor ik alles kan uitleggen en ik je kan voorbereiden voor toetsen en/of examens.
 15 € 

Bijles FransGent

Didactische ondersteuning Frans (zowel secundair onderwijs als hogere studies): huiswerkbegeleiding, voorbereiding op examens, mondelinge en schriftelijke vaardigheden uitbreiden...
 25 € 

Bijles fransZottegem

Ben lerares frans/tweetalig met veel ervaring. Wil bijles Frans geven aan leerlingen uit lager middelbaar die moeilijkheden hebben met grammatica en andere.
 25 € 

Spelen in het Frans - Cultuur in het FransBrugge

Voor kinderen van 4 jaar tot 8 jaar. We spelen, dansen, zingen, knutselen, kortweg we maken plezier in het Frans voor kinderen van 9 jaar tot 12 jaar.
 170 € 

Bijles Frans door native speakerGent

Bijles Frans door native speaker
Ik heet Mattias. Ik ben tweetalig nl-fr. Bijvoorbeeld ben ik in het bezit van zowel een Nederlandstalig bachelordiploma (Arteveldehogeschool) als een Franstalig bachelordiploma...
 14 € 

Bijles FransAntwerpen 2

Hallo iedereen, Ik ben opzoek naar een leerkracht Frans in de omgeving van Beveren, Stekene, Bosdorp, Het Kalf, Sint-Gillis Waas, Vliegenstal ofwel Melseledijk.
 18 € 

Extra hulp grammaticacoach FransAartselaar

Ben je op zoek naar een intensieve begeleiding en hulp als voorbereiding voor de examens/toetsen op het einde van het schooljaar.

Bijles Frans in TienenTienen

Bijles Frans in Tienen
Problemen met Frans op school? Ik geef je met plezier bijles! Ik geef al 25 jaar Franse en Nederlandse les aan kinderen en volwassenen. Ik ben tweetalig N/F, lic.
 25 € 

Bijles Frans, ook aan huisNijlen

Bijles Frans, ook aan huis
Moeite met teksten? Krijg je de Franse grammatica niet onder de knie? Wil je graag vlotter leren communiceren in het Frans.
 25 € 

Bijles FransSint-Niklaas

Franse bij-les .als voorbereiding op de examens, voor op het werk, voor op vakantie. Ik ben leerkracht en kom graag bij u thuis.
 25 € 

Bijles Frans regio Mol - GeelMeerhout

Hallo Als ervaren bijlesleerkracht (met masterdiploma Frans) geef ik Frans aan leerlingen uit het middelbaar en studenten uit het hoger onderwijs. Ik kom aan huis in de omgeving van Meerhout (d.w.
 25 € 

Frans helpen inoefenenZottegem

Enthousiaste leerkracht met meer dan 20 jaar ervaring helpt kinderen en volwassenen met het inoefenen van de Franse taal. Regio Zottegem en omstreken.
 20 € 

Bijles FransNijlen

Bijles Frans
Masterdiploma vertaler-tolk Frans. Bijles Frans en Latijn. Ik heb een ruime ervaring in het geven van bijles, al zo’n 30 studenten begeleid met goede resultaten tot gevolg.
 25 € 

Opstart huiswerkklas te LierLier

Beste ouders Ik geef al een tijd bijles (Frans & Engels, sec ond) en merk dat leerlingen veel nood hebben aan structuur en een rustige plek om te studeren met voldoende ondersteuning.

Bijles Frans aan huis/ Frans voor beginnersBrugge

Hallo Weet je niet goed hoe je de woordenschat moet studeren? Krijg je de grammatica niet onder de knie? Heb je nood aan een aantal tips om je verder op weg te helpen.
 25 € 

Bijles Frans, aardrijkskunde en studiebegeleidingSint-Gillijs-bij-Dendermo

Ik ben 25 jaar leerkracht Frans, geschiedenis en aardrijkskunde en geef jaren bijles en studiebegeleiding.

Frans spreken : bien sûrAth

Frans spreken : bien sûr
Als U Frans wilt leren en spreken ben ik de goede persoon. Ik ben franstalig en spreek dit taal sinds 1970 ! We kunnen samen uw woordenschat en grammatica verbeteren.
 25 € 

Bijlessen Frans door gediplomeerd Frans docent...Antwerpen

Ik ben een Franse docente en kom uit Parijs. Door veel ervaring (Volks Universiteit, Middelbare scholen, privé lessen) beschik ik over genoeg materiaal en kennis om iedere student naar het...
 30 € 

Bijlessen Frans, Engels voor Particulieren en...Aalst

Bijlessen Frans, Engels voor Particulieren en...
Enthousiaste Talenexpert is bereid om u te helpen met de volgende talen: Frans en Engels.
 20 € 

Frans tegen nederlandsEtterbeek

Ik zoek iemand die nederlands spreekt voor mijn zoon (7 jaar - 2 leerjaar in een nederlandse school) : spelen in nederlands, lezen met hem,.

Leerkracht FransEdegem

Ik, geef bijles Frans aan volwassenen en jongeren, overdag en 's avonds. Omgeving Hove, Lint, Kontich, Edegem, Mortsel. I give French private courses.
 25 € 

Bijles Frans en Nederlands (Nt2)Kessel-Lo

Bijles Frans en Nederlands (ook Nt2 anderstaligen) vertalingen juridische vertalingen e.a. hulp bij examens,.
 20 € 

  • Bijlessen
  • Talen - Frans
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: