Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Mieux vous exprimer en Français / Traduction...Brugge

Mon expérience dans l'enseignement peut vous aider : Pour les adultes : un usage pratique et concret de la langue et de la culture / des exercices sur mesure Pour les élèves et les étudiants :...
 20 € 

Bijles Frans: lager onderwijs en lager secundair...Zottegem

Hallo, Enthousiaste leerkracht met meer dan 25 jaar ervaring helpt kinderen met het inoefenen van de Franse taal. Dit voor leerlingen uit het lager onderwijs en lager secundair onderwijs.

Bijles - taaltraining Frans/Duits (ook via Skype)Lier

Bijles - taaltraining Frans/Duits (ook via Skype)
Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra examens? Of wil je gewoon je Franse en/of Duitse kennis bijschaven.
 35 € 

MotiverendZandhoven

Ik woon in Zandhoven en ik vind Frans een supermooie taal. Ik vind het dan ook plezant dat anderen dat ook leren ondervinden! Er zijn echter niet zo heel veel mensen die Frans ook mooi vinden en...
 25 € 

Frans voor leerlingen van het 5de en 6de leerjaarBrugge

We volgen het schoolprogramma en passen de leerstof toe via legendes van Brugge. Per sessie wordt één legende in een zeer gemakkelijke taal aangereikt.
 75 € 

Bijles, vertalen, nalezen FransHasselt

Heb je moeite met Frans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Of heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ik ben leerkracht.
 20 € 

Hulp bij FransJabbeke

Ben je tussen 11 en 15 jaar en heb je het moeilijk met Frans .
 20 € 

Bijles Frans + Engels (regio Lanaken)Lanaken

Ik ben ondertussen reeds 14 jaar werkzaam als leerkracht en heb in tussentijd al meer dan 15 kinderen begeleid met bijles.
 25 € 

Mamaaaaaa, Frans is zo moeilijkMol

Heeft je spruit echt wel moeite met de Franse woordjes, de uitspraak en het vormen van de zinnetjes, het begrijpen wat de juf zegt. Ik help je grootste bezit met alle plezier en liefde.

HerexamenWolvertem

Herexamen in het Frans? Franstalige leraar (40 jaar ervaring) komt bij U thuis om U te helpen. Alle niveau's. Regio Meise/Londerzeel. €20 per uur verplaatsing inbegrepen.
 20 € 

Bijles FransVilvoorde

Bijles Frans
Beste student Beste geïnteresseerde Met een diploma Office management heb ik voornamelijk talen gestudeerd en informatica.
 15 € 

Een duwtje in de rug nodig voor FransOverijse

Een duwtje in de rug nodig voor Frans
Heeft uw kind het moeilijk met Frans en heeft hij/zij een duwtje in de rug nodig om de eindejaarsexamens of toetsen voor te bereiden? Ik help uw kind graag zijn of haar moeilijkheden te overwinnen.
 25 € 

Ik geef bijlessen franse taalAntwerpen 3

Voor studenten of volwassenen, grammatika, conversatie en geschreven taal ik kom aan huis in en rond Antwerpen...
 25 € 

Bijles FransSint-Gillijs-bij-Dendermo

Nog nood aan bijles voor het examen start? Of om alvast mee te zijn voor volgend jaar? Ik heb jaren ervaring in bijles, ervaring in het onderwijs alsook ervaring met coaching.
 25 € 

Vertaling van Nederlands naar Frans en vice versaBruxelles

Vertaling van Nederlands naar Frans en vice versa
Zoekt u naar een vertaler ? Ik ben tweetalig Nederlands-Frans, en heb reeds vele gevarieerde vertaalervaringen achter de rug.

Mademoiselle Christelle (en français)Brugge

Je m'appelle Christel et j'ai 22 ans. Je suis née bilingue en Belgique et ma mère est d'origine congolaise.
 20 € 

Frans spreken en schrijven, dat kanSaint-Gilles

Frans spreken en schrijven, dat kan
Franstalige linguist met 20 j ervaring geeft privélessen bij U in Brussel of bij mij Dynamisch en geduldig. Examenvoorbereiding, vlot spreken, grammatica, spelling.
 20 € 

Bijlessen Frans en Spaans alle niveau'sAntwerpen 1

Bijlessen Frans en Spaans, alle niveaus: secundair onderwijs, ook anderstalige nieuwkomers, hogeschool, centrale examencommissie, bedrijfswereld, conversatielessen, nalezen van eindwerken.
 25 € 

Bijles Frans Maasmechelen (+20 km)Lanklaar

Grondige hulp met grammatica, uitspraak, begrip. Resultaatgericht. De prestatie van mijn leerling is mijn succes.
 20 € 

Bijles FransAntwerpen

Ik ben een leerkracht Frans met een masterdiploma. Ik heb ervaring in alle jaren van het secundair onderwijs en geef al enkele jaren bijles. Je kan mij contacteren als je problemen hebt met Frans.
 25 € 

Ik maak uw kind een fransman of fransvrouwLanden

Hallo, ik ben Rania Belhassen en mijn moedertaal is het Frans. Ik zit in het derde middelbaar en ben 15 jaar. Ik woon in Landen.
 25 € 

Bijles Frans - Spaans - LatijnSint-Kruis

Alle onderwijsniveaus licentiaat Romaanse filologie, 28 jaar leservaring + auteur verschillende taalhandboeken Frans...
 28 € 

Bijles Frans Engels Nederlands DuitsBrussel

Universitair met +20 jaar ervaring geeft bijles Frans Engels Nederlands (ook Nt2) alle niveaus alle leeftijden aan huis 7/7 provincie Brabant info : 0465/884252 ..
 20 € 

Bijlessen Frans, Latijn, ItaliaansBoechout

Ik geef lessen Frans aan kinderen en bijlessen Frans, Latijn en Italiaans aan studenten en volwassenen in de omgeving van Boechout, Hove, Lier, Mortsel.
 25 € 

  • Bijlessen
  • Talen - Frans
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: