Sport/overige

Cursus van Zelfverdediging for Kids

Cursus van Zelfverdediging for Kids
Cursus van Zelfverdediging for Kids Goedendag, In deze cursus leren we eenvoudige en effectieve technieken om onszelf te verdedigen tegen aanvallers en te ontsnappen. 2 avis

Paaldanslessen Aalst - Gent - KortrijkGeraardsbergen

Paaldanslessen Aalst - Gent - Kortrijk
Deze unieke sport is allang geen onbekende meer bij het grote publiek en is uitgegroeid tot een erkende vorm van fitnesstraining. Wilt u uw conditie, uw zelfvertrouwen opkrikken.
 15 € 

Be a PilotAlken

Be a Pilot
Vrij zweven door de lucht. In een heel groene omgeving, een droom van jou? Kom naar zweefvliegclub lzc Zutendaal en laat je droom uitkomen.
 20 € 

Nood aan loopcoachSint-Amandsberg

Motivationele problemen? Geraak je niet op de trainingen of in die gym.
 15 € 

(Ravestein)Parkcross BoortmeerbeekBoortmeerbeek

In het weekend van 18 en 19 november 2017 zal Boortmeerbeek opnieuw gastheer zijn voor de modderduivels van de wielersport.
 7 € 

Initiatie zwemmen, atletiek, turnen, balsportenDuffel

Voor een 16 jarige jongen, ingeschreven examencommissie tso sport, behalen diploma secundair onderwijs, ben ik op zoek naar mensen die hem binnen bepaalde sportdomeinen wat willen bijleren, afh van...

YogaSchaarbeek

Yoga
Namaste, Ik geef meermaals per week yogales in het centrum van Brussel. Mijn lessen richten zich op lichaam en geest en de basisprincipes van yoga worden hoog in het vaandel gedragen.
 10 € 

Snowboard/SkilessenBrecht

Ik ben een ervaren student aan de hogeschool, 18 jaar oud en geef in mijn vrije tijd graag ski/snowboardlessen aan zowel jong als oud! Privé of in groep! Privé: 45 euro per uur.
 30 € 

YogaEkeren

Yoga
Zomerpromotie/ 99 euro voor twee maanden, alle dagen yoga! Yoga is voor iedereen, zeker voor 'stijve' beginners, en dat bewijst de Yogastudio! We bieden alle dagen yoga waarbij er zeker een lesje...
 12 € 

Privéles yoga bij te MelleMelle

Privéles yoga bij te Melle
Hebt u nood aan professionele begeleiding in houdingen die uw lichaam rekken, verstevigen of zelfs helen.
 30 € 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!