Begeleiding lager...Woluwe-Saint-Pierre

Is uw kind franstalig en gaat hij/zij naar een immersie- of nederlandstalige school ? Votre enfant est francophone et fréquente une école en immersion ou l'enseignement néerlandophone .
 28 € 6 avis

Bijles lager onderwijsZottegem

Hallo, Als leerkracht met meer dan 20 jaar ervaring geef ik graag bijles en huiswerkbegeleiding aan kinderen uit het lager onderwijs.
 18 € 

Bijles lager onderwijsRavels

Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en ben ook actief in het onderwijsveld. Als bijverdienste ben ik bereid bijles te geven in de vakken van het lager onderwijs.
 15 € 

Leerkracht lager onderwijs geeft bijles.Berchem

Bijles voor leerlingen in het lager onderwijs. (1ste tem 6de leerjaar) Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 17u-18u, 18u30-19u30 of 19u30-20u30 Woensdag is het uur overeen te komen.
 20 € 

Gemotiveerde tutorBrussel

Ik ben Elizabet, 27 jaar en in het bezit van enerzijds een diploma master Psychologie en anderzijds een diploma Specifieke lerarenopleiding psychologie en pedagogische wetenschappen.
 25 € 

Bijlessen lager onderwijsDeurne

Bijlessen lager onderwijs
Ik ben Anke, 27jaar oud. Momenteel sta ik in het zesde leerjaar. Daarbuiten geef ik bijlessen aan kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar.
 25 € 

Bijles lezen en rekenenMechelen

Beste, - Heeft je zoon/dochter iets meer oefening of uitleg nodig dan wat er in de klas aan bod komt? - Gaat het lezen iets minder vlot dan je verwacht of gehoopt had.
 20 € 

Huiswerkbegeleiding lagere school, secundair +...Ekeren

Heb je het moeilijk met Frans of heb je hulp nodig bij het maken van je huiswerk.
 25 € 

1 steeds leerjaar (3de kleuterklas)Lembeek

Geef zeer graag bijles aan kinderen van het eerste leerjaar. (Ook kinderen van de derde kleuterklas die nog wat hulp nodig hebben) Ben kleuterleidster met 10 jaar ervaring in het eerste...
 15 € 

Bijles lager onderwijs + huiswerkbegeleidingKluisbergen

Bijles lager onderwijs + huiswerkbegeleiding
Hallo, ik ben Roselien en sta al 12 jaar voor de klas. Vaak merk ik dat kinderen het moeilijk hebben om een haalbare planning op te stellen en dan zelfstandig hun huiswerk te maken en toetsen in te...
 20 € 

Lager onderwijsHalle

Ik wil graag bijles geven aan je kind. Meer uitleg geven, bijstaan bij huiswerk, spreekbeurten. Je kind leren plannen, hoe leer ik best mijn lessen.
 19 € 

Bijlessen/huiswerkbegeleidingRiemst

Leerkracht lager onderwijs zoekt leerlingen die na de schooluren bijlessen/huiswerkbegeleiding nodig hebben.

Lesgever lager onderwijs regio Mol en omstrekenBalen

Lesgever lager onderwijs regio Mol en omstreken
Beste Met veel plezier geef ik uw kind bijles over alle vakken binnen het lager onderwijs. Ik heb ervaring in het onderwijs van de eerste kleuterklas tot het zesde leerjaar.
 15 € 

Bijles Lagere SchoolSint-Lenaerts

Huiswerkbegeleiding en ondersteuning bij leerstofverwerking Omgeving Antwerpen stad - Hoogstraten €20/uur...
 20 € 

Bijles lager onderwijs regio Aalst - Denderleeuw...Denderleeuw

Bijles lager onderwijs regio Aalst - Denderleeuw...
Met veel plezier geef ik bijles aan kinderen van het 1ste tot 6de leerjaar van het lager onderwijs (wiskunde, taal, w.o., frans, leren leren,.).
 20 € 

Bijles lagere school en secundairKapellen

Heb een specifieke leranopleiding genoten en werk heel hard aan een speelse benadering en de juiste manier om iets aan te leren.
 25 € 

Bijles in Antwerpen en GentAntwerpen 1

Bijles in Antwerpen en Gent
Beste, Ik studeer al 3 jaar architectuur aan de KuLeuven en heb daarvoor 2 jaar burgerlijk ingenieur-architect gestudeerd aan de ugent.
 25 € 

Bijlessen/huiswerkbegeleiding lager onderwijsMuizen

Ik ben studente orthopedagogie en wil graag bijlessen of huiswerkbegeleiding geven aan kinderen uit het lager onderwijs. Dit doe ik in regio Muizen en omstreken.
 15 € 

Begeleiding bij huistaken, lessen, extra oefenen,...Oudenaarde

Ik ben Lien en heb 10 jaar ervaring als leerkracht lager onderwijs.
 25 € 

Dries geeft bijles lager onderwijsTremelo

Ik ben Dries, een enthousiaste jongeman die gemotiveerd is om kinderen iets bij de leren.
 25 € 

Leermoeilijkheden - huiswerkbegeleidingMolenstede

Na al heel wat jaren in het onderwijs te staan, ben ik ervan overtuigd dat sommige kinderen het niet gemakkelijk hebben om hun taken en lessen te plannen.
 25 € 

Huiswerkbegeleiding en/of taalondersteuningAntwerpen 1

Ik ben Heleen, een enthousiaste leerkracht lager onderwijs. Naast mijn job als leerkracht, wil ik graag uw kind(eren) helpen bij het begeleiden van hun huiswerk of toetsen.
 15 € 

Bijles, studie- en huiswerkbegeleidingHeverlee

Onderwijzeres met 34 jaar ervaring (in elk leerjaar) geeft kinderen van de lagere school en 1ste middelbaar bijles wiskunde en taal (Nederlands, Frans) bij haar thuis.
 20 € 

Bijles Lager OnderwijsZonhoven

Aan wie? bijles aan leerlingen lager onderwijs: - Wiskunde - Nederlands - Frans - Wetenschappen en techniek - Mens en maatschappij WAAR.

Bijles studiebegeleiding Kinrooi MaaseikKinrooi

Ik geef bijles aan het lager en secundair B-richting. Bij moeite met het aanleren van de maaltafeltjes is meedoen met de groepstafeltjesbootcamp een goed idee.
 10 € 

  • Bijlessen
  • Lager onderwijs
  • : 25 Volgende >>

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!