Babysitter

Babysit door ervaarde 23-jarige studenteGroot-Bijgaarden

Babysit door ervaarde 23-jarige studente
Mijn naam is Natacha, ik ben 23 jaar oud. Ik ben perfect tweetalig (nederlands-frans), ik heb een eigen auto en een rijbewijs type B en vooral: ik ben zeer goed met kinderen en ik heb ervaring.
 8 € 1 avis

Kinderjuffrow/ Nanny gezocht voor nascholse...Maffle

Beste, We zijn een koppel met 2 kinderen van 2 en 5 jaar. We wonen in Bellingen en zijn op zoek naar een dame om de kinderen +/- 2 dagen per week op te halen zodat ze niet alle dagen naar te opvang...

Leuke babysit omgeving Boechout, Mortsel, EdegemBoechout

Hoi, Studente, babysit Phebe tot uw dienst. Ik ben spontaan en sociaal en ik heb al 2 jaar ervaring met oppassen. Pampers en voedselallergieën zijn me dan ook niet onbekend.

Zoek je een babysitHofstade

Zoek je een babysit
Ik ben een vlotte jongedame van 19 jaar die heel graag op kindjes let. Ik heb zelf wel wat ervaring ermee.
 8 € 

BabysitterDilbeek

Baby sitter Ik ben 14 jaar en zoek een plaats om ergens te baby sitte ik heb al veel ervaring van mijn nichtjes en broertjes en vraag helemaal niet veel...
 3 € 

Oppas met OudjaarHeist-op-den-Berg

Oppas met Oudjaar
Wil je graag gaan feesten met Oudjaar maar je vind geen opvang, dan kan ik je verder helpen. Kinderen mogen bij de Toverkring afgezet worden vanaf 18u en opgehaald op Nieuwjaarsdag tot 11u.
 60 € 

[Gezocht] Nederlandstalige kinderoppas gevraagd...Ukkel

Ouders zoeken kinderoppas voor. Hun 2 kinderen, 6 en 7 jaar, van dinsdag tot donderdag, van 17u tot 20u30' vanaf januari 2018. Kinderen ophalen op school, huiswerken van kinderen checken,.

Babysitter past op u schatjesKoksijde

Dag mama's en papa's, hebt u een babysit nodig om een avond of af en toe op te passen op u kinderen regio Koksijde en omstreken dan kunt u op me rekenen om met hen te spelen, hen te verzorgen, met...
 9 € 

Enthousiaste/gemotiveerde babysitterPeutie

Hallo, ik ben Manon Cooreman (19 jaar). Graag zou ik in het weekend een klein bijverdienste hebben namelijk door te gaan babysitten.

Sinterklaas en piet bezoek (De feesttherapeut)Aartrijke

Sinterklaas en piet bezoek (De feesttherapeut)
Gezelligheid staat bij deze bezoeken hoog in het vaandel en u kan dan ook een vleugje humor bij Sint en Piet verwachten. Ook voor de volwassenen maken wij het leuk.

Studente kleuteronderwijs babysitLeopoldsburg

Studente kleuteronderwijs babysit
Ik ben een studente kleuteronderwijs (laatste opleidingsjaar), 21 jaar en heb veel ervaring met babysitten.
 6 € 

Ervaren en creatieve babysitter nodigEdegem

Ervaren en creatieve babysitter nodig
Halo, Ik ben 19 jaar en studeer kleuteronderwijs op Karel de grote hogeschool. Ik zou graag komen babysitten bij jullie kindjes. Ik heb al 4 jaar ervaring met babysitten bij de Gezinsbond.
 5 € 

Betrouwbare babysit omgeving LeuvenLeuven

Beste ouders, Ik ben een 26-jarig meisje dat reeds 10 jaar babysitervaring heeft. Ik babysit zeer vaak en dit op alle leeftijden.
 7 € 

Zoek nanny om onze 4 kinderen na school te...Hoeilaart

We zijn op zoek naar een toegewijde en liefdevolle nanny om onze kinderen na hun school naar hun activiteiten te leiden en op hun huiswerk toezicht te houden. Ook voor woensdagmiddag.
 11 € 

Nanny 2 garçons/jongens 12 /11Wemmel

Nous cherchons une nanny pour 3/5 fois par semaine (après les heures de l'école) et ceci pour 2 garçons de 12 et 11 ans. Nous préférions une nanny francophone et avec la disposition d'une voiture.
 10 € 

Babysit - StudentHalle

Ik ben een studente van 19 jaar oud, wonende in Halle (Essenbeek) en ik studeer in het Heilig Hart en College in Halle. Ik heb reeds veel ervaring met kinderen, ik ben namelijk leidster in de Chiro.
 7 € 

Nounou gezocht voor onze 3 kinderen (5 dagen/week)Wemmel

Wij wonen in Wemmel en zoeken een vertrouwenspersoon die beschikt over een voertuig om onze 3 kinderen (10, 8 en 4) op te halen van school, huiswerk te begeleiden en te brengen naar hun...

Babysit/oppas in LierLier

Hallo, Ik ben Daphne, 19 jaar (28/03/1998) uit Lier. Ik heb een diploma kinderzorg en vanaf september 2017 start ik een opleiding orthopedagogie.
 7 € 

Dog sittingAntwerpen 1

Dog sitting
Ik hou uw hond(en) bij tijdens uw jaarlijkse vakantie, voor een weekend of voor een dag. Hij/zij wordt met vreugde en liefde verwelkomd en zal tijdelijk (h)echt deel uitmaken van onze familie.
 15 € 

BabysittenMechelen

Als oma wil ik graag 's avonds babysitten....
 5 € 

Zoek iemand die een babysit nodig heeft

Ik ben thaica al 2 jaar ervaring veel oppgepast op nichtje broertjes en vrienden en op babysitsite 2 x zeer lief leuk vriendelijk flixebele persoon ik vraag 5 euro per uur uitleg stuur...
 5 € 

BabysittAalst

Beste Mijn naam is Linde, al enkele jaren ga ik geregeld eens babysitten. Ik geef ook zwemlessen binnen en buiten de zwemclub en kan dus heel goed overweg met kinderen.

Persoon met een handicap zoekt vrijwilligerHasselt

Lidoa - Limburgse Dienst voor Oppas en Assistentie Word jij oppas, assistent, buddy of reisbegeleider van een persoon met een handicap uit Limburg.
 4 € 

Ik pas jullie (b)engeltjesIzegem

Ik pas jullie (b)engeltjes
Moet je langer werken en vind je geen babysit? Wil je er graag eens tussenuit in het weekend en vind je geen babysit? Geen nood..
 6 € 

Babysit Machelen, Vlaams-BrabantMachelen

Ik heet Casandra Mattheys en ben geboren op 12 april 2002. Ik heb veel ervaring met kinderen en heb al veel gebabysit. Gelieve me een bericht te sturen indien u geïnteresseerd bent. (e-mail: cascas.
 5 € 

  • Babysitter
  • : 25 Volgende >>

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!