Bijles SpaansBruxelles

Bijles Spaans
Gediplomeerde leraar (lic. Romaanse taal en literatuur) met 15 jaar ervaring in het onderwijs geeft les Spaans aan leerlingen van het secundair-, hoger- en universitair onderwijs en aan volwassenen...

Spaanse les op maatHerentals

Ik ben Spaanstalig, universitair geschoold en woon reeds 10 jaar in Vlaanderen. Sinds 2 jaar geef ik regelmatig Spaanse les. Ik focus me vooral op individuen of kleine groepjes.
 20 € 

Bijles Spaans AntwerpenAntwerpen 3

Bijles Spaans Antwerpen
Zin om bijlessen Spaans te volgen? Ik geef Spaanse lessen in de omgeving Antwerpen.
 20 € 

Intensieve cursus spaansWijnegem

Mijn vriend en ik verhuizen naar Spanje in 2018 en zoeken iemand die ons op aanzienlijke tijd nog spaanse les kan geven. We deden reeds een cursus “Spaans op reis “.

Spaans voor kidsHaaltert

Gezocht! Native speaker Espanol die twee kindjes (4 en 7) spelenderwijs de spaanse taal wil bijbrengen in hun thuismilieu (Haaltert).
 10 € 

Conversación en castellanoGent

Ik ben Spaanstalig, kom uit Lima, Peru en woon in Gent. Ik geef graag bijlessen Spaans of Spaanse conversatie.

Bijles SpaansAalst

Ik ben vertaler Spaans-Frans met een lerarendiploma en geef bijles Spaans en Frans aan kinderen uit het Secundair Onderwijs en volwassenen.
 20 € 

Lessen SpaansGrimbergen

Op zoek naar een native Spaans persoon in regio Grimbergen die mij een cursus Spaans voor beginners kan geven.
 10 € 

Spaans lerenMechelen

Ik ben Sofia. Ik ben afkomstig uit Spanje. Ik heb master economie. Wil u graag spaans leren dus ik kan u helpen.
 15 € 

Spaanse les in BruggeBrugge

Spaanse les in Brugge
Spaanselesinbrugge.be Spaanse lessen op maat in het hart van Brugge Leer praktisch Spaans in een kleine groep.

Privé-les Spaans voor volwassenen te RoeselareRoeselare

Licenciate Spaans/Frans geeft privéles Spaans op maat (beginners of met basiskennis) aan volwassenen. Voor volwassenen die geen tijd hebben voor avondles en sneller vooruit willen gaan.
 50 € 

Clases de CosturaLochristi

Hola a todos los que hablais Español. Doy clases de costura en Español para principiantes, con la maquina de coser hacemos cosas fáciles y divertidas, también hacemos werkshop de diferentes...

Spaanse conversatieGent

Spaanse conversatie
Ik ben afkomstig uit Spanje. Als je op vakantie naar Spanje of Latijns America wilt gaan en je je Spaans wil verbeteren, dan ben ik precies de persoon die je kan helpen. Ik kan je tips geven enz.
 20 € 

[Gezocht] SnelcursusKapellen

Vertrek in februari naar Madrid om te studeren (dit wel in het Engels) en zou graag intensief Spaans leren tot een bepaald niveau in een paar maanden.

Privé Spaanse LesKapellen

Privé Spaanse Les
Beste vrienden Privé cursus Spaans Is een Spaanse cursus waarbij ik de inhoud volledig afstemt op uw noden, interesses en vooruitgang.

Spaanse lessen voor kinderen, jongeren en...Hoboken

Wilt u uw Spaans oefenen, grammatica en spellingsregels leren, of misschien wat van de Latijns-Amerikaanse cultuur en geschiedenis ontdekken.
 25 € 

Privélessen Spaans aan huis of via SkypeAntwerpen

Privélessen Spaans aan huis of via Skype
Native Speaker met veel ervaring in het les geven aan volwassenen en getuigschrift van pedagogische bekwaamheid geeft privéles Spaans aan huis of via Skype.

Spaans via SkypeAntwerpen

Spaans via Skype
Leer Spaans zonder uw huis te verlaten. Ik heb ruime ervaring als leraar Spaans, zowel met beginners als gevorderden. Na iedere les krijg je huiswerk voor de volgende sessie.
 17 € 

Spaanse conversatie en Spaans Niveaus 1, 2, 3Gent

Welkom: mensen die met respect voor elkaar Spaans (bij) willen leren.

Vertaler/tolk Frans-Spaans

Frans, Nederlands of Spaans? Wilt u een taal aanleren of bijschaven? Ik ben beschikbaar in Oostduinkerke en geef graag les aan particulieren.

Spaans leren op een aangename wijze.Mortsel

Vlot Spaans leren via gesprek gecombineerd met grammatica. Vooral gericht op praktisch taalgebruik voor reizen, als hobby of professioneel. Individueel of in groep.
 20 € 

Bijles, vertalen, nalezen SpaansHasselt

Heb je moeite met Spaans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen naar of van het Spaans? Of heb je een artikel dat nagelezen moet worden.
 20 € 

Spaans als moedertaalAntwerpen 3

Ben je opzoek naar spaanse bijles? Dan kan je zeker bij mij terecht! Ik geef al ruim een jaar bijles aan zowel beginners als gevorderden.
 20 € 

Privé les spaans

Ik heb een elementaire kennis van het Spaans en zoek iemand (m/v) die me om de 3 à 4 weken een paar uur les kan geven en verder genoeg huiswerk om aan zelfstudie te doen.
 25 € 

(Bij)les Spaans - LesgeverGent

Als native speaker beheers ik de Spaanse taal volledig. Daarnaast behaalde ik reeds een bachelor in de Spaanse taal en ben ik nu bezig met mijn master.
 21 € 

  • Bijlessen
  • Talen - Spaans
  • : 25 Volgende >>

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!