Muziek - Pianoles

Pianoles ternat dilbeek brussel Asse liedekerkeTernat

Droomt u er ook van om piano te kunnen spelen ? Woont u in de omgeving van Asse, Ternat, Dilbeek, Brussel? Dat kan op eigen tempo en met eigen muziekkeuze (geen notenkennis vereist),.

Pianolessen GezochtGent

Pianolessen Gezocht
Beste Mensen, Ik ben Marco 27 jaar, ik zoek iemand die mij wil leren piano spelen, heb geen ervaring met noten of noten lezen, zelf al een beetje zitten oefenen maar verder nog niet echt geraakt.

Piano leraar gezochtLebbeke

Hallo, I k ben op zoek naar iemand die me privé pianoles kan geven region Lebbeke/Dendermonde.

PianolesDiest

Pianoles
Pianoles vanaf 6 jaar, ook voor volwassenen en mensen met een beperking! Meer info op /karensklaviertje...
 10 € 

Pianolessen op maatGent

Pianolessen op maat
Voor ieders muzikale ontwikkeling! Geen voorkennis vereist. Naast pianoles ook ukelele, zang, mondharmonica, songwriting, muziekinitiatie en notenleer.

Pianoles 'de Speelvogel' Beringen 17euro/uPaal

Pianoles 'de Speelvogel' Beringen 17euro/u
Bij mij kunnen zowel beginnende als al wat meer gevorderde volwassenen terecht. De lessen worden steeds aangepast aan uw persoonlijke muzikale voorkeuren en mogelijkheden.
 17 € 

Jazz piano/ basic piano lessonSchaarbeek

Hi, I am Cho. If anyone wants to learn how to play your favorite songs on piano or you want to learn jazz piano, I can help you with it.
 35 € 

Privé Pianoles Antwerpen Zuid

Privé Pianoles Antwerpen Zuid
Reeds 8 jaar geef ik pianoles aan zowel beginners en gevorderden.
 25 € 

Privé -bijles piano voor beginnersTongeren

Wil je graag een instrument leren? Of volg je al les, maar kan je wel wat extra hulp gebruiken? Ik bied privéles piano aan voor beginners van alle leeftijden.

Privé Pianolessen voor beginnersHofstade

Privé Pianolessen voor beginners
Droomde je zoontje of dochtertje er al van om piano te spelen, maar zat hij/zij nog nooit aan het instrument of kan hij/zij geen noten lezen.
 10 € 

Pianolesgeefster gezochtAntwerpen 6

Onze school te Borgerhout is op zoek naar een pianist die enkele dagen tijdens de middag en na school pianoles wil geven. Per 3 telkens een half uur.

Pianoles vanaf 5jaar tot . (beginners klassiek en...Gors-Opleeuw

Pianoles vanaf 5jaar tot . (beginners klassiek en...
Wat bied ik: Wil je graag pianoles volgen, maar heb je geen ervaring met muziek, noten lezen, ritme.
 15 € 

Pianoles in GentGent

Pianoles in Gent
Pianiste Xenia Ovodova laureaat van verschillende pianowedstrijden geeft Les Piano in Gent voor kinderen en volwassenen, liefhebbers en professionelen Talen: Nederlands, Engels,...
 30 € 

Gezocht pianoleraar om aan huis les te geven...Antwerpen

Ik ben op zoek naar een enthousiaste pianoleraar om aan mijn dochter 1u/week les te geven bij ons thuis (vekestraat antwerpen).
 35 € 

Pianoles en keyboardles voor jong en oudLaarne

Pianoles en keyboardles voor jong en oud
Zin om piano te leren op je eigen tempo en op een ontspannen manier? Wil je graag klassieke muziek leren spelen of liever popsongs zoals op YouTube? Of wil je jezelf leren begeleiden op de piano.
 45 € 

Lesgever piano gezochtKoekelare

Hallo, ik ben Hanne. Sedert kort heb ik mij een digitale piano van Yamaha aangeschaft en zou hiervoor graag les volgen. Ik kan mij, door een fysieke beperking, niet verplaatsen.

Pianoles (Ook voor personen met een beperking )Hasselt

Is piano spelen je droom? Als gediplomeerde muzikante geef ik pianoles aan zowel kinderen, volwassenen als personen met een beperking.

PianolesIeper

Pianolessen per uur 15 euro...
 15 € 

Piano huren voor maar 25 euroWalem

Piano huren voor maar 25 euro
Een buffetpiano in prima staat te huur. U huurt deze piano voor 25 euro per maand. U huurt zo lang U wenst. Eén telefoontje volstaat als U wenst te stoppen met huren. Ik kan voor transport zorgen.
 25 € 

Leuke pianolessen volgen te TemseTemse

De lessen worden gegeven door een professionele muziekleerkracht piano of keyboardlessen of zanglessen voor iedereen, vanaf 3 jaar tot 113 jaar vanaf 85 euro voor 10 lessen Telefoon 03/771...
 85 € 

Pianoles

Ik zoek iemand die me pianoles geeft aan een betaalbare prijs. Ik ben niet meer zo jong en heb in vroegere jaren piano gespeeld maar ik wil opnieuw spelen. Notenleer is me niet vreemd.
 15 € 

Piano lessenLeuven

Piano lessen
Mijn naam is Maurizio Pascale en ik ben afkomstig uit Italië. Al 3 jaar geef ik pianoles aan alle leeftijden en niveaus. Ik spreek vlottend Engels, Nederlands en uiteraard ook Italiaans.
 25 € 

Piano-en accordeonlessen te Ronse (vanaf 5 jaar)Renaix

Piano-en accordeonlessen te Ronse (vanaf 5 jaar)
Notenleer onmiddellijk toegepast op het instrument kinderen zitten in een groepje van max 2, de nootjes worden spelenderwijs met kleurtjes aangeleerd.
 13 € 

PianolesOudegem

Ik zoek iemand die me pianoles kan geven rond Dendermonde...

Pianolessen kinderen en volwassenenBaal

Koos je voor een slimme manier van begeleiden. Naast individuele lessen, waar de leerling dus alle aandacht krijgt, kiest men er bewust voor om de klassikale lessen klein te houden.
 170 € 

  • Bijlessen
  • Muziek - Pianoles
  • : 25 Volgende >>

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!