Muziek - Pianoles

Privé pianolessen op maat bij DesalnietteminMechelen

Privé pianolessen op maat bij Desalniettemin
Bij Desalniettemin kan je terecht voor muzieklessen op jouw maat. Onze muziekleraar Tom geeft pianolessen aan alle leeftijden (vanaf 8 jaar), van beginners tot ver gevorderden.
 13 € 

Jazz piano/ basic piano lessonSchaarbeek

Hi, I am Cho. If anyone wants to learn how to play your favorite songs on piano or you want to learn jazz piano, I can help you with it.
 35 € 

Privé Pianoles Antwerpen Zuid

Privé Pianoles Antwerpen Zuid
Reeds 8 jaar geef ik pianoles aan zowel beginners en gevorderden.
 25 € 

Privé -bijles piano voor beginnersTongeren

Wil je graag een instrument leren? Of volg je al les, maar kan je wel wat extra hulp gebruiken? Ik bied privéles piano aan voor beginners van alle leeftijden.

Privé Pianolessen voor beginnersHofstade

Privé Pianolessen voor beginners
Droomde je zoontje of dochtertje er al van om piano te spelen, maar zat hij/zij nog nooit aan het instrument of kan hij/zij geen noten lezen.
 10 € 

Pianolesgeefster gezochtAntwerpen 6

Onze school te Borgerhout is op zoek naar een pianist die enkele dagen tijdens de middag en na school pianoles wil geven. Per 3 telkens een half uur.

Pianoles vanaf 5jaar tot . (beginners klassiek en...Gors-Opleeuw

Pianoles vanaf 5jaar tot . (beginners klassiek en...
Wat bied ik: Wil je graag pianoles volgen, maar heb je geen ervaring met muziek, noten lezen, ritme.
 15 € 

Pianoles in GentGent

Pianoles in Gent
Pianiste Xenia Ovodova laureaat van verschillende pianowedstrijden Gastproessor aan het Conseratorium van Gent geeft Les Piano in Gent voor kinderen en volwassenen, liefhebbers en...
 30 € 

Gezocht pianoleraar om aan huis les te geven...Antwerpen

Ik ben op zoek naar een enthousiaste pianoleraar om aan mijn dochter 1u/week les te geven bij ons thuis (vekestraat antwerpen).
 35 € 

Pianolessen Regio AntwerpenBorgerhout

Klassieke pianolessen aan alle niveaus. Geen voorkennis vereist. Flexibele uren. Zowel beginners als gevorderde studenten welkom. Over mijzelf: Master in de muziek met grootste onderscheiding.
 35 € 

Pianoles en keyboardles voor jong en oudLaarne

Pianoles en keyboardles voor jong en oud
Zin om piano te leren op je eigen tempo en op een ontspannen manier? Wil je graag klassieke muziek leren spelen of liever popsongs zoals op YouTube? Of wil je jezelf leren begeleiden op de piano.
 45 € 

Lesgever piano gezochtKoekelare

Hallo, ik ben Hanne. Sedert kort heb ik mij een digitale piano van Yamaha aangeschaft en zou hiervoor graag les volgen. Ik kan mij, door een fysieke beperking, niet verplaatsen.

Pianoles (Ook voor personen met een beperking )Hasselt

Is piano spelen je droom? Als gediplomeerde muzikante geef ik pianoles aan zowel kinderen, volwassenen als personen met een beperking.

PianolesIeper

Pianolessen per uur 15 euro...
 15 € 

Piano huren voor maar 25 euroWalem

Piano huren voor maar 25 euro
Een buffetpiano in prima staat te huur. U huurt deze piano voor 25 euro per maand. U huurt zo lang U wenst. Eén telefoontje volstaat als U wenst te stoppen met huren. Ik kan voor transport zorgen.
 25 € 

Leuke pianolessen volgen te TemseTemse

De lessen worden gegeven door een professionele muziekleerkracht piano of keyboardlessen of zanglessen voor iedereen, vanaf 3 jaar tot 113 jaar vanaf 85 euro voor 10 lessen Telefoon 03/771...
 85 € 

Pianoles

Ik zoek iemand die me pianoles geeft aan een betaalbare prijs. Ik ben niet meer zo jong en heb in vroegere jaren piano gespeeld maar ik wil opnieuw spelen. Notenleer is me niet vreemd.
 15 € 

Piano lessenLeuven

Piano lessen
Mijn naam is Maurizio Pascale en ik ben afkomstig uit Italië. Al 3 jaar geef ik pianoles aan alle leeftijden en niveaus. Ik spreek vlottend Engels, Nederlands en uiteraard ook Italiaans.
 25 € 

Piano-en accordeonlessen te Ronse (vanaf 5 jaar)Renaix

Piano-en accordeonlessen te Ronse (vanaf 5 jaar)
Notenleer onmiddellijk toegepast op het instrument kinderen zitten in een groepje van max 2, de nootjes worden spelenderwijs met kleurtjes aangeleerd.
 13 € 

PianolesOudegem

Ik zoek iemand die me pianoles kan geven rond Dendermonde...

Pianolessen kinderen en volwassenenBaal

Koos je voor een slimme manier van begeleiden. Naast individuele lessen, waar de leerling dus alle aandacht krijgt, kiest men er bewust voor om de klassikale lessen klein te houden.
 170 € 

Klassieke pianolessen, moderne muziekEtterbeek

Deze cursus is voor alle muziekliefhebbers, groot en klein, van beginner tot intermediair.
 15 € 

Piano -en zangles voor iedereenLeuven

Piano -en zangles voor iedereen
Zou je graag leren zingen of piano spelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Zelf speel ik al 18 jaar piano, heb ik dit ook enkele jaren als hoofdinstrument aan het conservatorium...
 25 € 

Master in muziek geeft pianolessenOverijse

Als lyrische zangeres (Master in zang en vorming in klavecimbel) geef ik pianolessen voor beginnende leerlingen bij u thuis.
 35 € 

Professionele pianolessen in omgeving Vosselaar...Vosselaar

Een piano is een fantastisch instrument en het is fantastisch als je hier op kunt spelen! En het leuke is: dat leer je sneller dan je denkt! Een geschikte leeftijd om met pianoles te beginnen is...
 11 € 

Bijlessen Muziek - Pianoles : 25 Volgende >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!