Cursus : Leer werken met de kracht van je gedachten

 
Workshops Cursus Leer werken de kracht je gedachten
Een interactieve online cursus, iedereen kan zijn/haar vragen zelf stellen. Je krijgt achteraf een terugkijk-link waarop énkel de lesgeefster zichtbaar is.

Een interactieve online cursus over het effect van woorden en gedachten die grotendeels gebaseerd is op drie auteurs: Louise Hay (‘Je kunt je leven helen’), Masaru Emoto (‘De boodschap van water’) en Katie Byron (‘Vier vragen die je leven veranderen’)

Via interactieve oefeningen leer je waarom gedachten en zelfs losse woorden zoveel invloed hebben op jezelf en je omgeving. Daarom is het belangrijk om gedachten die vanzelf in je hoofd binnenspringen, te controleren en eventueel te veranderen.
In de cursus/webinar bekijken we op welke manieren dat kan. Daarnaast krijg je oefeningen om je gedachten zo efficiënt mogelijk te formuleren als je iets wil bereiken.
Welke voorwaarden zijn er om goede affirmaties te maken?
Hiermee gaat iedereen individueel aan de slag.
Tot slot sla je deze gewenste gedachten op in een zelfgekozen lievelingsvoorwerp (bv. hangertje, knuffel, steen...), zodat je ze ook daarna nog kan oproepen en gebruiken. (Zorg dat je dit voorwerp al bij de hand hebt tijdens de webinar en ook pen en papier)

Door Veerle van Rattingen

Veerle Van Rattingen woont in Stekene en is deeltijds leerkracht secundair onderwijs in het Sint-Jorisinstituut te Bazel. In bijberoep begeleidt ze kinderen met faalangst of een laag zelfbeeld met de hulp van paarden en honden en de onderliggende theorie van “gedachtenkracht”. Rond dat laatste heeft ze nu een interactieve workshop voor volwassenen uitgewerkt.
Online
Internet
9000 Gent
- Reserveren is verplicht
29
Vanaf 18 jaar
De kleine bron vzw (26/03/2024)

Donderdag: van 19:30 tot 22:15

25 april

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Falun Dafa, Gratis Meditatie Workshops - Citadelpark
(Gent)
Meditatiecursus voor beginners
(Van 1e november 2023 tot 31 oktober 2024 - Gent)
Klank en zang meditatie
(Zingem)
Mindfulnesstraining basiscursus
(Van 6 februari tot 16 april - Antwerpen 1)
Introductiecursus: Helende Meditatie (Sahaja Yoga Meditatie)
(Van 23 oktober 2023 tot 20 oktober 2024 - Deurne)