3 dessertkommetjes maken in keramiek

 
We maken 3 leuke dessertkommetjes in keramiek die je uiteraard ook perfect kan gebruiken om een voorgerechtje of slaatje in te serveren of als tapaskommetjes. Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie tasjes als resultaat, je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken. Maak ze voor jezelf of als persoonlijk geschenkje voor iemand speciaal.... Wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt !
De potjes worden na het drogen een eerste maal in de oven geplaatst voor een "droogstook", nadien worden zij in de oven gebakken voor wat we noemen de "biscuitstook" waarbij de scherf gebakken wordt,

Nadien worden de potjes door mij geglazuurd (enkel de binnenzijde) en dan finaal in de oven geplaatst voor de glazuurbak. Wanneer dat allemaal achter de rug is zijn we ongeveer een 5 tot 6 weken verder en mag je van mij een bericht ontvangen
Alle materiaal ingebrepen plus de atelierruimte tijdens het drogen( 2 à 3weken), de droogstook in de keramiekoven, de ruwbakstook (960°C) en de glazuurstook op steengoedtemperatuur (1220°C) plus het aanbrengen van het glazuur door mij. Een bijzonder eonomische prijs dus :-)

Je kan best zorgen voor korte nagels aan je duimen.... ...anders is het iets moeilijker werken :-)

De inschrijving is pas definitief na het ontvangen van het volledige inschrijvingsgeld, annuleren kan kostenloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er 10 euro administratie verrekend.
Happiness Creative
Liersesteenweg 35
2590 Berlaar
- Reserveren is verplicht
65
Vanaf 12 jaar
Denise De Bondt (01/05/2024)

Maandag: van 18:30 tot 21:00
Vrijdag: van 18:30 tot 21:00

7 juni

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshop 'theetasjes maken in keramiek'
( 24 mei - Berlaar)
Workshop 2 ontbijtkommen/pokébowls uit keramiek
( 24 mei - Berlaar)
Tapas schaaltjes maken in keramiek
( 24 mei - Berlaar)
Creatief met klei
(Van 3 mei tot 14 juni - Kessel)
Creatief met klei
(Van 15 maart 2024 tot 26 april 2025 - Kessel)