Soep, brood & spelen

 
‘Soep, brood en spelen’ is een leuke spelletjesavond waarop je jouw favoriete gezelschapsspel kan spelen. Wie wil, kan daarbij ook een kom heerlijke, zelfgemaakte soep (met brood) krijgen voor €2,5.

Ook deze keer werkt het Masereelfonds samen met Internationaal Comité. Via de bij hen aangesloten Albanese vrouwenvereniging maken we kennis met de smaken van Albanië. De Albanese keuken is te typeren als een Balkankeuken, met Mediterrane en Turkse invloeden. Veel groenten, olijven en aromatische kruiden, maar ook veel vlees. De Albanese vrouwenvereniging maakt voor ons een traditionele, Albanese kippensoep met rijst en yoghurt.

Maar eerst spelen we Dixit, een verrassend, ontspannen en grappig spel. De speelkaarten van Dixit tonen dromerige illustraties en spelers nemen om de beurt de rol van verhalenverteller aan waarbij de andere spelers moeten raden over welke kaart verteld wordt. Dixit gaat niet zozeer over competitie, het is eerder een gedeelde reis door de verbeelding, een ervaring die lang in de herinnering blijft hangen.

Mis het niet, kom zeker meespelen !
Noteer dus naast 19 april ook alvast de volgende data in je agenda: 17 mei en 21 juni.

Locatie
Masereelhuis
Truweelstraat 85
9100 Sint-Niklaas

Praktische informatie
Deelname is gratis.
Iedereen is van harte welkom

(foto: Rudy and Peter Skitterians via Pixabay)
Masereelhuis
Truweelstraat 85
9100 Sint-Niklaas
Reserveren is niet nodig
Gratis
Elk type publiek

Vrijdag om 20:00

19 april

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!