Voetreflex bijscholing: psychozone harmonisering

 
Bijscholing reflexologie in Antwerpen
Een heel zachte en energetisch diepe manier om psychische en emotionele stoornissen aan te pakken. Voor reflexologen en mensen die een opleiding reflexologie volgen.

Psychozone Harmonisering is een therapie voor psychische en emotionele stoornissen (allerlei verslavingen, slaapstoornissen, depressie, burn-out, stress, onzekerheid, uitputting, concentratiegebrek, contactmoeilijkheden, angst, hyperventilatie, menopauze,. ..). Het is een combinatie van voetreflexologie en acupressuur. De techniek, ontwikkeld door een Chinese arts, brengt diepe ontspanning zodat regeneratie mogelijk is. De ervaring leert dat de techniek efficiënt is.

Opleiding erkend door Bmf, Belgische Massage federatie. Na certificatie en mits je voldoet aan de voorwaarden, kan je je daar aansluiten als energetisch therapeut.

Een verrijking voor reflexologen en student-reflexologen die via een heel zachte en energetisch diepere benadering psychische en emotionele stoornissen aanpakt.Inhoud
Je leert de volledige behandeling te geven :

de 4 schema's (basis plantair, dorsaal, mediaal, lateraal)
de specifieke schema's voor psychische en emotionele stoornissen
9 acupressuurpunten
10 harmonisatiepunten
Je werkt altijd per 2 zodat je leert geven en ervaren/krijgen. We starten met een Qi-gong oefening waarin het harmoniseren volledig vervat zit. De techniek op de voeten is een verderzetting van de qi-gong oefening die als behandelaar een ware meditatie kan zijn. We starten met het basisschema en dan starten we met de specifieke schema˙s, incl. acupressuur- en harmonisatiepunten.

Basiskennis reflexologie is vereist.

We werken met het boek "Psychozone Harmonisering" van Katrien Hendrickx. Je kan het boek zelf vooraf aanschaffen of bij het begin van de les kopen (de lesgeefster brengt het boek dan mee, graag vooraf laten weten als je het van haar wil kopen). Kostprijs 25€.

Mee te brengen: hoeslaken voor de massagetafel, dekentje of grote handdoek 2 kleinere handdoeken om de voeten toe te dekken, massageolie of -crème, lunchpakket

Vragen?
Contacteer ons, we helpen je graag.
Oost West Centrum Vzw
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 1
- Reserveren is verplicht
455 euro
Vanaf 16 jaar

Vrijdag: van 10:00 tot 17:00

22 maart

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Energetische basiskennis b (vrijdag)
(Van 9 februari tot 14 juni - Antwerpen 1)
Energetische basiskennis a (weekendcursus)
(Van 9 februari tot 15 juni - Antwerpen 1)
Voetreflexologie zaterdag
(Van 7 oktober 2023 tot 23 juni 2024 - Antwerpen 1)
Voeding en vitaliteit
(Van 21 oktober 2023 tot 22 juni 2024 - Antwerpen 1)
Voeding en vitaliteit
(Van 20 oktober 2023 tot 21 juni 2024 - Antwerpen 1)