Workshop 2 ontbijtkommen/pokébowls uit keramiek

 
We maken tijdens deze workshop 2 ontbijtkommen in keramiek.

afmetingen +/- 14 cm diameter en 6 cm hoog

Binnenzijde glazuur te kiezen uit het aanbod dat op dat moment beschikbaar is. Deze kommen worden ook langs de buitenzijde geglazuurd met een kleurloos glazuur zodat de mooie klei zeker ook tot zijn recht komt.

De standaardkleuren zijn effen. Een effectglazuur kan mits een kleine extra bijdrage, dat wordt op de workshop zelf toegelicht.

Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie kommetjes als resultaat. Je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken voor je ontbijten of slaatjes, maar ook om kleine spulletjes in op te bergen, als persoonlijk geschenkje voor iemand speciaal.... Wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt !

De potjes worden na het drogen een eerste maal in de oven geplaatst voor een "droogstook", nadien worden zij in de oven gebakken voor wat we noemen de "biscuitstook" waarbij de scherf gebakken wordt,
Nadien worden de potjes door mij geglazuurd en dan finaal in de oven geplaatst voor de glazuurbak. Wanneer dat allemaal achter de rug is zijn we ongeveer een 5 tot 6 weken verder en mag je van mij een telefoontje verwachten om de potjes te komen ophalen, altijd een heel leuk moment !

Alle materiaal ingebrepen plus de atelierruimte tijdens het drogen( 2 à 3weken), de droogstook in de keramiekoven, de ruwbakstook (1000°C) en de glazuurstook op steengoedtemperatuur (1220°C) plus het aanbrengen van het glazuur door mij. Een bijzonder eonomische prijs dus :-)
Happiness Creative
Liersesteenweg 35
2590 Berlaar
- Reserveren is verplicht
65
Vanaf 10 jaar
Denise De Bondt (01/12/2023)

Vrijdag: van 18:30 tot 21:00

24 mei

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshop 'theetasjes maken in keramiek'
( 24 mei - Berlaar)
Tapas schaaltjes maken in keramiek
( 24 mei - Berlaar)
Creatief met klei
(Van 3 mei tot 14 juni - Kessel)
Creatief met klei
(Van 15 maart 2024 tot 26 april 2025 - Kessel)
Kintsugi Workshop
( 26 mei - Nijlen)